Jump to content

Recommended Posts

Posted

(new topic)

morbid god: Otkrio sam ovaj bend, Baxaxaxa, dolaze iz Njemačke i imaju samo jedan demo iz 1992. godine. Inače mi zvuče jako kul, progresivni blek metal (za ono vreme), deklarišu se kao turbo black metal, mješavina Emperora, Igumana, Deathspell Omege, Carpathian Foresta, novijeg Satyricona i ranog Mayhema. Evo linka:

www.rapidshare.com/files/666999/baxaxaxa_by_sucksatansgreasycock666.rar.html

Pass: Pneumonoultramicroscopicsilicovolcanoconiosis

Morana: Ah, Baxaxaxa... Nekada sam ime ovog benda izgovarala sa poštovanjem...

Josif Visarionovič: Realno, nisi izgovarala, prodali su se pre nego što si ti iz pičke ispala realno

Jaroslav666: Baxaxaxa, uuuuu, kakav bend! Kult!

Goxy: Odličan je demo, u duhu japanskog old-school black metala, čuje se po rifovima da je Kyoto-škola u pitanju.

RNA: Zapravo, nije, distribuciju im je radila jedna izdavačka kuća iz Kobea, posle se taj lik preselio u Slovačku, u Bansku Bistricu, i zaposlio u fabrici piva. To je čovek koji je radio cover za Jagodinsko®.

Morana: Ah, Jagodinsko... Nekada sam ime tog piva izgovarala sa poštovanjem...

Gavrosaurus: Baxaxaxa! Od mogućih 3, dao bih im 22/7! Disonantna lepota sleđenih nemačkih vrhova koja izbija iz "Church Of The Antichrist", pa esencija satanizma i crnog svetla u "Nocturnal Mass And Christ's Damnation", pa samo onaj rif u "The Day When God Falls" na 3:52, veći od scene, veći od muzike, veći od života! Sumorno žitko crnilo koje kao da ulazi kroz svaku poru na telu, obuzima te i vodi u neke druge predele, neke druge dimenzije... Vanvremenski!

SATAN-iz Batajnice: EMO JE GEJ!!!

Morana: Ah, emo... Nekada sam ime tog imidža izgovarala sa poštovanjem...

Grob: Fuck off!!!

Mita: axaxaxaxaxaxa

xaxaxaxaaaxxa

xaxaxaxaxa

xaxaxa

xa

Kuruz Simerijanac: Video sam u Lajpcigu ovaj demo za sitne pare, ali mi je na kraju bilo žao da ga kupim, pa sam otišao prekoputa i kupio Adidas gaće

Azaralena: Jaooo, Baxaxaxa :wub: :wub: :wub:

Lunar: Baš sam sinoć pustoi ovaj demo, deluje mi kao vrlo kvalitetan blakc metla za jedan demo. U usštini nije loše za oprvenac, jedino mi malo smetaju grišćanski textovi

Rogozub: Da, "hrišćanski" :rolleyes:

Gojko: Gde si ti pobogu video ovde hrišćanstvo u textovima?!

Rogozub: Da, "hrišćanstvo" :rolleyes:

Lunar: Pa nije abš da su hriošćanski, ali vidiš i sma kako benigno pričaku o hristijanizaciji Germana.

Rogozub: Da, "hristijanizaciji" :rolleyes:

Prince of Darkness: Ne znam šta im znači to turbo black metal. Svaki metal je turbo, ako pod njim podrazumevamo black. Inače, nema razlike između turba, blacka i metala.

Sisus: Baxaxaxa je death metal.

azal: Hahahaha, Akseanosilas se upravo ulogovao na forum, NALJUTILI STE MODERATORA, SAD STE GA NAJEBALI, HIPICI PRLJAVI!!!

stivi1: Evo ga ovaj azal što je peder i voli da puši kurac u usta.

AZALE PUŠI MI KURAC!

I on i onaj Ivan_Creed, obožavaju da puše kurac. I jedan drugome. U usta.

Azale PEDERU i Ivane PEDERU pušite KURAC i skidajte mi ove WARNOVE NABIJEM VAM PRKNO NA BUDŽU!

Razbijač-SAMO BI DA JEBEM: Vid ga ovaj što odma uskaće, sav se napalijo, ki mlada pred prvu braćnu noć. Da ti kažem ja nešto sinko, to što ti tako ushićeno prićaš kako su oni gej samo znaći da te je tata jebao dok si bio mali i da ti treba neko da ti malo glavićem izmasira prostatu! Jebo bik ti ja mater samo da te vidim negde. Pederćiću jedan mali.

