Angelystor Posted February 24, 2006 Report Posted February 24, 2006 Heh, hvala na upozorenju..brisem gi iz queue i cheka se neki retail shit.. Quote
Apeiron Posted March 13, 2006 Report Posted March 13, 2006 Majku mu, novi album raznosi! Definitivno potvrda da idem da ih gledam live 10.4. Produkcija extra, spoj prethodna dva, a pesme su dobre, sto je najbitnije. Ovaj bend sve bolji i bolji, nakon toliko vremena Quote
Kent Posted March 13, 2006 Report Posted March 13, 2006 spoj prethodna dva + orkestracije = vrhunski album. tek ces da vidis/cujes kako raznose uzivo. Quote
Apeiron Posted March 13, 2006 Report Posted March 13, 2006 spoj prethodna dva + orkestracije = vrhunski album. To je to! A za live uopste ne sumnjam... Terranu sam vec gledao kako trpa onaj bubanj uzivo (strasne traume imam posle tog koncerta), a Rage mi promakao u Zadru... ovaj put nece. Jesi provalio dva rip-off momenta, u prvoj pesmi Master of Puppets i negde dalje na albumu Pull me Under? Quote
Kent Posted March 13, 2006 Report Posted March 13, 2006 Aha, taj prvi zvuci kao na S&M koncertu rece mi peavy da je na njihovim probama pravi akcijas kad se terrana i smoski pobiju jedan je sovjetski komunista iz elitisticke porodice, a drugi okoreli kapitalista koga su vaspitale ulice los andjelesa... citaces, umro sam od smeha. inace, sve orkestralne delove je radio smolski, a one druge peavy. Quote
Apeiron Posted March 13, 2006 Report Posted March 13, 2006 Haha. Naravno, Smolski je extra ulov, Rage su nevidjeno profitirali sa njim. Komunista Quote
RNA Posted July 7, 2006 Report Posted July 7, 2006 До јаја је чудан албум у смислу те мешавине. Други део је најкласичнији Rage, чак чини ми се бољи од птеходна два. Quote
ErliK Posted October 24, 2006 Report Posted October 24, 2006 E bre ovaj novi album mi se najmanje svidja od prethodnih nekoliko. Mozda i najmanje od svih Rage albuma. Mnogo je ispresecan neinovativnim instrumentalima, pesme su usiljene i isforsirane bez prave melodije i hita. Najinteresantnija mi je You Turn My World Around ili kako vec... Quote
Angelystor Posted October 25, 2006 Report Posted October 25, 2006 Ima tema bre na heavy forumu, a ova bi mogla da se brishe samo tako. Quote
Angelystor Posted October 25, 2006 Report Posted October 25, 2006 Ima tema bre na heavy forumu, a ova bi mogla da se brishe samo tako. Quote
Recommended Posts