Zoll Posted January 17, 2013 Author Report Posted January 17, 2013 Odličan album, zaista. Trebalo je malo više vremena da se "slegne", ali vredelo je. I Luppi se odlično uklopio. Quote
Zoll Posted January 28, 2013 Author Report Posted January 28, 2013 E da, samo bih dodao da mi OPAKO smeta ova nova verzija pesme Legend. Jbg, nije im trebalo da je diraju, mogao je album komotno bez toga da prođe. Quote
azal Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 (edited) evo ga A Time Never Come sto su snimili ponovo http://linkmize.net/12cg Edited April 3, 2015 by azal Quote
azal Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 Luppi usrao album verovali ili ne. sve vreme neki agresivni vokal fura, uopste ne lezi. Quote
Berliner Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 (edited) meni ok, kako koja pesma. al svejedno osim nominalno boljeg zvuka gitare ne cujem neko poboljsanje, nesto zvuci za nijansu bolje, nesto za nijansu losije (npr tihi delovi sa faux prirodnim zvukom klavira, vise volim os poweraski klavir). u hamelin mi je pocetak puno bolji u novoj verziji. ta cela stvar je na pozitivan nacin modernizovana. Edited April 3, 2015 by Čarli Quote
Sreta Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 Gledao sam ove uzivo, pre Gamma Raya cini mi se ovde, bili susasvim pristojni koliko se secam, vredi li overavati diskografiju? Quote
KazimKazim Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 Poceti od Heart&Anger...Carli ce potvrditi moe divne rieci Quote
Berliner Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 nece nazalost sreta moze da pocne od prvog albuma, sreta to moze nije on neka devojcica da pocinje od sredine Quote
KazimKazim Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 Sta znam - prilicno siromasni su bili na tim prvim albumima...tek od cetvrtog krece prava prica...ali dobro - ako vise voli power, definitivno da krene od pocetka Quote
Berliner Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 sreta vise voli power. ja europower malo volim malo mrzim ali secret sphere mi je all-arround awesome bend nevezano za zanr. Quote
azal Posted April 6, 2015 Report Posted April 6, 2015 prvi album ti je bas neki wanna-be rhapsody/labyrinth, ali skroz dobar ako volis takav power. ovaj drugi A Time Never Come je idalje power ali malo vise proggy i malo manje sympho. taj mi omiljeni. Quote
azal Posted December 18, 2020 Report Posted December 18, 2020 vratio se stari pevac SECRET SPHERE ANNOUNCE NEW ALBUM "LIFEBLOOD" AND NEW SINGER 🔥 We are extremely happy to welcome back Roberto Messina to our ranks! Roberto formed the band together with Aldo and Andy back in 1997 and this is the natural consequences of our history. The recording sessions have been not easy at all, due to the current pandemic situation and we have to be grateful also to our friends Federico Pennazzato, Simone Mularoni and Alessandro Del Vecchio that helped us a lot! The result is pure positive energy and we can't wait to share the first single with you all 💥📣OFFICIAL FRONTIERS RECORDS PRESS RELEASE📣 Coming March 12, 2021, the new studio album from Italy's Secret Sphere! Features the return of original vocalist Roberto Messina to the band. First single and more details coming on January 19th. Stay tuned... Early pre-orders available now at https://www.frontiers.shop (EU). U.S. fans will be able to pre-order from Amazon and our soon to be launched new U.S. webstore soon. Tracklisting: 1. Shaping Reality 2. Lifeblood 3. The End Of An Ego 4. Life Survivors 5. Alive 6. Against All The Odds 7. Thank You 8. The Violent Ones 9. Solitary Fight 10. Skywards 11. The Lie We Love Quote
Лука Posted January 19, 2021 Report Posted January 19, 2021 Ozbiljno su shvatili social distancing pri snimanju spota. 1 Quote
azal Posted January 20, 2021 Report Posted January 20, 2021 dada, spot je smehotres. najjace mi je sto pevac peva bez mikorofona kad ima duge rukave i sa kad ima kratke. Ali ako ne obratis paznju na spot pesma je skroz dobra. Drugi album fazon, i realno pevac sad zvuci bolje nego ranije. Quote
azal Posted March 31, 2021 Report Posted March 31, 2021 odlican album. retko se desi da se pevac ovoliko popravi nakon pauze, zvuci mnogo bolje sad nego pre 20 godina. Nekad cak i pomislim da Luppi peva. mozda mi bolji i od Labyrintha novog. Quote
Grobodan Posted April 9, 2021 Report Posted April 9, 2021 Dobar album nema sta, sigurno i njihov najbolji uz A Time Never Come i Heart and anger, ali nemojmo biti smesni s poredjenjima s novim Labyrinth. Kao nekad tako i sad, tacno se vidi ko vozi traktor a ko otvara kapiju na toj italijanskoj sceni. Quote
azal Posted April 12, 2021 Report Posted April 12, 2021 nije bitno ko imam kakav status, pesme su jednostavno bolje. Ovo ce sa vremenom meni verovatno postati omiljeni SS album. Nekako je pola tipican italijanski power, pola DGM catchy/fensi prog. Quote
azal Posted April 12, 2021 Report Posted April 12, 2021 ali bitnije od svega @Grobodanjel si pustio Drakkar? Quote
Grobodan Posted April 12, 2021 Report Posted April 12, 2021 15 hours ago, azal said: nije bitno ko imam kakav status, pesme su jednostavno bolje. Da, na Labyrinthu su bolje. 11 hours ago, azal said: ali bitnije od svega @Grobodanjel si pustio Drakkar? E buraz jesam, don't bother :/ Quote
Angelystor Posted June 2, 2021 Report Posted June 2, 2021 Vaistinu dobra nova Tajna Sfera (ala ovo loše zvuči). Nije ni meni bolja od novog Labyrintha, ali svakako smo konačno u nekom blagom purple patchu dobrog powera, nakon nešto sušnije prošle godine. Dobar power mix generalno na albumu, doduše meni je to kod njih nekako ostao u glavi da mi je problem, što su mi uvek zvučali ili samo kao nešto drugo ili too generic. Ima i ovde takvih momenata, par pesama na sredini koje me žešće podsećaju na (noviji) Stratovarius, ali sa druge strane su uboli par jako lepih hitova, tako da kad se sve izniveliše dobar jedan sluš. Quote
Recommended Posts