Jabba The Hut: Kad god čujem Baxaxaxa, javlja mi se ona slika u glavi kako mali razbija terijera, a jadno kuče cvili li cvili.

Teša Tešanović: Vidim da se ovde pominje reč "kult". Meni često kažu da sam kult. E pa ja nisam kult ja sam kurac. Naravno da je svakome nekad došlo da sadžgava terijera, ja to često radim, ali mislim da je to grozno i da treba da se kažnjava smrću. Naročito je nekulturno i nepristojno taslačiti terijera neobrijane kite, to rade samo prostaci. Posle njega to golica i počne da se meškolji. Meni je jednom neka devojka prišla dok sam to radio u fazonu "gospode bože", a ja sam joj rekao "a šta se ti tu foliraš, kao da ti ovo niko nikad nije radio" a ona počela da se krsti. Kao bože sačuvaj, a ja je video iza kafane u Borči dok je Vanesa Šokčić nastupala. Sad sam baš otvorio temu o njoj na podforumu za nemetal muziku, a mislim da bi definitivno trebalo da Vanesa dobije svoj podforum, učlanila bi joj se cela rodbina na yumetal. Vanesin disk je inače treći original koji sam kupio u životu, prva dva su Voja Gajdaš i moja omiljena grupa Legende. Uzeo sam ga preko Rock Express-a za 120 dinara, neki neobjavljeni demo snimci. Sad mi je žao užasno što sam dao 250 dinara za Legende, kad sam za te pare mogao da kupim dva cd-a Vanese i slušam njene pesme dvaput duže. I stvarno ne znam koji moj ja visim ovde kad mogu da slušam butanski folk, koji je to kvalitet. Mrzim ovaj glupi forum i glupe teme na njemu, ali isto tako SVE VOLIM!!! Aj pa se vidimo na Duginom Poselu

Akseanosilas: Doviđenja.

(topic locked)

• Upvote 4
Posted (edited)

Zaboravio si jos par postova

PuPak: jaoooooooooo kupio mi ortak demo kad je isao u nemacku, carski jeeeeeeeeeeeeeee jebe kevu po jajcima,hoce li svirati sa space eater to bi bilo vrhhhhhh, ja imam demo a vi nemate nja njajaja nja nja nja njaaaajnja

Full Metal Yakuza: nije lose ovo-sasvim solidno.

Realno, Behemoth moze da im se sagne :da:

Speed dead: taok je

1111

Varg: Baxaxaxa je ljubav. Primite svetlost u svoje srce.

Wizard of gore: ovaj bend je sranje, i svi koji ga slusate ste pederi. :evotigana:

I Goxy nikad nije znao da koristi stvari kao spejs i veliko slovo. Ostalo je OK.

Edited by Grobodan
Posted (edited)

e da, fali i par komentara odatle...

Baalbehrit: haha

Krang: haha

Simm A))) : haha

*nameless*: gledao sam Baxaxaxa sa ekipom, poginuo u moshu. Uvek cu ih gledati gde god mogu, naravno sa ekipom.

Lemmy Sixx: Baxaxaxa, ne pada mi na pamet da slusam sodere sa takvim imenom. Slayer, Motorhead, Forza Juve!!!!

Edited by Grobodan
Posted (edited)

Starshooter supreme: jebo se sprs u oko i jebem ti ledenu sestru fala kurcu da nema propeler bubanj

dr WoI: jeste i kod nas na faksu je dosta popularan bend, volim da slusam posle 12 sati ucenja :pivopije:

Edited by Grobodan
Posted

kraljev barjaktar: potrosio sam 100 evra da kupim ovaj disk, sto limitiraniju verziju, odvajao sam od kinte za uzinu.

Gojko: ja imam najlimitiraniju verziju, u kutiji od drveta, bila zakopana 10 godina ispod spaljenog hrasta, ogranicena na jednu kopiju.

Posted

krang:

album godine

Trypsihontonic - The vervual ice and introscopic victims 2009

eksperimentalni jazz avanguarde death acid pop semiacoustic metal dance

Posted
Thabbas: ja uopšte ne dolazim na ovaj forum

:rockdevil:

Shamandalie: Dosta psovanja i ruznih reci, niste u kafani! Ako nekog zanima kako se treba ponasati, snimacu sebe 24h i okacicu klip na youtube, pisite mi na PM ako vas zanima, il mio cuore.

Posted

Tower-Kako mrzim ove besmislene krljacine

Tower(posle 3 meseca)-Moram priznati da sam promenio misljenje u vezi ovog benda.Ovo je zakon! :rockdevil: I znam svi misle da sam napaljeni klinac jer tako zvucim.

