VoivodBG Posted January 28, 2009 Report Posted January 28, 2009 Glenn is very happy to announce that he is to perform with his band in Belgrade, Serbia on Wednesday, May 13th, 2009. The venue is: Dom Omladine Beograd. (Belgrade’s Youth Centre) http://www.domomladine.org/en_US/O-nama.html Tickets should be on sale in early February from: www.eventim-yu.com and from the venue ticket office. Incidentally, this will be Glenn’s first concert in Belgrade since March 1975, when he last played there with Purple during the final tour that MKIII did with Ritchie Blackmore.
LazaGNR Posted January 29, 2009 Report Posted January 29, 2009 Evo teme... @crusader84:covek je pre otvorio temu
crusader84 Posted January 29, 2009 Report Posted January 29, 2009 (edited) Ja videh sasvim slučajno juče na last.fm-u. Ide se naravno! Eto prilike da oni koji nisu išli u Dimitrovgrad 2007. isprave grešku. Lista koja je bila tada: 01. Stormbringer 02. Might Just Take Your Life 03. Orion 04. Mistreated/Guitar Solo 05. You Got Soul 06. This Time Around 07. Getting Tighter/Drums Solo 08. Don't Let Me Bleed 09. Steppin' On 10. You Keep On Moving ---------- 11. Soul Mover 12. Burn Edited January 29, 2009 by crusader84
Timmons Posted January 30, 2009 Report Posted January 30, 2009 A ne verujem! Do jaja. Najjaci baja posle Paice-a i Bolin-a!
KaSSa Posted February 1, 2009 Report Posted February 1, 2009 Znaci, haos!!!! Ide se, bez razmisljanja!!!!! Ne mogu da verujem!!!!
crusader84 Posted February 1, 2009 Report Posted February 1, 2009 You... pampam... keep on moooviiiin'... far awaaaaaaaaaay, far awaaaaaaay...
Angelystor Posted February 1, 2009 Report Posted February 1, 2009 Bio u Dimitrovgradu, extra se proveo, dolazim 99% i sad! Mislim, vredi bar zbog "Burn"a, kak'o je oprashishe tad, vrat sam izlomio.
Ronnie_Wood Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 (edited) Ja videh sasvim slučajno juče na last.fm-u. Ide se naravno! Eto prilike da oni koji nisu išli u Dimitrovgrad 2007. isprave grešku. Lista koja je bila tada: 01. Stormbringer 02. Might Just Take Your Life 03. Orion 04. Mistreated/Guitar Solo 05. You Got Soul 06. This Time Around 07. Getting Tighter/Drums Solo 08. Don't Let Me Bleed 09. Steppin' On 10. You Keep On Moving ---------- 11. Soul Mover 12. Burn :rockdevil: Ide se!!! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,ne verujeeeeeeeeeeeem !!! Naravno da se ideeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Necu prezaliti shto nisam bio u Dimitrovgradu ,ali evo prilike da ispravim greshku ... Ljudi,ne znam shta da vam kazem...Pored Coverdale-a,ovaj covek ima tako dobar glas,da ja ne znam shta da kazem...Josh ako budu pevao This Time Around(ubedljivo moja omiljena pesma od Purple-a),ja cu da poludim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! E ovo sam cekao jebene 2 god. i sacekao sam Vidimo se mishevi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Edited February 4, 2009 by Ronnie_Wood
Svemirac Posted February 9, 2009 Report Posted February 9, 2009 Ја такође нисам био у Димитровграду али сада не пропуштам ни под разно!
crusader84 Posted February 11, 2009 Report Posted February 11, 2009 Evo i organizatora... http://www.promediapromotion.net Karta 2000. http://www.24sata.rs/vodic.php?id=45168
Ronnie_Wood Posted February 12, 2009 Report Posted February 12, 2009 E jebaše mu kevu sa cenom karte !!!!!! S' obzirom da je AC/DC ubrzo posle ovoga,može da se desi lako i da propustim ovo ,sem ako u međuvremenu ne dođem do neke kinte,što je možda i moguće,ipak će za ovo moći i na dan koncerta da se uzme karta bez problema...
llamallamaduck Posted February 12, 2009 Report Posted February 12, 2009 kol'ko god da je karta, ukrashcu pare ako treba... na Hughesa mora da se ide! ufff, kad bi imali prilike da slushamo "Hughes & Turner Project", to bi tek bilo hit
Ronnie_Wood Posted February 12, 2009 Report Posted February 12, 2009 kol'ko god da je karta, ukrashcu pare ako treba... na Hughesa mora da se ide! ufff, kad bi imali prilike da slushamo "Hughes & Turner Project", to bi tek bilo hit Jaoooooo,samo da čujem This Time Around i uživo i mogu da 'mrem !!! T oje tako dobra pesma...ma najbolja od Deep Purple-a sigurno!!! Mora se otići na Hughes-a pa makar sve orelo gorelo !!!!
METAL Man Posted February 14, 2009 Report Posted February 14, 2009 2000? Mars bre u picku materinu!!!
KaSSa Posted March 3, 2009 Report Posted March 3, 2009 (edited) Ako neko nesto zna, gde mogu da se kupe karte, da l' su i dalje 2000, i da nije slucajno otkazano, ne daj boze, nek javi... i neku set listu, slucajno... mada ce se znati od 6og tako da ono... posto na sajtu doma omladine nema nista, debili... Edited March 3, 2009 by KaSSa
Ronnie_Wood Posted March 6, 2009 Report Posted March 6, 2009 Ako neko nesto zna, gde mogu da se kupe karte, da l' su i dalje 2000, i da nije slucajno otkazano, ne daj boze, nek javi... i neku set listu, slucajno... mada ce se znati od 6og tako da ono... posto na sajtu doma omladine nema nista, debili... to bi i ja voleo da znam,daleko bilo da se otkaže...taman bi ih polomio sve,nebi prežalio nikad što nisam bio u Dimitrovgradu !!! Set listu koja će da kažem odprilike biti imaš gore u prethodnim postovima ... A naravno,ovom koncertu će verovatno biti slabo posvećena medijska pažnja,tako da ono...
crusader84 Posted March 7, 2009 Report Posted March 7, 2009 Počela prodaja karata. http://www.eventim-yu.com/portal/rs/drugo/...nn_hughes/50820
KaSSa Posted March 10, 2009 Report Posted March 10, 2009 Nisam siguran, ali ce izgleda svirati ceo Burn album...mislim, ako ce u Bugarskoj, sto bi menjao kod nas.... tako da BURNNNI!!!
angels deserve to die Posted March 10, 2009 Report Posted March 10, 2009 Shta reci- ne propustite to nikako! Ja necu moci da dodjem, ali sam ga slushala u Dimitrovgradu i bilo je extra i slushala bih ga josh hiljadu puta!
Ronnie_Wood Posted March 10, 2009 Report Posted March 10, 2009 Nisam siguran, ali ce izgleda svirati ceo Burn album...mislim, ako ce u Bugarskoj, sto bi menjao kod nas.... tako da BURNNNI!!! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil:
Recommended Posts