Jump to content

Recommended Posts

Posted

Вау. И Кустуручини бесмислени филмови су добијали награде, и то оне са већом тежином од оних са овог фестивала, па то и даље не значи да Црна мачка, бели мачор или Подземље ваљају.

• Upvote 1
Posted

Вау. И Кустуручини бесмислени филмови су добијали награде, и то оне са већом тежином од оних са овог фестивала, па то и даље не значи да Црна мачка, бели мачор или Подземље ваљају.

Podzemlje valja.

Posted (edited)

Pa nije bas tako... Nisu svi festivali isti, jebe se meni za Kan ili neki slicni festival i njihovu publiku. Film izuva koliko je dobar, a zamolio bih moderatora da otvori novu temu, neku vrstu pljuvaonice za ovaj film pa svima kojima se ne svidja nek idu tamo pa nek drve kurac.

Edited by englis
  • Downvote 3
Posted

Dobra ideja. Ajde za sve da otvorimo duplu temu, debili da drve kurac kako je dobro i retardi da drve kurcinu kako nista ne valja. Odlicna ideja, ko da je izasla iz Srpskog filma direktno.

• Upvote 2
  • Downvote 1
Posted

Dobra ideja. Ajde za sve da otvorimo duplu temu, debili da drve kurac kako je dobro i retardi da drve kurcinu kako nista ne valja. Odlicna ideja, ko da je izasla iz Srpskog filma direktno.

Pa ja to zbog retarda i kazem, salim se naravno, ali generalno mi se bljuva na komentare ovih trust mozgova, kako bi oni to uradili samo im niko nije ponudio da rade film a pola njih ne zna ni dupeta da obrisu. Jeste li se pitali kolika muda treba imati za nesto ovako?

Posted

e, al ne bih rekao da je ovaj dobio batine :mhihi:

sad, kad je proslo malo vise vremena mislim i da je bolje sto nisu imali nikakve kocnice. jednom pravis film koji treba da 100% izdivlja i koji ce ti se uvek racunati kao prvi...bez kompromisa i udri!

Posted

To je ko da se neko zaleti na 10 momaka i popije batine.. Jel taj onda ima muda, il je lud? Ja kazem da problem lezi u nedostatku granice dobrog ukusa

Ne vidim da je ovde Radivojevic nabijao nekom prst u oko, a i da jeste onda je uradjeno na finjaka, pre ce biti obrnuto. A kad sam rekao kolika muda treba imati za nesto ovako, nisam konkretno mislio na njega koliko na glumacku ekipu prvenstveno na Todorovica da se upusti u nesto ovako. On perfektan glumac, tata mu takodje, ipak ima ime u ovoj zemlji i covek napravi nesto ovako. Pa podji od muzike samo, da se ljudi nisu upustali u eksperimente ne obaziruci se na govnjivu mejstrim scenu ne znam sta bi ti danas slusao. Samo da te pitam sta ti smatras pod neostatkom dobrog ukusa i gde ga to ima? Navedi mi neki film slicne branse?

Posted

Ne vidim da je ovde Radivojevic nabijao nekom prst u oko, a i da jeste onda je uradjeno na finjaka, pre ce biti obrnuto. A kad sam rekao kolika muda treba imati za nesto ovako, nisam konkretno mislio na njega koliko na glumacku ekipu prvenstveno na Todorovica da se upusti u nesto ovako. On perfektan glumac, tata mu takodje, ipak ima ime u ovoj zemlji i covek napravi nesto ovako. Pa podji od muzike samo, da se ljudi nisu upustali u eksperimente ne obaziruci se na govnjivu mejstrim scenu ne znam sta bi ti danas slusao. Samo da te pitam sta ti smatras pod neostatkom dobrog ukusa i gde ga to ima? Navedi mi neki film slicne branse?

1. Dobio je ček sa više nula, zato je i pristao da glumi.

2. Čuj gdje ga ima, :haha: A jebanje beba i rođenog sina, to je baš onako prefinjeno.

Guest (bot) Razjareni
Posted

Pa i sam Todorovic se pokajao zbog prihvatanja glavne uloge u ovom smecu...tacnije kada je odgledao gotov 'proizvod'...

• Downvote 1