hypnos Posted August 8, 2010 Report Posted August 8, 2010 da kapiram, ma nista odustacu od hamachi nego ne bih igrao i pokusavao preko njega da mi se nije desio jedan drugi problem,uvijek kad hocu da igram preko gameranger,kad hocu da udjem u room uvijek mi pise your internet connection is behind Symmetric NAT Router i onda mi se pokazalo learn more i pogledao sam i tu mi se prikazalo kao par opcija medju kojima je i port-forwarding...
Ozziris Posted August 8, 2010 Report Posted August 8, 2010 (edited) U jbt to mi uopste nije palo na pamet ne bih da se pravim pametan ali to je vec malo visa matematika moras da pokupis listu portova i da ih otvoris direktno u ruteru kako bi pokrenuo igru u lanu! Edited August 8, 2010 by Ozziris
ShinigamY Posted August 8, 2010 Report Posted August 8, 2010 Ozziris, mislim da je to osobi kojoj pomazemo, jos zajebanije od hamachija Tako da ne komplikujemo... Ili nabavi internet sa staticnom ip adresom, ili predji na neku mmo igricu i gubi zivot ^^ Rly, ne isplati se ni gameranger, ako imas neki telekomov adsl (tj ruter sa dinamicnom ip adresom)... Veruj mi, ne zelis da se kacis sa portovima uopste ako se ne razumes zesce u ip i konekcije :/
hypnos Posted August 9, 2010 Report Posted August 9, 2010 kazes nema pomoci ,nista onda necu oko toga da se bakcem jer se ne razumijem u to.imam telekomov adsl i odlican je ali za ovakve stvari izgleda da nije,jbg
Recommended Posts