Jump to content

Recommended Posts

Posted

Имам већ црну, уз њу сам их и носила до сада, нешто морам да променим. А имам и пола метра црне косе, превише је све то. :haha:

Ako ima taman ten mozes mentol zelenu. Mada i kraljevsko plava bi dobro isla. Uopste ne mora biti boja koja se nalazi na cipelama.

75100147_large.jpg

701200_tqm.jpg

Screen-Shot-2012-04-09-at-1.40.08-PM.jpg

A moze i magenta.

magenta-dress-XO-6290GGS8-a.jpg

• Upvote 2
Posted

Skupo meni to. :haha:

Al' ima buraz neku takvu majicu za trening, pa mu otmem ponekad, pošto smo sličnih dimenzija. :bigblue:

Šta ja znam, meni je bolje kad vežbam u širokoj pamučnoj majici, mada bi ovo trebalo da je bolje.

Baš nisam od pomoći :haha:

Posted

Skupo meni to. :haha:

Al' ima buraz neku takvu majicu za trening, pa mu otmem ponekad, pošto smo sličnih dimenzija. :bigblue:

Šta ja znam, meni je bolje kad vežbam u širokoj pamučnoj majici, mada bi ovo trebalo da je bolje.

Da ti nisi Milica Torbica? Šteta što si žensko. :mrgreen:

A ovo za pamuk sam joj i ja rekao, jebeš sintetiku.

Posted

Sintetika je konza, nikad se nećeš prehladiti od vetra po mokrim bubrezima i nikad nisi mokar/mokra.

Iz mog malo šireg iskustva, potpuno je svejedno da l' je dry fit, clima cool i neki drugi "standard", sve je to isto sranje samo ti naplaćuju "novu revolucionarnu tehnologiju".

Kupujem najobičnije McKinley majice od poliestera kad ih u Intersportu snize na 1100 din, ili npr. juče u Dekatlonu za 4-5 evra ili kod nekoga ko valja "ispalo iz kamiona" za 7 evra.

Te majice su mi odlične najviše zato što u njima nikad nisi mokar. Leti ih često nosim i u civilnim varijantama (naravno, one diskretnije, jednobojne, bez natpisa).

Posted

Nemoguce je da se ne znojis kada treniras. Meni je pamucna majica najbolja za treniranje, zavrsim sa treningom, presvucem se i bacim mokru na pranje. Jbg, treba nesto da upija znoj a ne da curi ispod majice.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted (edited)

Eeeerm.. Vlakna i tkanje na poliesterskim majicama su takvi da upijaju svu vlagu (da ne kažem znoj) sa tebe dok vežbaš, a strašno se brzo suši.. Tako daaa, dok vežbaš suva si. Nisi valjda mislila da si suva jer je poliesterska majica kao kesa pa ne upija nego ti se znoj sliva telom :? Što bi trenirala u mokroj pamučnoj majici umesto u sintetičkoj koja će sve vreme biti gotovo skroz suva?

Danas sam vozila bajs baš dosta i imala jedan užasan uspon, nisam se nigde oznojila osim jednom - kad sam stala pred radnjom. Grunuo je iz mene znoj odjednom, ali je sav ispario za cca 60 sec.

Trenirati u mokroj pamučnoj majici na otvorenom kad je temperatura ispod... hm, šta znam, 25 ili 20 stepeni, kako kome, može da bude jebeno po zdravlje ako piri vetar

Edited by jelchica
Posted

danas testirala ove pro touch dry fit majcice sto pazarih pre neki dan

vozila bicikl do posla, s ogromnim rancem na ledjima, oznojila mi se ledja zbog ranca, majica mokra, cedi se, ledja - suva, odem u teretanu, vratim se i obucem opet tu majicu, odem u njoj na posao, s posla opet na bajk i pichi 30km voznje i dalje sa rancem ... covece, majica posle svega toga kako skinem ranac z par minuta suva skroz, ledja mi nisu mokra ni malo, i majica mirishe na prasak :haha: medeno (Hail Metal TM)

lagana je, tkanje sa sitnim rupicama, veomna prijatna uz telo

toliko sam se odusevila da sam otisla u intersport i kupila jos dve takve majice

a jedna je crna, a druga drecavo roze :shy: jebiga nisu vise imali crne u mojoj velicini

prodzoomimg2366.jpg

u teretani "testirala" climacool adidasovu majicu za trening (clima 365), nordijsko trcanje 20 minuta, kipti znoj, ledja suva - majica mokra

helanke isto dry plus, dupe suvo :haha:

tako da

pamuk vs fensi sintetika, pamuk epski gubi bitku

Trenirati u mokroj pamučnoj majici na otvorenom kad je temperatura ispod... hm, šta znam, 25 ili 20 stepeni, kako kome, može da bude jebeno po zdravlje ako piri vetar

ili klima :no: u svakom slucaju, mene ni jedan trening vise nece videti u pamucnoj majici, na njoj znoj ostaje

a uvek nosim majice uz telo kd trenirm, ne mogu u necemu sljampavom ide mi na zivce.

a ima na kupindu i limundu da se nadju povoljno te fitnes majice, tako sm i kupila prvih par, po principu ako se i ispostavi da je sranje, za 300 din me boli uvo

a i u radnji bar ove Pro Touch nisu preskupe, bile su oko 900 din, a za te pare ima i McKinley par modela

od istog materijala Nike i Adidas su bile 3500 minimum

Posted (edited)

a ja volim da nosim nešto što se tegli, da bih brisao znoj sa lica i ruku

vidi na sportsdirect.com, tamo ima brdo majica za smešne pare, 2-3 evra

Edited by Underkuruz
Posted

a ja volim da nosim nešto što se tegli, da bih brisao znoj sa lica i ruku

Isto, samo što nemam takve majice, pa stalno uzimam ćaletove. A ludi čovek zbog toga, bukvalno svake nedelje mu sjebem po jednu :haha:

Posted

Ja ovo radim i kad je hladnije, pa nisam bila prehlađena jedno četiri godine

Samo Jelen pivo 2xl majice :haha:

Posted

meni je problem kad dodjem bajkom na posao, iako presvucem majicu, ostalo na meni je i dalje mokro, pa svejedno moram da nosim komplet odecu u rancu, ovako ne moram da nosim ranac, samo se prosushim par minuta pre nego sto udjem u zgradu i milina

ionako moram u torbi za bajs da nosim duksericu jer je leti na poslu 18C :no:

Posted

ју, па онда скинеш ову активну мајицу, па онако дукс на голу кожу, кад отпање климу има да бодеш очи ко вегетаријанац на кобасицијади

а буља ти сува све време

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...