Denny Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 Pa ovo nema nikakve veze sa dojkama i zadnjicama...
lemmy sixx Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 U ovom glasanju nedostaje treca opcija,opcija Slayer.
Fapril ethereal Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 sto vece sise i sto glasniji Slejer!
Fapril ethereal Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 (edited) sto obliji Slejer i sto glasnije dupe! Edited February 5, 2009 by april ethereal
lemmy sixx Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 Uuuu,pa to bas i nije dobra kombinacija.Pogotovo ono,sto glasnije dupe.
Vitamin K Experience Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 Dupe. Jedini deo ženskog tela gde ćeš dobiti odobravanje na izlive afekcije agresijom. U većini slučajeva, ofc.
Nisko_Se_Mazim Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 (edited) Volim i jedno i drugo al' glasao sam za sise Kod sisa mi velicina nije bitna dok se imam za sta uv'atiti i mesiti/mesati,a dupe volim kada je malo,onako sitno i manekensko kada skoro pa u jednu ruku staje-ne volim siroke kukove i nabudzene guzove Edited February 5, 2009 by Full_Metal_Yakuza
LazaGNR Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 Sise Ha,ne mogu da verujem da sise gube
Routasydän Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 U principu si u pravu,ali stvar je u tome sto nisu bas sve ribe sa kojima muskarac ima sexualni odnos fuxe.Ovaj procenat od 95% ti je takodjer zesca odvala. Ma covece ja se zajebavam, nije valjda da sve oko kontas ozbiljno? nisam lud da trosim kintu na takve stvari. a sprdam se na racun svih likova koji opravdanje za svoje poraze kod zenskog pola komentarisu time da su sve ribe fuxe koje se loze na pare. Kao nisam ja los frajer vec su sve ribe fufice ... hahahah
LazaGNR Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 Pošto me ne interesuju dude, glasam za dupe Aaaaaaaaaaaaa,ovo objasnjva trenutni rezultat - imamo sabotere na temi. Jebem mu kevu,ovo je valjda musko glasanje,sta ce te vi ovde? Mislim,sigurno nece neka riba glasati za sise...
Angelystor Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 Pa da l' je moguce da dupe vodi? Fuckin' perverts.
Simadin Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 Da, kapiram da se daskarski lobi izorganizovao i masovno glasao za dupeta. Izbori se ponistavaju.
LazaGNR Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 Sabotiraju nas sklonost ka dupetu je ujedno i sklonost ka homosexualizmu moramo da pobedimo ove prljave cmaroljube mene dupe asocira na pedere, na tarzane, govno i wc papir sise su njama njama Hahahahahaha :) Ima ovaj Routasydän zanimljive postove na ovoj temi,mora se priznati
METAL Man Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 Ako je riba zgodna, ima dobre noge i dupe mozemo i da zanemarimo sise. MAda meni je i jedno i drugo vazno.
Sisus Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 A sad i ti lupas. Gde si video zgodnu ribu bez dobrog dupeta i dobrih nogu? To ide u paketu. Znaci, pleonazam.
Rob Swire Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 da li je zreo trenutak da pocnemo sa odabirom "najsise yumetala" i "najdupeta yumetala"? ali ne kao karakterne osobine, mislio sam u vezi sa temom
LazaGNR Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 Pa...ako je neko voljan da kaci svoje slike javno (ovde)...
Rob Swire Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 (edited) hahaha, mozda je bolja varijanta da mi sami dajemo predloge i prijavljujemo ucesnice lazare, mnogo si duze mod od mene, da li sto stigao do nekog kompromitujuceg materijala do sada, od koleginica, mislim? Edited February 5, 2009 by LeX69
Mustang Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 Nisam mogao da se odlucim, ali na kraju ipak dupe. medjusis je najjaca stvar, ali opet... JBG glasao bih za oba
Recommended Posts