jana03 Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 kazimoglu:ako ti kažeš i u vatru i u vodu=) sisesisesisesise!
Sisus Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 Al ste bre neuki, pa to je najpoznatije dupe na netu.
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 ahahah , to sam ja not. keyra augustina
Patriarch Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 grudi ne volim velike, a dupe kada je baš extra oblikovano, tako da moj glas ide dupetu... ali pomenuo bih da ništa ne može da me uzbudi kao lep stomak i pride ako je pupak mali i sladak...
Rob Swire Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 ahahah , to sam ja not. keyra augustina nazalost, to je keyra...
Routasydän Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 (edited) moramo da pobedimo ove prljave cmaroljube mene dupe asocira na pedere, na tarzane, govno i wc papir sise su njama njama Edited February 4, 2009 by Routasydän
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 (edited) @leks Edited February 4, 2009 by VeronikaJeOdluchilaDaUmre
Novaliis Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 moramo da pobedimo ove prljave cmaroljube mene dupe asocira na pedere, na tarzane, govno u wc papir sise su njama njama muskarac koji mrzi dobro dupe je gay.
Routasydän Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 muskarac koji mrzi dobro dupe je gay. muskarac kuca na front door, peder kuca na back door
Rob Swire Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 moramo da pobedimo ove prljave cmaroljube mene dupe asocira na pedere, na tarzane, govno i wc papir sise su njama njama heroji nasih dana, CKM, su jednom lepo primetili "sta sa sisama pametno , ali ZAISTA pametno mozete da uradite?"
Josif Visarionovič Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 a sta niste nikad probali analni seks,mislim sa devojkom,ne da je vas nego naguzio?
RaVeN Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 @Routasydän Ma pravi muskarac kuca i na prednja i na zadnja !! Ahahaha...moram citirati onu glupavu > "Od biraca nema jebaca" !! grudi ne volim velike, a dupe kada je baš extra oblikovano, tako da moj glas ide dupetu... ali pomenuo bih da ništa ne može da me uzbudi kao lep stomak i pride ako je pupak mali i sladak... To je to !! Od ove likuse imam brdo slika na kompu...stvarno predivna guza
Sisus Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 heroji nasih dana, CKM, su jednom lepo primetili "sta sa sisama pametno , ali ZAISTA pametno mozete da uradite?" Ne znam za tebe, niti za ekipu iz CKM-a, ali kad sam ja bio mali, hranio sam se onim sto izlazi iz sisa, a ne iz dupeta.
Josif Visarionovič Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 A sad jebes u te rupice na sisama
Routasydän Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 Od ove likuse imam brdo slika na kompu...stvarno predivna guza A sta ako ova riba ne pere redovno tu guzicu? Sise su uvek fine i ciste, ne prolazi kanalizacija proz njih ili izmedju njih
Rob Swire Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 Ne znam za tebe, niti za ekipu iz CKM-a, ali kad sam ja bio mali, hranio sam se onim sto izlazi iz sisa, a ne iz dupeta.
Sisus Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 A sad jebes u te rupice na sisama Ne, i dalje se hranim. Jbg, druze, nekad je jednostavno vreme da priznas poraz, a ne da saljes glupe slike.
Rob Swire Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 Ne, i dalje se hranim. Jbg, druze, nekad je jednostavno vreme da priznas poraz, a ne da saljes glupe slike. da prihvatim poraz u diskusiji koja je bazirana na ukusima? sisuse, ja imao neko zaista visoko misljenje, a ti glup ko drvo. al ajde da se ne rvamo, pao je dobar pwn sa tvoje strane zadovoljan?
Novaliis Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 (edited) Iskreno, lepo je u guzu. A volim i grudi da gledam i diram, naravno. Tesko je, ali moj glas ide dupetu, jer mnogo volim da pljeskam i gnjecim. edit: i za dobar seks vaznije je dobro dupe, skoro kod svih poza. Edited February 4, 2009 by Váfuðr
Routasydän Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 Pa lepo je i kad ga metnes medj' sise a ne samo buljarice
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 Koja muska rasprava. Hahaha.Il u sise il u guzu. haha.Sjajno. Ja sam ovde jedina zena. Povlacim se .
Recommended Posts