KaSSa Posted March 10, 2009 Report Posted March 10, 2009 Samo se jednog plasim, da se ne otkaze...bas sam iskusan sto se tice toga, mislim tog otkazivanja... ali valjda organizatori to najbolje znaju, i zasto su kartu stvvili 2000, i sve to...ne bunim se, samo nek' dodje, 'bem mu sunce...i sto neko rece, kad bi bio HTP... to bi bilo neverovatno, al' jebi ga sad...
KaSSa Posted March 10, 2009 Report Posted March 10, 2009 "This promises to be a very special show as part one of the set will be a unique and first time performance by Glenn of the entire BURN album in original album running order!!"... tako rece neki covek! Ali rekoh, to kaze za Budjarsku! e sad, videcemo...
Ronnie_Wood Posted March 11, 2009 Report Posted March 11, 2009 Ma na ovo se mora otici,kako god!Samo da ne otkažu,toga se plašim ...
Guest HEFEST Posted March 17, 2009 Report Posted March 17, 2009 AU!!!BATA HJUZ!!! IDEMO MAJSTORE. DA LI SAM MOGAO VISE DA SE OBRADUJEM? NARAVNO NE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2000? Mars bre u picku materinu!!! STA OCES SLEPCE? GLENN HUGHES JE ZIVA LEGENDA I AKO DAS 3000 ZA NEKE SERATORE KOJI SU U TRENDU A HUGHESA DATI 2000 JE SICA. ON JE KRALJ!!!
Vule iz Kule Posted March 17, 2009 Report Posted March 17, 2009 (edited) Ma opusteno, i ja planiram da idem, kad vec nisam bio u Dimitrovgradu. Mada sam samo ocekivao nizu cenu karte. A zasto? Zato sto su u DG karte bile negde od 300 do 600 kinti! OK, znam da je bilo pod pokroviteljstvom grada, ali opet nisam ocekivao da ce karta biti 4-5-6x skuplja nego tada. Ma svejedno... verovatno se vidimo tamo. Ipak onaj bootleg snimak iz DG-a obecava extra provod i sada! Edited March 17, 2009 by Vule iz Kule
Ronnie_Wood Posted March 17, 2009 Report Posted March 17, 2009 Ma opusteno, i ja planiram da idem, kad vec nisam bio u Dimitrovgradu. Mada sam samo ocekivao nizu cenu karte. A zasto? Zato sto su u DG karte bile negde od 300 do 600 kinti! OK, znam da je bilo pod pokroviteljstvom grada, ali opet nisam ocekivao da ce karta biti 4-5-6x skuplja nego tada. Ma svejedno... verovatno se vidimo tamo. Ipak onaj bootleg snimak iz DG-a obecava extra provod i sada! Imash bootleg iz Dimitrovgrada :confused: Me Zezash ???
crusader84 Posted March 17, 2009 Report Posted March 17, 2009 Ja imam 2 (a postoje bar još 1 ili 2), ne zna se koji bolji, obezbeđenje je bilo takvo da si mogao da uvedeš celu ekipu RTSa i da radite direktan prenos.
Alx_WS Posted March 23, 2009 Report Posted March 23, 2009 jaooooooooooo.... pa zasto ja za ovo nisam ranije saznao... pa koga ja sada da ubijem za tu mizeriju od karte, koju nemam.aaaaaaaaaaaaaaa kassa - sto mi nisi rekao?
KaSSa Posted April 6, 2009 Report Posted April 6, 2009 (edited) April 4 2009, Whisky A Go Go - Los Angeles, CA. USA Crave F U N K You Got Soul Mistreated Oil And Water We Shall Be Free Coast To Coast Gettin' Tighter Love Communion Don't Let Me Bleed Steppin' On __________________ Soul Mover Burn ne valja.... Edited April 6, 2009 by KaSSa
crusader84 Posted April 7, 2009 Report Posted April 7, 2009 Ma zna on da smo mi Balkanci ludi za Purpleima. Opet da ponovim, par dana pre našeg koncerta, u Bugarskoj sviraju ceo Burn!
Angelystor Posted April 12, 2009 Report Posted April 12, 2009 Bez "Might Just take Your Life" i "Stormbringer"a necu da razgovaram.
