Jump to content

Recommended Posts

Posted

Za osvezavanje mozes da stavis i vise od 300, moja drugarica tako radi odavno i bude ko novo.

Posted

Inace trolovala me prodavacica materijala za sivenje kako viskoza ne moze da se boji :haha: A viskoza se najbolje boji (pravom farbom, naravno), boja joj ulazi u strukturu tako da se nikad ne ispira.

Posted

Jel ima jos uvek na Platou i sl. onih tubica sa bojom u gelu kojom moze da se crta cak i po crnoj tkanini? Ili jos bolje ako negde ima takvih redjih boja, da moze da se slika kao temperama :da:

Posted

imas radnju sa slikarskim materijalom na pocetku Narodnog fronta , kod Zelenog Venca, ja tamo kupujem te boje za tekstil, ima raznih

Posted

Ja sam se namučila sa kupaćim, ili ne može gornji i donji deo odvojeno, ili je preskupo. :no:

Na kraju sam kupila na buvljaku kod neke fine tete koja je htela da mi da dva broja manji gornji deo :icon_lol:

Posted

Triumph kad nije bapski model ima fantasticne kupace :da: Uzeh neki crno-beli prosle godine koji moze da se izvrce tako da bude belo-crni :haha: Sad imaju i neki popust, salju mi SMSom obavestenja.

Desni OK-Triumph-Audrey-Intero-E-Bikini.jpg

Tako da ih vredi overiti.

Posted (edited)

Najnormalnije, nisu uske :D Pokrivaju tipa 2/3 il 3/4 dupeta.

Ne znam gde sve Triumph ima prodavnice, jedna je sigurno na bulevaru prekoputa tehnickih fakulteta i jedna je u Cumicevom sokacetu :da: Al mozda se nesto menjalo, znam samo za bulevar 100%

Sad vidim da ima u prodavnici Julia, Terazije 32

Edited by MissionVao
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...