Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Sinoc prokrstarih onim Mordorom od zenskog foruma pa evo sta sve postoji:

Za fensi materijale: Karan (Terazije 12, u prolazu), Sajonara (Trg Nikole Pasica 4), Samsara (Bulevar despota Stefana 20), Svila (Pozeska 138a, Beogradska 18)

Cipka: 2. sprat Piramide, tamo gde su vencanice + neke od 'fensi' lokacija

Ostalo: Italtes (Kalenic, Surcin, Stari Merkator, Banovo Brdo - zatvara se 1. avgusta), Deltateks (Bul. kralja Aleksandra 188), Madam (Kamenicka 1), YU Sorbon (Bul. kralja Aleksandra 206, Balkanska 27), www.numera.rs

A da, YU Sorbon ima i u Gavrila Principa 60 :D

Edited by MissionVao
Posted (edited)

тај форум је болестан

људи са форума Правног коментаришу дискусије о правосудном које се воде на ана.рс, па кажу да су те жене потпуно психотичне

Edited by Underkuruz
Posted (edited)

@Lou: Naravno :haha: Al eto nekad ima koristi od silnog kokodakanja. U principu imas 4-5 osoba s zadovoljavajucim IQom i zerg rush ameba koje ne znaju ni da sroce pitanje.

Al nema to veze s polom, kapiram da je tako i na nekim auto moto forumima :ph34r:

Edited by MissionVao
Posted

Naravno, nego je blago povišen skor na Hy skali (histerija) karakterističan za osobe ženskog pola.

Ovo je jedan od onih trenutaka kada o nauci pričam van fakulteta. :D

Posted

Jel zna neka devojka gde mogu da se nadju majice sa bas sirokim dekolteom (znaci da ima otvoreno rame, ne da bude dubok dekolte :D ), nigde ne vidjam takve a vidim da ih nose... uspela sam da ulovim samo 2 takve majice za godinu dana :no:

Posted

Jel to ono sto zovu "camac" izrez?

jel ume neko da mi objasni kako je najlakse da se ocisti postava kozne jakne? ne daje mi se 1500 za ciscenje, a nije puno prljava, nego je bela pa smara.

Posted

... jos ja koontam, u cemu je stos, devojka prodaje belu koznu jaknu u perfektnom ztanju za presmesne pare

i onda shvatim

jakna ima rusku kragnu i kragna je skroz je prljava i to bledo narandzasto, napred

to je puder

riba prodaje jaknu jer ne moze da je nosi jer joj guli puder sa face

:haha: :haha:

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...