Berliner Posted November 18, 2014 Report Posted November 18, 2014 nema vise zatvaranja ove teme. to je bio jedan od sumraka ovog foruma, nije cudo da je propao.
HeLLsarma Posted November 18, 2014 Report Posted November 18, 2014 Eno na ovoj temi pričali kako je J Lo odvratna, pobednici. Jbg,nije najjaca picka na svetu al ima dobru guzicu. Mozda ti volis cudovisnu od Niki Minaz.
KazimKazim Posted November 18, 2014 Report Posted November 18, 2014 @sale i paice Prica bi imala apsolutno takav nastavak u hefestovskim paralelnim univerzumima i autostoperskim vodicima kroz galaksiu A cinjenicno stanje kae - djevoika dosla na festu, lagano obucena jerie jul bio u svom punom jeku... Ali kako to nekad zna da bude (jer letoe varljivo, a srce ti zavodljiiivo), dune blagi povetarac, veliki nepriatelj bubrega i stidnih podrucia U zenskom wc-u se nabilo 20 slicnih takvih bedevia... Popravlja se sminka, menja tampon, samonadrazuie se u tainosti usled naleta sladostrasti... Sto nekome da prodje mladost cekauci red u tom haosu, paklu i organizovanoi prostitucii... Svakako joi se bolje cinilo drustvo 4 lika, koeie mrzelo da odu na soranje u prirodu Inace se doticna bavi kreni-kreni densingom (saznato iz prve ruke), malo egzibicionizmia nie ubilo macku naopacku... Dr. Mutisa bi rek'o- sveie to normalno za nju Suma sumarum (valjda sam lepo napisao, da me ne ukori Carli grammar latin nazi) - mi dobismo mekico striptiza za dz (lik stoe pisao se sutradan lupao po celu, sta sam nocas propustio stail), ona u mnogo zdravioi atmosferi presvukla krpice... Svi srecni, svi zadovoljni, moglo bi se reci... Kao Cica-mica, otprilike toe ta prica 4
Berliner Posted November 18, 2014 Report Posted November 18, 2014 (edited) SUMMA SUMMARUM Edited November 18, 2014 by Čarli 1 1
KazimKazim Posted November 18, 2014 Report Posted November 18, 2014 Znas da se uglavnom izrazavam na prostom pantelarskom jeziku... Al to sam cekao
Drogarito Posted November 18, 2014 Report Posted November 18, 2014 http://www.supertangas.com/ DA SE NE ZABORAVI 1
In The Flesh Posted November 18, 2014 Report Posted November 18, 2014 Bio sam ubijedjen da ce sise za prsa da budu ispred guzica, ali kurac.
Vuk Posted November 18, 2014 Report Posted November 18, 2014 U dupe je sladje jer je redje. U sise NE MOZE, BRE!
PajatheTrut Posted November 19, 2014 Report Posted November 19, 2014 U dupe je sladje jer je redje. U sise NE MOZE, BRE! Како у које.
Srlandand Posted November 20, 2014 Report Posted November 20, 2014 U dupe je sladje jer je redje. Ako se druzis s Lalovicem nije 8 1
Fapril ethereal Posted November 21, 2014 Report Posted November 21, 2014 ja prosto ne znam sta mi je draze dupe ili sise ali ipak sise,jer njih mogu da vidim,dupe ne mogu 3 3
Sreta Posted November 22, 2014 Report Posted November 22, 2014 Laz, laz, preziremo duboko! Faprile, ti si buljas po osnovi, kakve kurac sise i ti bakraci....
MissionVao Posted November 23, 2014 Report Posted November 23, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=Iyvphh06nvA
Recommended Posts