johnnyzzz Posted March 2, 2012 Report Posted March 2, 2012 ja imam torbicu koja se kači ispod sedišta, u njoj je rezervna guma'n'shit, pederuša je za sve ostalo... 1
jelchica Posted March 3, 2012 Report Posted March 3, 2012 (edited) pederuše koristim za rolere i bajk... U sezoni intenzivnog voženja bajsa po inerciji nosim pederušu svuda po gradu x) Opako praktično! (osim ako se "montiram", naravno) Još u kombinaciji sa belim patikama za trčanje, leleee, selo moje xD Edited March 3, 2012 by jelchica 1
johnnyzzz Posted March 3, 2012 Report Posted March 3, 2012 (osim ako se "montiram", naravno) montiraš? 1
Machka Naopachka Posted March 3, 2012 Report Posted March 3, 2012 Se namesti na 'čku ииииииииидемоооооооооооооооо Dićemo? rekao bi covjek citajuci ovu temu sve pjescani sat do pjescanog sata al nije, što je najjače... samo su glupi krojevi već par godina i to samo za farmerke, s pantalonama nemam problem. Enivej, ide proleće, sad ćemo malo štampati majce... odavno želim jedan tribute fallout-u, meni najjača rečenica (Kiss my holy flame, pal!) Jedna sa mojom velikom ljubavi: Psycho Paul - got mi new screeeeeew-driiiivvv-eeeer <3 I jebi ga mora jedna moje male sekte da padne. Di da tražim neke Ok pamučne majce ženske bretele mogu biti i blago fazonirane, ovo ono, a da nisu skupe? Terranova, Bershka... dajte žene predloge (Beograd, no homo).
BLAGOJE Posted March 3, 2012 Report Posted March 3, 2012 za sve zene na ovoj temi: piks or it didnt hepen
Night's Blood Posted March 3, 2012 Report Posted March 3, 2012 Blagojaje ja kacim slike cim uvezbam "guzni polu-profil" pozu.
BLAGOJE Posted March 3, 2012 Report Posted March 3, 2012 da ti olaksamo vjerovacemo sisusu ako potvrdi
Night's Blood Posted March 3, 2012 Report Posted March 3, 2012 Ako zadje na ovu temu. Nego, dje su vasa dupeta ,mlada gospodo?
BLAGOJE Posted March 3, 2012 Report Posted March 3, 2012 mi ne pricamo kako nam se bucaju gace kad stiskamo dupeta isklesana od gamena i sl
BLAGOJE Posted March 3, 2012 Report Posted March 3, 2012 nema potrebe da potkrepljujemo tvrdnje slikama
Night's Blood Posted March 3, 2012 Report Posted March 3, 2012 (edited) OT: Edited March 3, 2012 by Night's Blood 1 1
Machka Naopachka Posted March 3, 2012 Report Posted March 3, 2012 Žene ajmo pomoć, jeftine majce, nedajte se ovim yumetal zavodnicima....... samo zamlaćuju, ništa ne slikaju
Zen Posted March 3, 2012 Author Report Posted March 3, 2012 Arilje, kinezi, turske majce, pijaca, buvljak?
Zen Posted March 3, 2012 Author Report Posted March 3, 2012 Ma jok, te uvaljuju umesto pravih arilje, imas na svakoj drugoj tezgi na recimo Zelenjaku ili kos starog merkatora.
Night's Blood Posted March 3, 2012 Report Posted March 3, 2012 Ja sam uvek za Arilje, kad su letnje majice u pitanju. Skoro su dzaba a 100% pamuk. Macko, dodji pred leto u Rumu na vasar, ja te vodim da biras koje boje hoces za 200 dindzi.
Machka Naopachka Posted March 3, 2012 Report Posted March 3, 2012 haha jebeš mi sve ako ne organizujem jedan field trip u Rumu, zemlju čuda i medovače.. Ma hoću sad odma bre, kad se napalim bolje da odma svršim poso inače nema ništ od toga
kuruz Posted March 3, 2012 Report Posted March 3, 2012 kad se napalim bolje da odma svršim poso inače nema ništ od toga 1
Recommended Posts