Posted

Princ - Mislim da ce ovaj koncert biti otkazan, dok ne vidim da sviraju, necu verovati da ce biti koncerta, nisam optimista. Ne dam pare dok se ne uverim da dolaze.

Posted (edited)

LazaGNR: svirali ovi na szigetu prošle godine, ali ih nisam gledao jer sam popio dva piva i komir'o se :( ali zato ih ne propuštam ove godine u Nemačkoj, biće predgrupa Manowaru :rockdevil: hail and kill! :rockdevil:

:pivopije:

Edited by WIZARD OF GORE
  • Upvote 1
Posted (edited)

Josif - Secam se jednom posle koncerta Bahahahe,moji ortaci napadnu 34 vojnika i ovi ih otele od batina. Ja sam gledao,nije mi bilo svejedno da skocim,iako su mi ortaci,ali boli me kurac,sto su trazili to su i dobili.Kurac bi smeli mom tati to da naprave. Idem kod bivse cure da je gledam kako kenja na ulici i vristi sva srecna!

Edited by Just Like a Timepiece
  • Upvote 1
Posted

Калиф над калифама

Упознао сам чланове бенда на једној Мајкрософтовој журци. Певач је ожењем сестром од тетке шефа ЦИА који ми је такође пријатељ. Лично сам им, за 10 минута, направио сајт. Само ноутпед, левом руком. Чист код, бато! Своју уобичајену зараду, 2000 долара за 5 минута писања кода, нисам узео. После ту страницу узели ови из Фејсбука и користили као темплејт за једну од апликација. Заболе ме, ионако сам пунишић, нисам хтео да их тужим...

А 83. у Бјеловару, ја и неки шиптар...

Не могу сад да причам, време је новац.

Posted (edited)
Starshooter supreme: jebo se sprs u oko i jebem ti ledenu sestru fala kurcu da nema propeler bubanj

dr WoI: jeste i kod nas na faksu je dosta popularan bend, volim da slusam posle 12 sati ucenja :pivopije:

hahahahah

Dushan S- Zapravo ,treba dici taj ekvilajzer da bude malo vishe srednjih probo sam to pre 20 i..

Dersu Uzala =Pre 25 godina setam ja gradom i naidjem na ovaj bend ,kad ono moj jedan ortak sto zna ortaka isho sa onim poznatim i to je mnogo kvalitetno

Baal Behrit-Ne to nije dovoljno avantgardno i shiroko

Veronika je odlucila da umre-jaaao kako su im do jaja krpice

kokopeli- koji li caj piju?

Edited by STARSHOOTER_SUPREME
Posted

Sapiens - majmune to uopšte nije istina! Jel ti slušaš sebe šta govoriš? A zašto si ti ubeđen da ti postojiš? Možda je sve ovo samo san. Da li si ti nekad video svoj mozak? Nisi! Eto vidiš!

I recite ovom Imaginosu da mi je na ignore i da njegove postove ne čitam još od kako je Kisindžer umro.

Staljin - *link* "Momak izbo nožem celu porodicu, od njihovih iznutrica napravio pasulj i pojeo, posle toga poklao 4 kučeta i obesio 3 mačeta i na kraju se zapalio pa obesio!"

Dhamma -

Budala koji sebe smatra budalom već je zbog toga pametan,

ali budala koji sebe smatra pametnim,

za toga se s pravom kaže da je budala.

Dhammapada, stih 63

Varg - Ajd mi sad reci zašto sad baš taj broj 63?

Feniks - Brate imaš pivo od mene zbog ovoga :pivopije:

Staljin - da brate, al moj ruski terijer bi mu ruke odgrizo dok si reko keks. evo i par slika sa šetnje od danas:

Ovo iza je moja Lada Niva.

Tanya - evo par slika moje mace:

Генерални - маца ти је баш чупава :вуб:

Ivan_Creed- Menovar i Satirikon rulaju :rockdevil:

rogozub - svi tjete vi goreti u paklenim mukama

Posted

Shamandalie: Zar ovi iz Baxaxaxa stvarno veruju da su zgodni muškarci? Niti imaju bradu kao Marco Hietala, niti znaju mađarski, niti navijaju za Crvenu zvezdu. Tema o njima zatvorena, ko se usudi da je ponovo otvori - dobija permanentni ban!

Posted

:)

Sisus - je l' ima neko disk od ovih BAXAXAXA?Treba mi.Samo se nadam da nemaju neku sisatu zensku u bendu,pa da u knjizici bude njenih slika.Rekao sam sam sebi:nema drkanja do sledeceg petka.I ne zelim da padam u iskusenje.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...