Bata Trokrilni Posted July 28, 2010 Report Posted July 28, 2010 Ja skroz ravnodušan ostao posle filma, a svi oko mene umalo nisu povraćali. Gluma užas (sem Srđana), priča njah... blah, ništa naročito. Tu leži jedna od prednosti gledanja filmova solo. Quote
Grobodan Posted July 28, 2010 Report Posted July 28, 2010 Ne, ovako je baš zanimljivo, podsećaš ostale na scene iz filma Quote
23/16 Posted July 28, 2010 Report Posted July 28, 2010 Tu leži jedna od prednosti gledanja filmova solo. Ipak je zanimljivije gledati ovakav film u bioskopu . Quote
Sugar Overdose Posted July 28, 2010 Report Posted July 28, 2010 malo offtopic,ali u made in serbia,svake tri sekunde mikrofon u kadru Oo wtf Quote
Bata Trokrilni Posted July 28, 2010 Report Posted July 28, 2010 To je namerno urađeno. Mikrofon je falusni simbol. Quote
Guest Sha Posted July 29, 2010 Report Posted July 29, 2010 Što je babi milo, to joj se i snilo. Quote
Guest Sha Posted July 29, 2010 Report Posted July 29, 2010 (edited) Baš smo se obrukali pred tim strancima... Edited July 29, 2010 by Sha 2 2 Quote
englis Posted July 29, 2010 Report Posted July 29, 2010 Baš smo se obrukali pred tim strancima... Prc! Quote
Bata Trokrilni Posted July 29, 2010 Report Posted July 29, 2010 Što je babi milo, to joj se i snilo. Nemoj to meni, ja nisam prvi pomenuo mikrofon. Quote
kuruz Posted July 30, 2010 Report Posted July 30, 2010 Baš smo se obrukali pred tim strancima... Вау. И Кустуручини бесмислени филмови су добијали награде, и то оне са већом тежином од оних са овог фестивала, па то и даље не значи да Црна мачка, бели мачор или Подземље ваљају. 1 Quote
Grob Bez Dna Posted July 30, 2010 Report Posted July 30, 2010 crna macka je jedan od najgorih filmova ikad snimljenih. Quote
23/16 Posted July 30, 2010 Report Posted July 30, 2010 Вау. И Кустуручини бесмислени филмови су добијали награде, и то оне са већом тежином од оних са овог фестивала, па то и даље не значи да Црна мачка, бели мачор или Подземље ваљају. Podzemlje valja. Quote
kuruz Posted July 30, 2010 Report Posted July 30, 2010 Meни се не свиђа, као ни већина Кустуручиних филмова. Quote
englis Posted July 30, 2010 Report Posted July 30, 2010 (edited) Вау. И Кустуручини бесмислени филмови су добијали награде, и то оне са већом тежином од оних са овог фестивала, па то и даље не значи да Црна мачка, бели мачор или Подземље ваљају. Pa nije bas tako... Nisu svi festivali isti, jebe se meni za Kan ili neki slicni festival i njihovu publiku. Film izuva koliko je dobar, a zamolio bih moderatora da otvori novu temu, neku vrstu pljuvaonice za ovaj film pa svima kojima se ne svidja nek idu tamo pa nek drve kurac. Edited July 30, 2010 by englis 3 Quote
morbid god Posted July 30, 2010 Report Posted July 30, 2010 Dobra ideja. Ajde za sve da otvorimo duplu temu, debili da drve kurac kako je dobro i retardi da drve kurcinu kako nista ne valja. Odlicna ideja, ko da je izasla iz Srpskog filma direktno. 2 1 Quote
englis Posted July 30, 2010 Report Posted July 30, 2010 Dobra ideja. Ajde za sve da otvorimo duplu temu, debili da drve kurac kako je dobro i retardi da drve kurcinu kako nista ne valja. Odlicna ideja, ko da je izasla iz Srpskog filma direktno. Pa ja to zbog retarda i kazem, salim se naravno, ali generalno mi se bljuva na komentare ovih trust mozgova, kako bi oni to uradili samo im niko nije ponudio da rade film a pola njih ne zna ni dupeta da obrisu. Jeste li se pitali kolika muda treba imati za nesto ovako? Quote
morbid god Posted July 30, 2010 Report Posted July 30, 2010 To je ko da se neko zaleti na 10 momaka i popije batine.. Jel taj onda ima muda, il je lud? Ja kazem da problem lezi u nedostatku granice dobrog ukusa 1 1 Quote
salebghouse Posted July 30, 2010 Report Posted July 30, 2010 e, al ne bih rekao da je ovaj dobio batine sad, kad je proslo malo vise vremena mislim i da je bolje sto nisu imali nikakve kocnice. jednom pravis film koji treba da 100% izdivlja i koji ce ti se uvek racunati kao prvi...bez kompromisa i udri! Quote
englis Posted August 1, 2010 Report Posted August 1, 2010 To je ko da se neko zaleti na 10 momaka i popije batine.. Jel taj onda ima muda, il je lud? Ja kazem da problem lezi u nedostatku granice dobrog ukusa Ne vidim da je ovde Radivojevic nabijao nekom prst u oko, a i da jeste onda je uradjeno na finjaka, pre ce biti obrnuto. A kad sam rekao kolika muda treba imati za nesto ovako, nisam konkretno mislio na njega koliko na glumacku ekipu prvenstveno na Todorovica da se upusti u nesto ovako. On perfektan glumac, tata mu takodje, ipak ima ime u ovoj zemlji i covek napravi nesto ovako. Pa podji od muzike samo, da se ljudi nisu upustali u eksperimente ne obaziruci se na govnjivu mejstrim scenu ne znam sta bi ti danas slusao. Samo da te pitam sta ti smatras pod neostatkom dobrog ukusa i gde ga to ima? Navedi mi neki film slicne branse? Quote
Vic Rattlehead Posted August 1, 2010 Report Posted August 1, 2010 Ne vidim da je ovde Radivojevic nabijao nekom prst u oko, a i da jeste onda je uradjeno na finjaka, pre ce biti obrnuto. A kad sam rekao kolika muda treba imati za nesto ovako, nisam konkretno mislio na njega koliko na glumacku ekipu prvenstveno na Todorovica da se upusti u nesto ovako. On perfektan glumac, tata mu takodje, ipak ima ime u ovoj zemlji i covek napravi nesto ovako. Pa podji od muzike samo, da se ljudi nisu upustali u eksperimente ne obaziruci se na govnjivu mejstrim scenu ne znam sta bi ti danas slusao. Samo da te pitam sta ti smatras pod neostatkom dobrog ukusa i gde ga to ima? Navedi mi neki film slicne branse? 1. Dobio je ček sa više nula, zato je i pristao da glumi. 2. Čuj gdje ga ima, A jebanje beba i rođenog sina, to je baš onako prefinjeno. Quote
Guest (bot) Razjareni Posted August 1, 2010 Report Posted August 1, 2010 Pa i sam Todorovic se pokajao zbog prihvatanja glavne uloge u ovom smecu...tacnije kada je odgledao gotov 'proizvod'... 1 Quote
Recommended Posts