Vresište Posted January 26, 2013 Report Posted January 26, 2013 (edited) Aaah, bollocks. U vreme 501 Levisa, tamo negde krajem 80ih secam se da sam uvek jurio 631 Orange Tab koje su bile uske do kraja. Posle Bog otac nije mogao da ih nadje. Onda negde polovinom ove decenije, videh da se opet sve to vratilo kao fazon medju britanskim ljubiteljima indie bendova samo sto su duboke bele kozne tike zamenile starke, Ukratko, Svet postaje sve neinventivniji... ranije je trebalo bar 50 godina, a sad se ceka 5 da bi neshto bilo retro. Blah. Edited January 26, 2013 by Vresište
sunessence Posted January 27, 2013 Report Posted January 27, 2013 Ima neki derpe na faxu koji nosi to,ali pored toga nosi i zensku torbu i jos nekakva gay sranja. Mozda je to razlog zasto smatram da su mi takve farmerke gadne. Јој, ово ме подсетило! Како сам се ја истриповала кад сам у граду срела дечка који је имао исту торбу, исту мајицу и исту мараму као ја. Људи моји, ја се стварно женствено облачим. Значи, немам неке унисекс-може-да-прође-за-дечка одевне предмете. Лош, лош трип то беше.
Генеральный Posted January 27, 2013 Report Posted January 27, 2013 прихвати то као да се и он облачи женствено, и биће ти лакше
Lunar Posted January 27, 2013 Report Posted January 27, 2013 Ja mislim da je veci problem u tome sto vi imate apsolutnu pogresnu ideju i viziju sta je to skinny jeans. Kladim se da ih i vidite na nekom ne bi ste ni znali da ih zapravo nosi, pogotovo danas kada su takve pantalone uglavnom najvise i nose. Imam osecaj ko da svi govorite o onim latex pantalonama, a ne skinny jeans. Da istina hipsteri uvek uzimaju manje brojeve skinnya i pogotovo ako su veoma mrsavi izgledaju ko zenske pantalone. Ali ipak skinny najbolje stoji ljudima koji imaju dobro gradjene atletske noge. Ja licno volim stvari koje izgledaju ko da su pravljene za mene, znaci malo lufta ali da mi prati oblik tela. Ne volim kada mi nisto visi ili je previse opusteno, pogotovo mi je to vazno kod sakoa, koji sam jedva nasao odgovarajuci. Na tu logiku igra i skinny, samo da se nadje pravi broj, koji daje malo lufta i eto pobede. Npr. Ne mogu da vidim sta je tacno lose kod ovog lika skroz desno(ignorisite sve ostalo osim pantalona). A ne bi se reklo ni da je mrsav lik.
Lord Iffy Boatrace Posted January 27, 2013 Report Posted January 27, 2013 Tresheri vise ne moraju kod brkate krojacice da im suzava farke.!!!!!!
Генеральный Posted January 27, 2013 Report Posted January 27, 2013 (edited) Лнуар, имаш неке слике тог сакоа што ти добро стоји? Edited January 27, 2013 by Генеральный
Berliner Posted January 27, 2013 Report Posted January 27, 2013 sve sve, imam i ja skinny jeans manjeg obima nego sto moja devojka nosi ali mi je kriminalno nositi v-izrez potkosulju tako da se vidi kao ova dva tipa
Antikristina Posted January 27, 2013 Report Posted January 27, 2013 Neki dečkić iz moje škole nosi te uske pantalone, majicu sa V-izrezom i dugačke džempere na raskopčavanje sa onim krznom na kapuljači. Samo ne znam gde nađe takve pantalone, pošto je baš visok, a ima nekih 20 kila manjka. Ovako nešto, samo je još mršaviji. Ima i takvu frizuru.
