marcoman Posted October 27, 2012 Report Posted October 27, 2012 (edited) meni su uglavnom dugacke, pa ako se ugojim bice jos gore Edited October 27, 2012 by marcoman
Havočka Posted October 27, 2012 Report Posted October 27, 2012 i zene imaju isti problem, sve farmerke su pravljene za guzate pigmeje 1
sale 3sm Larry Flynt Posted October 27, 2012 Report Posted October 27, 2012 пробајте у Есбију, Јована Рајића 6 (окретница 83 на Крсту) esbi domace farmerke,iz pazara....jedine normalne farmerke,da nisu brusene,s niskim kukom,s ispederianim nogavicama. imam neke stare leviske odavno,koje sam kupio u nadi da ce izbledeti jednog dana medjutim nikad nisu,a nosim ih obicno kad je sranje vreme,jer se fleke od sljapkanja ne vide
Јарослав Posted October 27, 2012 Report Posted October 27, 2012 (edited) За избељивање/изблеђивање је најбољи Доместос. Потопиш у то, оставиш преко ноћи и ујутру скроз светле. И не оштећује тканину као варикина. Edited October 27, 2012 by Јарослав
BLAGOJE Posted October 27, 2012 Report Posted October 27, 2012 ja furam godinama samo oridzi leviske,mislim da sam zadnji par uzeo prije 3-4 godine,ni one iz 2004te acnule nijesu.jedini problem sto niko ne radi onu nijansu plave iz osamdesetih pa ni levis.
kuruz Posted October 27, 2012 Report Posted October 27, 2012 esbi domace farmerke,iz pazara....jedine normalne farmerke,da nisu brusene,s niskim kukom,s ispederianim nogavicama. to ti pričam dva para pantalona sam uzeo pre pola godine, za po 2200 vodio drugara koji nigde nije mogao da nađe farmerke (195 visok, al 130 kila), tamo našao model koji kao da je po njemu pravljen mislim da imaju različite brojeve i po širini na primer, ja nosim 36 dužina 34 širina
Lunar Posted October 28, 2012 Report Posted October 28, 2012 Ja sada prvi put čujem da ljudi imaju ovoliko problema sa pronalaženjem odgovarajućih farmerki/pantalona. Uglavnom ako ima neki odevni predmet, sa kojim sam imao najmanje muka za pronalaženje odgovarajuće veličine i izgleda to su definitivno farmerke. Ali shavatm ako je neko debela mrcina, ili 195+ visok, kao i ja sa patikama kupovaće samo ako ima sreće da ubode broj.
Lou Posted October 28, 2012 Report Posted October 28, 2012 (edited) Prvi put čuješ za probleme, zato što ti građom odgovaraš onome što su dizajneri umislili da je prosek. Edited October 28, 2012 by Lou
LoveHateLove Posted October 28, 2012 Report Posted October 28, 2012 Realno farmerke su mi najkriticniji deo garderobe. Prosto ne mozes da nadjes nista normalno. Jedino sto ne mogu da razumem je da niko ne proizvodi vise normalne farmerke, mislim ne bas niko ali vecina, da nisu izdrkane na hiljadu nacina, izbeljene, iscerupane i sl. I ja sam imao te jedne Esbi i nosio sam ih sto godina iako sam ih platio nesto oko hiljadu dinara.
Schneider Posted October 28, 2012 Report Posted October 28, 2012 (edited) Nesto mi pade na pamet, koliko procesan muskarac mora da ima farmerki 3,4,5 ili vise? Edited October 28, 2012 by Schneider
marcoman Posted October 28, 2012 Report Posted October 28, 2012 prosecan na planeti kapiram 1, posto oni po afrikama trce goli ovi "civilizovani" valjda kapiram 3 ako leti nose bermude a za posao furaju pantalone a ne farmerke
Јарослав Posted October 28, 2012 Report Posted October 28, 2012 Ја их имам четири, али углавном вртим троје.
Night's Blood Posted October 28, 2012 Report Posted October 28, 2012 Nesto mi pade na pamet, koliko procesan muskarac mora da ima farmerki 3,4,5 ili vise? Ne znam, prelistaj Blic Zenu, mozda tamo pise. 1 1
sale 3sm Larry Flynt Posted October 28, 2012 Report Posted October 28, 2012 Nesto mi pade na pamet, koliko procesan muskarac mora da ima farmerki 3,4,5 ili vise? bar jedne ciste.
Night's Blood Posted October 28, 2012 Report Posted October 28, 2012 Ja nemam problem sa nalazenjem farmerki. U poslednjih 7, 8 godina prave dovoljno dugacke nogavice pa mi odgovaraju. Ranije sam morala da suzavam jer sam zbog duzine uzimala vece brojeve.
kuruz Posted October 28, 2012 Report Posted October 28, 2012 Sad je najteže naći klasične stvari. Farmerke izbledele, sa nekim nitnama, duksevi uglavnom ružni i šareni, majice sa glupim motivima... 5
Toki89 Posted October 28, 2012 Report Posted October 28, 2012 Ja imam jedne crne , jedne blede i 3-4 klasicne. Ја их имам четири, али углавном вртим троје. Ti ces meni gremr naci da budes.
Machka Naopachka Posted November 2, 2012 Report Posted November 2, 2012 E pa nek ide život. Forwardit + slanje u Italiju, pomozi bože pa će mi kaput stići 12 1
Machka Naopachka Posted November 2, 2012 Report Posted November 2, 2012 Ma skrooooz. I cena na kraju ispala .. ajd OK - kad poredim sa lokalnim zarama-marama, a pritom mi ni jedan kod nas nije ovako zapao za oko. Ugl iskukala sam na sajtu ModCloth 10% off kupon, to malo amortizuje cenu forwardit - i na kraju ispade 150eur (toliko su skinuli s računa, znači i nepovoljan kurs banke je upao u to). Samo još da stigne na vreme, da ne zaglavi u Bolonji do proleća
marcoman Posted November 2, 2012 Report Posted November 2, 2012 cestitam na izboru, kaput ti je strava
Ni! Posted November 3, 2012 Report Posted November 3, 2012 Stvarno predivan kaput! Htjela bih i ja nešto slično, ali se ne usuđujem da preko neta kupujem bilo šta što nije majica (njih mogu da kupujem bez prethodnog isprobavanja). Inače, mene zanima ko je dizajnerima rekao da su ljudi četvrtasti. Sve u šta mogu da stanem mi je široko u struku, a često i kratko.
Recommended Posts