Baal Posted July 24, 2012 Report Posted July 24, 2012 Meni nijedan nije odgovarao, verovatno zato što imam veliku glavu.
Machka Naopachka Posted July 24, 2012 Report Posted July 24, 2012 Ima neka tezga na buvljaku, nemam pojma gde, koja ima šešire. Bar je bilo prošle godine. Imala sam tri, sva tri spektakularna
Lou Posted July 24, 2012 Report Posted July 24, 2012 Meni nijedan nije odgovarao, verovatno zato što imam veliku glavu. Jesi li i ti tražio ženski beli klot šešir za plažu?
MissionVao Posted July 24, 2012 Report Posted July 24, 2012 (edited) Ako nadjem takav kupicu ga makar mi prijao kao za ronjenje Na kraju krajeva tu je uvek caletov slameni sesir Edited July 24, 2012 by MissionVao
Demon Seed Posted July 27, 2012 Report Posted July 27, 2012 Se vratila ziva od kineza il' propala kroz neko duplo dno probajuci sorceve i sesire?
jelchica Posted August 1, 2012 Report Posted August 1, 2012 Pravi je trenutak za posetu Immo Centru. Bila sam nekoliko puta u poslednjih pola godine, i ništa. Da ilustrujem: juče - divna suknja za 1000 (u Legend-u, tamo ima još koješta zanimljivo), košuljica za 1000 (u Sportini, isto vredi obići), ozbiljna lanena suknja za 2000 (mogli su da snize, al' jbg), ekstremno intimna spavaćica za 650 (imaju kupaće za 1200, raznorazne, ima veličina; mislim da je, zapravo, sve sniženo). Zanimljive i povoljne stvari u TFY-ju, Time Out-u.. Samo cenim da treba ići što pre, brojevi nestaju samo tako. Jednu poslovnu lanenu suknju sam gledala, otišla po drugim radnjama, vratila se i - prodata. Morala sam da kupim broj manju iako mi je veća bolje stajala.
Јарослав Posted August 1, 2012 Report Posted August 1, 2012 ekstremno intimna spavaćica Пикс ор ит дидн'т хепн.
Zen Posted August 1, 2012 Author Report Posted August 1, 2012 Ubih se trazeci sportski kupaci sa sorcicem. Jebes leto, tad moze bilo sta da se nosi, zimi na bazen samo u sorcicu inace se smrznem u vodi. Nadjoh u djaku, hummel. Samo je gornji deo bzvz. Al ajd sad, bar se moze kombinovati sa bilo kojim crnim gornjim delom.
SerbZmaj Posted August 1, 2012 Report Posted August 1, 2012 Ma ebes sve...nigde, ili veoma tesko da nadjem odgovarajucu velicinu. Ili je sve vec otislo ili slabo uzimaju te brojeve. Sve S, M.... Pa ovo je ljudi balkan, balkanci, koji ce nam S i M u tonama, i roze majice i kosulje. Ili je nesto pederasto ili malo... Ima li negde obicnih belih majica, jednobojnih, kratki, dugi rukavi...
Lou Posted August 1, 2012 Report Posted August 1, 2012 Čak i taj M nije ono što bi trebalo da bude, uvek je premalo. Medium je za čoveka prosečne veličine i to treba tako da se radi, a ne da svi odreda moraju da kupuju L. Logično.
Havočka Posted August 2, 2012 Report Posted August 2, 2012 samo cet'ri iks el kod kineza a inace m lagano
jelchica Posted August 2, 2012 Report Posted August 2, 2012 Čak i taj M nije ono što bi trebalo da bude, uvek je premalo. Medium je za čoveka prosečne veličine i to treba tako da se radi, a ne da svi odreda moraju da kupuju L. Logično. Verovatno XXL za muške da se makar osećaju kao rmpalije, a S, XS, XXS za curice da se osećaju kao tanušne princeze http://www.economist.com/node/21552262 (je l' hoće lepo da otvori?)
Zen Posted August 2, 2012 Author Report Posted August 2, 2012 Znam za ro. Kakva glupost. To sto nosim "xs" mi nece pomoci da se osecam kao petite kad u ogledalu lepo vidim kolika mi je kanta
MissionVao Posted August 2, 2012 Report Posted August 2, 2012 Se vratila ziva od kineza il' propala kroz neko duplo dno probajuci sorceve i sesire? Nisam znala da kinezi rade ko banka do 5 Jebes ih, vise mi ne treba.
Night's Blood Posted August 2, 2012 Report Posted August 2, 2012 Teranova je najgora sa velicinama. Juce sam probala S haljinu, u gudima mi je bila mala (LOL) a ostatak je bio presirok. Skoro sam kod njih kupila pantalone koje u S a cak mi nisu skroz uzane, prava velicina koju ja nosim je 38, a to nikako nije S.
Havočka Posted August 2, 2012 Report Posted August 2, 2012 k'o kad ja nosim 38 a veca sam od vas dve zajedno
Havočka Posted August 2, 2012 Report Posted August 2, 2012 ajd' ne pricaj haha imam sira ramena od Lunara
Night's Blood Posted August 2, 2012 Report Posted August 2, 2012 To je to, sada morate da objavite dimenzije. Ja nista ne krijem, 86-64-93. Da mi malo sa dupeta ode u sise bilo bi super. OT:
Recommended Posts