Novaliis Posted February 1, 2009 Report Posted February 1, 2009 Nema teme o njima, nisam je nasao.. http://www.deadcandance.com/ ''Dead Can Dance is a band comprised of Lisa Gerrard (contralto), and Brendan Perry (baritone). Formed in Melbourne, Australia, in 1981 and initially based there, it disbanded in 1998 but reunited temporarily for a world tour in 2005.'' Jel slusa neko? Jel gledao neko njihove spotove, ili sta su vec? Istripovane stvari Ja u poslednje vreme vrtim solo projekat Brendana Perija. Preporucujem i to. Ima mnogo dobar glas, a i muzika je bas onako magicno misticna Quote
Tomislav Sawyer Posted February 1, 2009 Report Posted February 1, 2009 Ja volim DCD, ali da ih slusam, ne da ih gledam. Quote
Novaliis Posted February 1, 2009 Author Report Posted February 1, 2009 Znaci video si te spotove? Quote
Alexandra_ Posted February 1, 2009 Report Posted February 1, 2009 Black Sun, Rakim, The Love That Cannot be.. tribal, elektronika...odlicni !!! A. Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted February 1, 2009 Report Posted February 1, 2009 Obozavam Dead can dance. Za posebne momente, ne mogu uvek da ih slusam. Quote
Novaliis Posted February 1, 2009 Author Report Posted February 1, 2009 Za posebne momente, ne mogu uvek da ih slusam. Apsolutno Quote
Sugar Overdose Posted February 1, 2009 Report Posted February 1, 2009 Volem volem,"a passage in time" je meni omiljeni album (valjda se tako zove,nisam davno slushala) Quote
Et in Arcadia Ego Posted February 1, 2009 Report Posted February 1, 2009 Vrlo veliki propust taj nedostatak teme o njima... Odlican bend, krajnje unikatan. Spleen and Ideal mogu na infinite repeat kad god. Quote
Erektus Posted February 1, 2009 Report Posted February 1, 2009 jedan od onih bendova koje mogu uvek slusati.. Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted February 1, 2009 Report Posted February 1, 2009 Mene najvishe nevriraju kvazi gothicarke i devojke koje djuskaju uz dead can dance ,dead can dance je samo za drogiranje haha Quote
Novaliis Posted February 1, 2009 Author Report Posted February 1, 2009 (edited) Ono sto sam ja nacuo jeste da njih dvoje imaju nekakav red. U svakom slucaju, u ovoj muzici je mnogo dubine, magije i filozofije. edit- red.. magijsko okultni red npr. Edited February 1, 2009 by Váfuðr Quote
זאבים Posted February 1, 2009 Report Posted February 1, 2009 dead can dance je samo za drogiranje haha hell je Quote
Novaliis Posted February 1, 2009 Author Report Posted February 1, 2009 Molim vas, nemojte propagirati narkomaniju u bilo kakvom obliku javno na forumu. Hvala. 1 Quote
זאבים Posted February 1, 2009 Report Posted February 1, 2009 Drogiranje je previshe konkluziwnoapstrakowana radnja da b se mogla swesti na samo jedan, primarni i primitiwni oblik, tj chin, tj shwatanje, tj sredstwo. Quote
Novaliis Posted February 1, 2009 Author Report Posted February 1, 2009 Naravno, ali ljudi uglavnom pogresno shvataju, a ima mladih i lako zavodljivih osoba ovde. Treba mi droga, da- a to je divna muzika koja oplemenjuje duh. Quote
זאבים Posted February 1, 2009 Report Posted February 1, 2009 istina, ja i muziq smatram drogom. Quote
Tomislav Sawyer Posted February 1, 2009 Report Posted February 1, 2009 Znaci video si te spotove? Imam njihov oficijalni DVD negde, divxovan. Veruj mi da ga nijednom nisam pogledao, a slusam ih od samog starta. Jednostavno mi se slika i ton ne uklapaju, ako znas sta mislim. Imam mnogo bolji film u glavi dok ih ne gledam. Quote
Talvi Posted February 2, 2009 Report Posted February 2, 2009 "Within The Realm Of A Dying Sun" je jedan od najboljih i najlepsih albuma koje sam ikada cuo, "Anywhere Out Of The World" je za mene definicija savrsenstva i atmosfere u muzici... Predivan i nadasve potcenjen, a istovremeno kultan bend. Btw, u zadnje vreme ih na RTS-u cesto koriste kao podlogu za one neke putopisne emisije, lepo od njih... Quote
Baki Posted February 2, 2009 Report Posted February 2, 2009 Sanvean je jedna od najlepsih pesama ikada! Isto vazi i za Cantaru! Quote
זאבים Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 da. i Xavier, posle used by PLost. Quote
^Suicide_Pony^ Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 meni kompletan spleen and ideal i dalje neprevazidjen. Quote
Теша Тешановић Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 jedan od mojih omiljenih muzickih grupa,jebeno genijalno Quote
Novaliis Posted February 4, 2009 Author Report Posted February 4, 2009 jedan od mojih omiljenih muzickih grupa,jebeno genijalno Znao sam Tesho, samo sam cekao da dodjes i vidis temu Quote
jelchica Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 Strashno dobri... Toliko toga utkano u muziku... Quote
Recommended Posts