Ronnie_Wood Posted April 13, 2009 Report Posted April 13, 2009 Bez "Might Just take Your Life" i "Stormbringer"a necu da razgovaram. Slažem se sa tobom,ali bih dodao tu još i This Time Around ...
Guest HEFEST Posted April 14, 2009 Report Posted April 14, 2009 Sto bre ovako malo postova na ovoj temi? Stvarno sam razocaran! Na exit-u i ostalim glupostima se salomise, a batu Hughes-a legendu roka jedva ko ocesa sa po kojom recenicom!!! Pa ako dozivimo da otkazu koncert zbog slabe prodaje licno cu vas naci i jednog po jednog nauciti pameti.
Totamealand Posted April 14, 2009 Report Posted April 14, 2009 Opet da ponovim, par dana pre našeg koncerta, u Bugarskoj sviraju ceo Burn! Odakle ti ta informacija?
crusader84 Posted April 14, 2009 Report Posted April 14, 2009 Sa prve strane oficijelnog sajta. http://www.glennhughes.com Glenn is very happy to confirm that he has been invited back to KAVARNA, Bulgaria by his good friend Tsonko Tsonev, the Mayor of Kavarna, to perform a special free concert on Wednesday, May 6th, 2009. This is also the Bulgarian National holiday of St. George's Day. The concert will take place in the evening at Dobrotitsa Square (Main Central Square). This promises to be a very special show as part one of the set will be a unique and first time performance by Glenn of the entire BURN album in original album running order!! Kakav kralj od gradonačelnika! On je imao važnu ulogu i u dovođenju Hughesa u Dimitrovgrad pre 2 godine. I gradonačelnik Dimitrovgrada je neki roker, pa se njih dvojica našli zajedno na nekoj večeri sa Hughesom u Kavarni i tu došli na ideju da se odradi 'cert i u Dimitrovgradu.
Ronnie_Wood Posted April 15, 2009 Report Posted April 15, 2009 Sto bre ovako malo postova na ovoj temi? Stvarno sam razocaran! Na exit-u i ostalim glupostima se salomise, a batu Hughes-a legendu roka jedva ko ocesa sa po kojom recenicom!!! Pa ako dozivimo da otkazu koncert zbog slabe prodaje licno cu vas naci i jednog po jednog nauciti pameti. Ajde bre komšo nemoj da se kuresaš mnogo :) Stvarno ljudi,što neko ne prozbori još o ovom koncertu ? Da li ima neko informaciju kako ide prodaja karata za sad ?????? Ako se otkaže stvarno ću da poludim,ima da ubijem nekog !!!!!!!!! A i iskreno,mogli su da smanje malo cenu karte,ipak je 2.000 mnogo za naše uslove a još + ima zilion koncerata ove godine ....
Ајлин Posted April 15, 2009 Report Posted April 15, 2009 pa nije to mnogo za takvu facu šta oćete. 20 jura šta bi vi da je za dž
Vule iz Kule Posted April 15, 2009 Report Posted April 15, 2009 Mene zanima jedno: da li se karte igde prodaju, sem preko eventimovog sajta?
Ronnie_Wood Posted April 15, 2009 Report Posted April 15, 2009 Mene zanima jedno: da li se karte igde prodaju, sem preko eventimovog sajta? Da,na blagajni Doma Omladine ...
crusader84 Posted April 15, 2009 Report Posted April 15, 2009 Mene zanima jedno: da li se karte igde prodaju, sem preko eventimovog sajta? Pa valjda i na fizičkim prodajnim mestima Eventima?
Guest HEFEST Posted April 16, 2009 Report Posted April 16, 2009 Ko se to zali na cenu? Pa za ovakav koncert treba dati i duplo. Ne mora se ici svuda. Na ovo se mora!!!!!!!!
Ronnie_Wood Posted April 16, 2009 Report Posted April 16, 2009 Ko se to zali na cenu? Pa za ovakav koncert treba dati i duplo. Ne mora se ici svuda. Na ovo se mora!!!!!!!! Pa ne mora se svugde,ali na Hughes-a i AC/DC mora naravno ...
Recommended Posts