Machka Naopachka Posted January 27, 2013 Report Posted January 27, 2013 Ja mislim da je veci problem u tome sto vi imate apsolutnu pogresnu ideju i viziju sta je to skinny jeans. Kladim se da ih i vidite na nekom ne bi ste ni znali da ih zapravo nosi, pogotovo danas kada su takve pantalone uglavnom najvise i nose. Imam osecaj ko da svi govorite o onim latex pantalonama, a ne skinny jeans. Možda sam staromodna al nisam ćorava
FILIP St. Posted January 27, 2013 Report Posted January 27, 2013 Uvek mi je bilo fascinantan konzervativizam a u određenim subkulturama, posebno u metalu/roku. Jer svi znamo kako je metal biti svoj i ne pratiti trendove, i ne podleći pritisku većine... Dok se ne nađeš sa drugom manjom grupacijom ljudi, i potčiniš njihovoj grupnoj volji i estetici. Transfer iz krda belih ovaca u krdo crnih, fak jea. 3 1
sale 3sm Larry Flynt Posted January 27, 2013 Report Posted January 27, 2013 (edited) Meni je cudno da budem "metal" u tesnim farmerkama,majici benda sa slikom albuma iz '87,lamberdzek sulji i rokerici,teksas jakni izlepljenoj prisivkama,odranim patikama iz 1983.,u lancima,cupav i masan u 2013. godini.Tamo negde sredinom devedesetih je i moglo jos da prolazi.Tada sam i nosao.Treba ici malo u korak s vremenom jebem mu mater. Bendovi i clanovi bendova privatno obicno nose najnormalniju odecu,brendiranu,kvalitetnu,fensi,mnogi furaju i odela,kulturiska su, u trendu,a fanovi istih zabrekli u odeci kakvu su nosili isti ti clanovi bendova pre 25-30 godina dok su zivotarili po prikolicama i nisu imali sta bolje da uzmu. Edited January 27, 2013 by sale 83 Larry Flynt 3 1
Machka Naopachka Posted January 27, 2013 Report Posted January 27, 2013 Jer svi znamo kako je metal biti svoj i ne pratiti trendove, i ne podleći pritisku većine... I lol'd 1
Vitamin K Experience Posted January 27, 2013 Report Posted January 27, 2013 Ovako nešto, samo je još mršaviji. Ima i takvu frizuru. Jel sluša Jarbole?
Antikristina Posted January 27, 2013 Report Posted January 27, 2013 Ne znam, jer ja njega ne mogu da slušam. Retko iritantna pojava.
Schneider Posted January 27, 2013 Report Posted January 27, 2013 Sale objasnio sustinu.E sad to treba objasniti ljudima kojima su novi stilovi oblacenja gej i sta ti ja znam.
ShinigamY Posted January 27, 2013 Report Posted January 27, 2013 (edited) U poslednje vreme sam krenuo samo skini modele pantalona i farmerica da kupujem. Al fora mi je sto imam jake butine (nisam debeo), pa mi je malo teze naci skini modele koji su krojeni za takve osobe. Naisao sam par 2 puta u New Yorkeru cini mi se na te neke special skini modele, sa malo komodnijim krojem, stvorenim za nas sa jacim butinama. I oba puta sam ih kupio. Al' steta, bas retko nalazim takve modele... Pricao sam sa drugaricom, na zapadu imaju cak i nekoliko verzija tih modela za osobe sa jakim butinama. Smor. Edited January 27, 2013 by ShinigаmY
marcoman Posted January 27, 2013 Report Posted January 27, 2013 mene najvise iritira sto nigde ne postoje farmerke sa razlicitim duzinama na odredjenu sirinu, mrzim da skracujem farmerke 1
ShinigamY Posted January 27, 2013 Report Posted January 27, 2013 I ja to radim, mada u poslednje vreme, samo podvijem i tako skratim, mrzi me da nosim i da placam skracivanje.
kuruz Posted January 27, 2013 Report Posted January 27, 2013 (edited) Мислим да има у Есбију. Продавница на Црвеном Крсту, Јована Рајића 6. Тамо узимам панталоне и фармерке, ем су издржљиве, ем су лепе и удобне, а још су и јефтине. У мају сам за укупно 4400 динара купио двоје панталона, сви ме питају где сам их узео, чак и девојке. Чак се о Есбију причало на Студију Б http://www.youtube.com/watch?v=a8I9JrBlKcU Edited January 27, 2013 by Underkuruz 2
Schneider Posted January 29, 2013 Report Posted January 29, 2013 Hitno mi treba preporuka za CRNU atletsku majicu, mislim na najobicniji model tipa http://www.peniko.com/img/classic/athletic.jpg tj gde ima da se kupi u Bg? Dakle bilo gde samo da ima i da je cena manje vise ok. hvala
MissionVao Posted February 7, 2013 Report Posted February 7, 2013 ? http://shop.extremeintimo.rs/muskarci/kategorija/underwear/majice.html
Recommended Posts