Jump to content

Recommended Posts

Posted

Један из плејаде фантастичних бендова са New Renaissance Records, који, као и већина колега им, није успео да изда више од једног албума. Мислим да су они, уз Deadly Blessing и Apollo Ra, најдрастичнији пример раскорака између квалитета музике и трајања бенда.

Posted (edited)

Кажем, New Renaissance Records су имали мали број издања и бендова, али све пробрано. Већина тих бендова није издала више од једног албума, јер је Ен Болејн паре од издавачке куће користила за финансирање свог бенда Hellion. Због њих ми је, између осталог, затворен и један налог на ибеју. Узео сам неких 5-6 њихових дискова, између осталог и поменути Deadly Blessing, Amulance, At War и Screamer, али нисам хтео да платим сулуду поштарину. Наводно, не комбинују поштарину, није него.

Edited by RNA
Posted

Сличан бенд је и Gargoyle са исте издавачке куће. Можете и то да пробате, имају само један албум и један ЕП, исто као и Deadly Blessing.

Posted

Пробај и оне остале побројане. Gargoyle има мало лошију продукцију (глас је прегласан, гитаре су требале бити јаче и музика је доста потмула), али је музика одлична.

the last prophet najbolja. realno.

Реално.

Posted

Њу сам нашао и у радњи на некој дуплој SPV компилацији из 1991. "The Future Of Metal Is Now". Они су тада радили дистрибуцију за Европу за New Renaissance, па се поред Оливера нашао и Amulance, а и Indestroy.

• 1 month later...
Posted

Album je savršen i najbolje izdanje benda, meni se sve pesme sviđaju, ali "The last prophet" je za klasu iznad ostalih.

Сличан бенд је и Gargoyle са исте издавачке куће. Можете и то да пробате, имају само један албум и један ЕП, исто као и Deadly Blessing.

Takođe odličan bend, imam samo album, EP nisam usepo da nađem.

"Nothing Is Sacred", "Burning", "Aryan Diplomacy", "Final Victory", "Dark Mirror Dream" su moji favoriti.