Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nema teme o njima, nisam je nasao..

http://www.deadcandance.com/

''Dead Can Dance is a band comprised of Lisa Gerrard (contralto), and Brendan Perry (baritone). Formed in Melbourne, Australia, in 1981 and initially based there, it disbanded in 1998 but reunited temporarily for a world tour in 2005.''

Jel slusa neko?

Jel gledao neko njihove spotove, ili sta su vec? Istripovane stvari :)

Ja u poslednje vreme vrtim solo projekat Brendana Perija. Preporucujem i to. Ima mnogo dobar glas, a i muzika je bas onako magicno misticna :)

Posted (edited)

Ono sto sam ja nacuo jeste da njih dvoje imaju nekakav red.

U svakom slucaju, u ovoj muzici je mnogo dubine, magije i filozofije.

edit- red.. magijsko okultni red npr. :)

Edited by Váfuðr
Posted
:)

Znaci video si te spotove?

:) Imam njihov oficijalni DVD negde, divxovan. Veruj mi da ga nijednom nisam pogledao, a slusam ih od samog starta. Jednostavno mi se slika i ton ne uklapaju, ako znas sta mislim. ;) Imam mnogo bolji film u glavi dok ih ne gledam.

Posted

"Within The Realm Of A Dying Sun" je jedan od najboljih i najlepsih albuma koje sam ikada cuo, "Anywhere Out Of The World" je za mene definicija savrsenstva i atmosfere u muzici... Predivan i nadasve potcenjen, a istovremeno kultan bend. :opusteno::opusteno::opusteno:

Btw, u zadnje vreme ih na RTS-u cesto koriste kao podlogu za one neke putopisne emisije, lepo od njih... :da: