Antikristina Posted June 16, 2013 Report Posted June 16, 2013 Šta ću kad volim velike majice, ja to ne posedujem Valjda ću da skeniram ovaj pozeraj sa svadbe za bar šes' meseci
kuruz Posted June 16, 2013 Report Posted June 16, 2013 ajmo akciju prikupljanja sredstava za kupovinu skenera
sale 3sm Larry Flynt Posted June 16, 2013 Report Posted June 16, 2013 Ja sam za. Majice ne dam jesi cula!
kuruz Posted July 20, 2013 Report Posted July 20, 2013 dobra akcija u Springfildu, malopre sam se snabdeo bermude i polo majica ili dvoje bermuda ili dvoje pantalona - 4000 dinara, a pojedinačno svaka stvar košta 2500 te bermude su pre mesec dana koštale po 4500 konačno neko dobro sniženje 1 1
Antikristina Posted August 7, 2013 Report Posted August 7, 2013 Kako, tj. čime perete ova climacool čuda? Uzela ja neki šorc (konačno i meni da bude suva bulja ), piše: 'use mild detergent only'
Zen Posted August 7, 2013 Author Report Posted August 7, 2013 Stavim u masinu bez omeksivaca i sa manje praska nego inace.
Antikristina Posted August 7, 2013 Report Posted August 7, 2013 (edited) Videla sam da ne sme omekšivač Al' nisam znala šta sa praškom da radim, pa reko' da pitam, da ne sjebem fensi sintetička vlakna Hvala, admine Edited August 7, 2013 by Yvette
Antikristina Posted August 7, 2013 Report Posted August 7, 2013 Pa mislila sam, al' posle svakog treninga da perem to govno, ruke da mi otpadnu i da se ubijem Još bude toliko prljav da ne znam da li bih mogla da operem ručno
Antikristina Posted August 7, 2013 Report Posted August 7, 2013 Suva bulja posle treninga je nešto neprocenjivo Nadam se da ovaj climakurac radi, pa da će tako i biti
kuruz Posted August 7, 2013 Report Posted August 7, 2013 ja to sve šamponom za kosu i na ruke, da se ne oštećuje
jelchica Posted August 7, 2013 Report Posted August 7, 2013 Ma pričam ti priču. Imam tonu sintetike (zbog bajsa), sve to ide na mašinu na 30 stepeni (program za sintetiku, ko ga ima), stavljam i omekšivač, a praška regularnu količinu. I tako godinama. Ne primećujem da je vek trajanja te garderobe skraćen. Tako daaaa.. Turaj u mašinu (pervs STOP). No stress.
Zen Posted August 7, 2013 Author Report Posted August 7, 2013 Omeksivac ume da razjebe fensi sintetiku, da pocne da se "fuca", recimo meni se dry fit kosulja za planinarenje ofucala, tipa dobila je one hmmm kako se to zove, one kao gromuljice, morala samda obrijem celu kosulju a kad se pere bez omeksivaca onda je ok.
Генеральный Posted August 7, 2013 Report Posted August 7, 2013 ако може нека чланица којој се офуцала да пошаље слике да видимо како то изгледа фала
jelchica Posted August 7, 2013 Report Posted August 7, 2013 Nači ućebala se. Zato nikad ne uzimam te ultra-mekane majičice, nego one sa "grubljom" teksturom (na oko).
johnnyzzz Posted August 7, 2013 Report Posted August 7, 2013 (edited) Ma pričam ti priču. Imam tonu sintetike (zbog bajsa), sve to ide na mašinu na 30 stepeni (program za sintetiku, ko ga ima), stavljam i omekšivač, a praška regularnu količinu. I tako godinama. Ne primećujem da je vek trajanja te garderobe skraćen. Tako daaaa.. Turaj u mašinu (pervs STOP). No stress. ja čak ni ne odvajam sintetiku od ostalog šarenog veša što ga turam na 30... ali mene realno ne zanima dal će nešto da se ofuca, nijedan dres nisam plaćao više od 500din pakomujebemater, ako nije zadovoljio kriterijume nek ide niz vodu... ali šamponče pa na ruke :haha: Edited August 7, 2013 by johnnyzzz
Antikristina Posted August 7, 2013 Report Posted August 7, 2013 Ja dadoh dve i po 'iljade za fensi šorc, pa sad perem na ruke Al' kapiram da neću još dugo
Јарослав Posted August 7, 2013 Report Posted August 7, 2013 треба те приде тући док переш на руке, када толике паре дајеш за шорц
Antikristina Posted August 7, 2013 Report Posted August 7, 2013 Jebiga, vredi suva bulja te pare, rekoh već
Генеральный Posted August 7, 2013 Report Posted August 7, 2013 суха љубица је на цени ко оно срање за стругање шаргарепе
Recommended Posts