WIZARD OF GORE Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 ja čekam da mi neko kaže kad se zatvara glasanje, pa da glasam u minut do 12 ko zna možda i odlučim pobednika
KazimKazim Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 Ovo je cionisticka zavera protiv sisa, al sise moraju preovladati,kad-tad
Routasydän Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 Sise mozes sa uzivanjem da polizes, a za back door to bas i ne moze da se kaze, uvek postoji sumnja da je dobro oprano Ti taman pomislis da nema razloga da sumnjas u cistocu tvoje drage, kad ono ljuske od paradajza osvanu na svetlu dana Riba bez sisa je kao pasulj bez suvog mesa
Josif Visarionovič Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 Ja volim oba ali dupe mi je nekako bolje kad treba da mesim i da pljeskam u toku seksa.Doggy je zakon
Sisus Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 da prihvatim poraz u diskusiji koja je bazirana na ukusima? sisuse, ja imao neko zaista visoko misljenje, a ti glup ko drvo. al ajde da se ne rvamo, pao je dobar pwn sa tvoje strane zadovoljan? E, tako te volim. Iskreno, lepo je u guzu. A volim i grudi da gledam i diram, naravno. Tesko je, ali moj glas ide dupetu, jer mnogo volim da pljeskam i gnjecim. Pa mozes i sise da pljeskas i gnjecis. Jbg, ja rekoh da volim i jedno i drugo, ali posto sam glasao za sise, moram za njih da navijam. Da, lepo je u guzu. Ovo je cionisticka zavera protiv sisa, al sise moraju preovladati,kad-tad Sisa mora pobijedit'.
RaVeN Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 Mindza je za lizanje, sise su za mesnju, a dupe za 'spenk', vatanje,da uvatis devojku cvrsto kad se nabode i jos mnogo toga !! Kako god...guzici vode !!
In The Flesh Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 jel ovo gianna michaels Svaka cast ako je po sisama poznajes Ne znam ko je...
Routasydän Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 Vecina muskaraca vise voli dupe zato sto mozda 5% riba ovde ima dobre sise i jako malo ljudi je imalo priliku da pohodi prave, dobre sise
Novaliis Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 Pa lepo je i kad ga metnes medj' sise a ne samo buljarice Da, lepo je ali za finale, recimo.
hypnos Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 sta ce reci ove zene samo nam je ovo u glavi
RaVeN Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 Paz' kad zene otvore temu..."duga kita ili lepo dupe" ?!
Sisus Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 sta ce reci ove zene samo nam je ovo u glavi A koga to jos boli kurac? Da neces da se zenis? "Kad se zeni Hypnos barjaktare, s yumetala nasao devojku, po Srbiji zemlji da prevrne..."
lemmy sixx Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 Bravo Gojko kralju,tema je sjajna. Moj odgovor je:dupe!Bez razmisljanja.Oblo,izbaceno,glatko dupe u oskudnim tangama nema alternativu. Guzica rulz suprim.
hypnos Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 ko zna mozda se i budem uskoro zenio ,odakle ti znas da li cu ja da se zenim a ?
Sisus Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 ko zna mozda se i budem uskoro zenio ,odakle ti znas da li cu ja da se zenim a ? Obrijao sam se pavlakom danas. Sve pogadjam.
Grob Bez Dna Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 neka iz mog odeljenja se udala pre mesec dana.
Fapril ethereal Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 this is so tits! sise !!! 1. jer kad ih spojis rukama,lice na dupe,rekose odavno Nevaspitani Ljudi... 2.meni uvek lepo da trazim radio Luksemburg na bradavici moje drage,a i njojzi se to svidja!
Mita Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 neka iz mog odeljenja se udala pre mesec dana. xaaxaxaxaxaxax xaxaaxaxxaxaax xaaxaxaxxaxaax :) :) :) znaci si makar isao na svadbu?
Grob Bez Dna Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 na leto je.ici cu zbog gorkog lista
Recommended Posts