Night's Blood Posted March 5, 2013 Report Posted March 5, 2013 Ma moram da kupim ove pantalone. Verovatno ce svima biti ruzne.
kuruz Posted March 5, 2013 Report Posted March 5, 2013 обучеш и одеш до http://pontu.eenet.ee/player/siga.html
Night's Blood Posted March 5, 2013 Report Posted March 5, 2013 (edited) Znam, bila sam da vidim da li sam tamo. Edit: Idi sad! Edited March 5, 2013 by Night's Blood
Vresište Posted March 5, 2013 Report Posted March 5, 2013 Beeeedak, pobeli su kad su prosla kola s desne strane
SixStepsOnTheMoon Posted March 6, 2013 Report Posted March 6, 2013 (edited) jel narucivao neko sa interneta?Kontkretno me zanima ovaj sajt: http://www.asos.com/ Edited March 6, 2013 by SixStepsOnTheMoon
Zen Posted March 6, 2013 Author Report Posted March 6, 2013 Ma moram da kupim ove pantalone. Verovatno ce svima biti ruzne. Samo animal ja pazarih zebrastu 'aljinu
Night's Blood Posted March 9, 2013 Report Posted March 9, 2013 Samo animal ja pazarih zebrastu 'aljinu Ove su bas pank.
Schneider Posted April 3, 2013 Report Posted April 3, 2013 Jel postoji radnja u Beogradu, koja ima veci dobar izbor muskih odela, a prodavac vam ne stoji iza ledja ili u radijusu od 2m dok probate? Znam da je ovo nemoguce, al cisto da pitam, mozda i to postoji.
ShinigamY Posted April 3, 2013 Report Posted April 3, 2013 :haha: Iritira to zar ne? Jos ti govore kako ti sjajno stoji, a u stvari raspad na tebi Ja u Lilly izbegavam da idem, one ludace me prate kao da sam najgora lopuza i da zelim da ukradem kremice
Schneider Posted April 3, 2013 Report Posted April 3, 2013 Upravo to, pocecu da imam fobije od prodavaca, nisam lopov vec jebeni kupac.. I znam da mi ne stoji dobro, al ne mogu to da ti kazem jer pricas ko navijen(a).
jelchica Posted April 3, 2013 Report Posted April 3, 2013 http://www.njuz.net/tinejdzerka-uznemirena-jer-je-prodavacice-u-liliju-nisu-gledale-sumnjicavo/
Јарослав Posted April 3, 2013 Report Posted April 3, 2013 (edited) Upravo to, pocecu da imam fobije od prodavaca, nisam lopov vec jebeni kupac.. I znam da mi ne stoji dobro, al ne mogu to da ti kazem jer pricas ko navijen(a). Отераш у курац и проблем решен. Edited April 3, 2013 by Јарослав
Генеральный Posted April 3, 2013 Report Posted April 3, 2013 не стоји ти џаба ''црквеног'' у титули 2
Lunar Posted April 11, 2013 Report Posted April 11, 2013 (edited) Šta vam je problem, što vam prodavačiće prilaze, samo lepo kažeš, "Neka hvala, samo razgledam" i kraj priče. Ja imam drugi problem, u tome što mi malo po malo prilaze ljudi u prodavnicama i pitaju, "Da li ima veći broj ovih patika?" , " Ima li neki sličan model ovoj majici?" , "Nisam sigurna da li da uzmem ovo ili ovo".... ne znam da li je to znak da treba da se zapolsim u ovikim nekim prodavnicama. Sve u svemu. Kupih u Zari pre mesec ipo dana jaknu na popustu, ostao samo jedan broj pa je popust bio 60%. Ali ne mogu da nadjem na netu nikakvu sliku, posto je jakna iz prosle sezone već su je sklonili sa sajta. Ali evo ovo mi je mnogo simpatično. http://www.zara.com/...ER WITH TOGGLES Mada trebam ove nedelje da idem da trazim neki duks da kupim, imam toga manjak trenutno. Edited April 11, 2013 by Lunar
sunessence Posted April 11, 2013 Report Posted April 11, 2013 Да, али кад виде да пробаш одећу, очигледно је да ниси ту да само разгледаш и онда ћеш већ теже да их се отресеш. Ја имам доста добро искуство са куповином у Ушћу и Делти - продавци ме стварно оставе на миру. Нарочито су ме одушевила два (геј! ) дечка (један ради у FF, а други XYZ) - нисам могла да верујем својим ушима да ми неко ко треба ту ствар да прода каже:"Не стоји ти скроз добро, немој да узимаш." или "Скупо ти је то за ту цену, боље узми ово." И редовно ме обавесте о будућим снижењима и дају промо-материјал... што би продавци и требало да раде, али углавном се направе луди.
Lou Posted April 11, 2013 Report Posted April 11, 2013 Ja imam drugi problem, u tome što mi malo po malo prilaze ljudi u prodavnicama i pitaju, "Da li ima veći broj ovih patika?" , " Ima li neki sličan model ovoj majici?" , "Nisam sigurna da li da uzmem ovo ili ovo".... ne znam da li je to znak da treba da se zapolsim u ovikim nekim prodavnicama. To je znak da stojiš u radnji i ne radiš ništa.
Генеральный Posted April 11, 2013 Report Posted April 11, 2013 Ja imam drugi problem, u tome što mi malo po malo prilaze ljudi u prodavnicama i pitaju, "Da li ima veći broj ovih patika?" , " Ima li neki sličan model ovoj majici?" , "Nisam sigurna da li da uzmem ovo ili ovo".... ne znam da li je to znak da treba da se zapolsim u ovikim nekim prodavnicama. ово је најчешће знак да би требо да завршиш овај неки факултет
sale 3sm Larry Flynt Posted April 17, 2013 Report Posted April 17, 2013 kod nas 4900 a u swabije 35 oera. :udri: :udri: el ima jos negde ovakih lona sem armi shopa?
Recommended Posts