Jump to content

Recommended Posts

• 1 month later...
Posted

dobra akcija u Springfildu, malopre sam se snabdeo

bermude i polo majica ili dvoje bermuda ili dvoje pantalona - 4000 dinara, a pojedinačno svaka stvar košta 2500

te bermude su pre mesec dana koštale po 4500

konačno neko dobro sniženje

• Upvote 1
  • Downvote 1
  • 3 weeks later...
Posted (edited)

Videla sam da ne sme omekšivač

Al' nisam znala šta sa praškom da radim, pa reko' da pitam, da ne sjebem fensi sintetička vlakna :D

Hvala, admine :)

Edited by Yvette
Posted

Ma pričam ti priču.

Imam tonu sintetike (zbog bajsa), sve to ide na mašinu na 30 stepeni (program za sintetiku, ko ga ima), stavljam i omekšivač, a praška regularnu količinu. I tako godinama. Ne primećujem da je vek trajanja te garderobe skraćen.

Tako daaaa.. Turaj u mašinu (pervs STOP). No stress.

Posted

Omeksivac ume da razjebe fensi sintetiku, da pocne da se "fuca", recimo meni se dry fit kosulja za planinarenje ofucala, tipa dobila je one hmmm kako se to zove, one kao gromuljice, morala samda obrijem celu kosulju :haha: a kad se pere bez omeksivaca onda je ok.

Posted (edited)

Ma pričam ti priču.

Imam tonu sintetike (zbog bajsa), sve to ide na mašinu na 30 stepeni (program za sintetiku, ko ga ima), stavljam i omekšivač, a praška regularnu količinu. I tako godinama. Ne primećujem da je vek trajanja te garderobe skraćen.

Tako daaaa.. Turaj u mašinu (pervs STOP). No stress.

ja čak ni ne odvajam sintetiku od ostalog šarenog veša što ga turam na 30... ali mene realno ne zanima dal će nešto da se ofuca, nijedan dres nisam plaćao više od 500din pakomujebemater, ako nije zadovoljio kriterijume nek ide niz vodu... ali šamponče pa na ruke :haha: :haha: :haha:

Edited by johnnyzzz
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...