The Trooper Posted February 2, 2009 Report Posted February 2, 2009 Bend je nastao kad je Uwe Lulis napustio Grave Digger. Stvarno ima prizvuka Grave Diggera, samo sto je jos pozerskije... Meni su super, da li ih je neko slusao i da li neko ima jos albuma pored MacBeth? Quote
Angelystor Posted February 2, 2009 Report Posted February 2, 2009 (edited) Heh, ne verujem, a skoro sam obrtao diskografiju ovog benda, ali ne mi se otvarala tema, pre svega jer mi se sve skupa nije tol'ko svidelo, tj...svidelo mi se, ali nisam nesto odlepio. Pa to, Grave Digger, samo sa "boljim" vokalom (ali ne autenticno-rezucim kao u Krisa). Imaju 4 albuma, taj Macbeth, tj. "Tragedy In Steel" je verovatno jedan od dosadnijih heavy albuma koje slushah u poslednje vreme, mislim 'ajde muzika i OK, ali ubishe me jebeno u pojam one uzasne naracije. "Born A Rebel" je dobro heavy chedo, prve dve pesme su ubice, ostatak tu i tamo, i onda sledece dva su im o Vikinzima, bez naracije, epic heavy materijal, sad vec diferentnije u odnosu na GD, definitivno predlazem oba albuma za probati, "Canute The Great" Edited February 2, 2009 by Angelystor Quote
RNA Posted February 2, 2009 Report Posted February 2, 2009 Воршип фудбалера Канутеа? Е, свашта ће ови бендови узети за инспираицију. Quote
The Trooper Posted February 3, 2009 Author Report Posted February 3, 2009 ali ubishe me jebeno u pojam one uzasne naracije. prvi put kad slusas cak je i interesantno, ali ako hoces da slusas onako usput... ubijaju volju za zivotom... Quote
Invictus Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 Zar ova tema nije bila??? Anyway, smatram da je Tragedy in Steel velicanstven. Born a Rebel, poprilicno dobar, dok zadnja dva su malo previse sablon, fali hitova i smaraju. Hail MacBeth!!! Quote
The Trooper Posted February 9, 2009 Author Report Posted February 9, 2009 trazio sam i po heavy i po power forumu nisam nasao Quote
Grobodan Posted September 27, 2009 Report Posted September 27, 2009 Rebellion interview Metal Sound povodom izlaska novog albuma, ako niste obavešteni... Quote
F4R15 Posted September 27, 2009 Report Posted September 27, 2009 Jbt, koliko ti intervjua izbaciš u jednom danu Quote
Grobodan Posted September 27, 2009 Report Posted September 27, 2009 Pa jebiga, to je update, sve stavljeno na sajt za jedan dan i onda samo posejem linkove. Quote
Angelystor Posted October 21, 2009 Report Posted October 21, 2009 Bas podobar novi Rebellion, moze komotno u top10 heavy izdanja za godinu (though, ne znam ni da l' bi mogao da navedem tol'ko heavy izdanja iz '09), nakon onog EPa malko sam se plasio, ali treci deo sage je ispao super. Kanda zameram na imena pesama, a i refreni s tim malo brze dosadjuju (zbog predvidljivosti), i mogao je malo manje nabudzen zvuk, na nekim pesmama mi bas smeta (npr. "Evil"). Pesme za izdvojti: War, Asgard, Runes, Thor, Prelude. No, mogu oni jos 3 albuma da pevaju o Vikinzima, meni ce kad god mi neko ovaj bend spomene u glavi biti: Got the power to take it to the top Filled with energy never to drop I am agression I run through the walls that you keep Adrenalin the ultimate speed Adreeeenaaaliiiiiiiiiiiiin To je bre album! Quote
Angelystor Posted January 3, 2011 Report Posted January 3, 2011 Guitarist Uwe Lulis, drummer Gerd Lücking and guitarist Simone Wenzel have left the German metal band REBELLION. Commented Uwe: "REBELLION was also my band and I would be pleased if Tomi [Göttlich, bass] and Micha [vocalist Michael Seifert] will continue successfully." Göttlich and Seifert are currently contemptating whether and how they should carry on with the band. Stated Tomi: "We ask ourselves whether REBELLION without Uwe can still be REBELLION. On the other hand, one always depends on their fans, [so] we would be pleased if our fans told us their opinion about it." Added Michael: "Tomi and I wish Uwe, Gerd and Simone honestly all the best with their new projects." Gerd and Uwe have plans to form a new band while Simone has joined VERNISSAGE. Toliko o tome...'Ajde sad Uwea nazad u GD :] Quote
Footog Qpoos Posted February 9, 2011 Report Posted February 9, 2011 odlican bend,tacnije poslednji njihov album...ove ostale nisam slusao...nije neko pedersko sranje o cistoti metala i zmajevima,vec je dobra i tematika,a muzika je odlicna...vokal super...ukratko odlican bend,makar taj jedan album... Quote
Stefan34 Posted February 9, 2011 Report Posted February 9, 2011 (edited) Poslusaj i prethodni obavezno, Miklagard im je najbolja pesma u karijeri Edited February 9, 2011 by Stefan34 Quote
Footog Qpoos Posted February 10, 2011 Report Posted February 10, 2011 stavio sam prethod dva da se skidaju...da upotpunim,da ima sva tri voljuma... Quote
Night Prowler Posted July 16, 2011 Report Posted July 16, 2011 http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=160746 Quote
Stefan34 Posted July 16, 2011 Report Posted July 16, 2011 Fuck, do jaja vest, mislio sam da je bend proslost! Mada, 3 nova clana je mozda previse, no videcemo. Quote
Angelystor Posted October 28, 2012 Report Posted October 28, 2012 Novi: Rebelion - Arminius: Furor Teutonicus Quote
Angelystor Posted September 24, 2015 Report Posted September 24, 2015 Novi: http://www.mediaboom.org/436693-rebellion-wyrd-bi240-ful-ar230d-the-history-of-the-saxons-2015.html Quote
Grobodan Posted October 18, 2015 Report Posted October 18, 2015 Ajd da ne soliras na temi sa ostavljanjima linkova za nove albume na svake dve godine ali nazalost, nije mi nesto ovaj novi, totalni Digger za siromasne fazon. Doduse takva im je vise manje i cela karijera ali ipak su znali za vise domete od ovoga. Quote
Angelystor Posted November 4, 2015 Report Posted November 4, 2015 Pa imaju oni baš dobrih albuma, posebno onaj srednji deo sas "Born A Rebel" i trilogijom. Ovaj novi, bleh, jedino što mi ovog Seiferta zanimljivo da slušam, sviđa mi se mnogo njegov glas, ali niti su mu vokalna rešenja ovde nešto interesantna a i muzika jes kao slabiji GD... Quote
Grobodan Posted August 2, 2021 Report Posted August 2, 2021 Davno nisam cuo dosadniji HM album od novog Rebelliona. Quote
Recommended Posts