Night's Blood Posted April 17, 2013 Report Posted April 17, 2013 Imas u Urbanu, ali 3/4. http://www.urbanshop.co.rs/prodavnica/ShopProd/enginner-pant-zelene-surplus-2779/ShopCat/rasprodaja-69
sale 3sm Larry Flynt Posted April 17, 2013 Report Posted April 17, 2013 evo imaju i full al isto 4900. nis' uz'o sam....a kad ovo s pejpalom krene, cu iz swabije narucim 5 pari mamu im jebem. al dobre su mamu im, mekane.
Lunar Posted April 17, 2013 Report Posted April 17, 2013 Kada budes iz Svabije narucivao, na kraju dok stigne ovamo isto ce da te kosta...
sale 3sm Larry Flynt Posted April 17, 2013 Report Posted April 17, 2013 (edited) Kada budes iz Svabije narucivao, na kraju dok stigne ovamo isto ce da te kosta... ako more....domacim lihvarima bar nece ici u dzep ni dinar, mamu im lopovsku monopolsku.Kud imaju veci standard tud im je maltene sve jeftinije, a kod nas samo gledaju da se u lancu od nabavke do krajnjeg kupca ugrade sto vise mogu. Edited April 17, 2013 by sale 83 Larry Flynt
Lunar Posted April 17, 2013 Report Posted April 17, 2013 (edited) Najbolja ubedljivo varijanta je da odes u inostranstvo nakupujes se stvari, za duzi vremenski period, i doneses ih u Srbiju i ne razmisljas ovde o kupovini. Edited April 17, 2013 by Lunar
sale 3sm Larry Flynt Posted April 17, 2013 Report Posted April 17, 2013 ma i to ako treba...al tu moras onda i o karti da razmilsljas...to jedino ako se putuje negde pa usput.
kuruz Posted April 30, 2013 Report Posted April 30, 2013 Ај неко ко се разуме (тебе гледам, НБ) да ми напише как'а је за ношење и одржавање комбинација 65% полиестера и 35% памука у мајицама. 'Оћу да узмем нешто за смешне паре, па да питам.
Berliner Posted April 30, 2013 Report Posted April 30, 2013 katastrofa za nosenje, nikad sintetika na golu kozu.
kuruz Posted April 30, 2013 Report Posted April 30, 2013 То и ја мислим, али сам наишао и на другачија мишљења, а немам тренутно код себе ништа што је комбинован материјал, па не знам каква је ситуација. Рече ми неко да комбинација памука и полиестера упија зној и да је пријатна за ношење, али да се не тегли као стопроцентни памук.
Havočka Posted April 30, 2013 Report Posted April 30, 2013 Sale, ako ti treba šta iz švabije, možda može moj ćale da donese...
Berliner Posted April 30, 2013 Report Posted April 30, 2013 ja sam imao neke stare reklamne majice od pamuka/poliestera; nosio jedno vreme, bile mi katastrofa pa sam ih bacio. mozda je receptura apdejtovana pa je ugodnije za nosenje, mozda nije ni poliester sto je nekad bio itd itd...
sale 3sm Larry Flynt Posted April 30, 2013 Report Posted April 30, 2013 Sale, ako ti treba šta iz švabije, možda može moj ćale da donese... volim te
Zen Posted April 30, 2013 Author Report Posted April 30, 2013 ne znam, meni se tkvi kombo mtreijli brzo ucebaju
Havočka Posted April 30, 2013 Report Posted April 30, 2013 isto vazi i za UK i ponekad za spaniju u principu samo treba da nadjes shop i da vidimo da li prolazi igde blizu
Night's Blood Posted April 30, 2013 Report Posted April 30, 2013 То и ја мислим, али сам наишао и на другачија мишљења, а немам тренутно код себе ништа што је комбинован материјал, па не знам каква је ситуација. Рече ми неко да комбинација памука и полиестера упија зној и да је пријатна за ношење, али да се не тегли као стопроцентни памук. Sve sto ima veliki procenat PES-a izbegavaj, pogotovo ako su u pitanju majice za leto. Koza ne moze da dise i dosta je vruce u tome, a i sto Smorock kaze, smrdljivo je. Najbolje je nositi cist pamuk posto upija znoj, a ako te nervira sto se tegli (mada kada je u pitanju kvalitetna tkanina to se ne desava tako lako) Biraj one koje imaju 95% pamuka, 5% nekog drugog sintetickog vlakna (npr. viskoza, ona je zamena za pamuk, i elastin ne moze da skodi, tih 5% je ok).
kuruz Posted April 30, 2013 Report Posted April 30, 2013 знао сам да су те мајице превише јефтине, иако су фирмиране помиње се и еластин у неким декларацијама, гледаћу то да јурим
jelchica Posted April 30, 2013 Report Posted April 30, 2013 Majice od poliestera su mi super za leto, i za bajs i za civil, a jedne helanke od poliamida iz Gajića su mi oooodlične I nisu se razvukle ič, a nosim ih već 3 sezone, prane su X puta..
Zen Posted April 30, 2013 Author Report Posted April 30, 2013 meni je pola majica sa onim climacool sranjem i to je ok, al to su majice za bavljenje sportom, ne za ceo dan svaki dan
Antikristina Posted April 30, 2013 Report Posted April 30, 2013 a jedne helanke od poliamida iz Gajića Gde to ima i koliko košta? Vidim da sve devojke preporučuju. Ja sam ih još davno tražila po prodavnicama sportske opreme i bio je očajan izbor, ili odvratne ili preskupe.
kuruz Posted April 30, 2013 Report Posted April 30, 2013 ma meni trebaju polo majice, a na sportsdirect.com su džabe, ali je sastav uglavnom taj koji sam napisao, pa zato pitam
B@K@ Posted April 30, 2013 Report Posted April 30, 2013 Jesi li naručivao već odande? Ima svašta zanimljivo.
jelchica Posted May 1, 2013 Report Posted May 1, 2013 meni je pola majica sa onim climacool sranjem i to je ok, al to su majice za bavljenje sportom, ne za ceo dan svaki dan Pa ja se ujutru istuširam, stavim stik protiv znojenja, obučem čistu poliestersku majicu i uveče je bacim na pranje. Works great A helanke od poliamida sam uzela u Gajiću u Piramidi, valjda u februaru 2011., koštale su 1700 (skoro sam sigurna). Nešto kasnije sam išla kod njih da uzmem još jedne, ali nije ih bilo.. A odličan model.
Antikristina Posted June 11, 2013 Report Posted June 11, 2013 Потребна ми је помоћ жена које се разумеју у комбиновање боја, ја немам појма. Какву 'аљину да узмем уз ове ципеле? Нека од те две љубичасте са ципела би ми била добра, али то не могу да нађем. Све остало ми се чини прешарено. И да не буде баш црна или бела.
Recommended Posts