Berliner Posted November 17, 2014 Report Posted November 17, 2014 možda je to još jedan razloga zašto više volim sise jebeš liniju manjeg otpora a i zanimljivije je kad igru igraš na hard al jes ti hard kad imas zaledje u pouzdano solidnoj guzi. to je iluzija izazova. znaci to me podseca na ono "let them eat cake" to ti je kao sta vise volite: leba da jedete ili kolaca? naravno svi ce reci kolaca, ali ono sto zapravo vise vole a nisu svesni je da nisu jebeno gladni a i dobra je fora sto jaroslav misli da u misionarskoj pozi dupe nije bitno i ne igra nikakvu bitnu ulogu hehe 1
Guest HEFEST Posted November 17, 2014 Report Posted November 17, 2014 Ja bih ribu bez sise mogo da jebem, ali ribu bez dupeta tesko.
imaginos Posted November 17, 2014 Report Posted November 17, 2014 hefeste, mi smo mislili da bi ti mogao i mrtvog cetnika da jebes na -17. 3
Guest HEFEST Posted November 17, 2014 Report Posted November 17, 2014 Mrtav cetnik ima dupe. Bez dupeta samo fejsfak. 1
Berliner Posted November 17, 2014 Report Posted November 17, 2014 a i ko uopste vise osim ortodoksnih jevreja praktikuje klasicnog mrtvog misionarca, wiener auster ftw.
sale 3sm Larry Flynt Posted November 17, 2014 Report Posted November 17, 2014 ajd daj mi primer neke ribe sa tim tvojim losim dupetom pa cu ti ja reci da li je to objektivno lose dupe Kejt Apton.
Antikristina Posted November 17, 2014 Report Posted November 17, 2014 Jao, kad se bace u velike nauke, a prosta je stvar Mrzi me da čitam koliko se nasraste
Berliner Posted November 17, 2014 Report Posted November 17, 2014 (edited) @sale pa to je sasvim ok dupe. nije "lose" ni u primisli...jedino sto nije dovoljno dobro. @yvette kako je prosta kad jedni misle da je dupe a drugi da sise? pa ko je u pravu? Edited November 17, 2014 by Čarli
sale 3sm Larry Flynt Posted November 17, 2014 Report Posted November 17, 2014 Super, ali pravite zabunu per multa koja moze dovesti do problema toto genere i unistiti ova lepu temu. Sise i dupeta nisu ludibrium.
Antikristina Posted November 17, 2014 Report Posted November 17, 2014 Prosta, kažeš šta misliš i to je to, naraniš govnima ovog ko misli drugačije, ko i svaka normalna rasprava na jumu, ne tu da glumite neke naučnike
Berliner Posted November 17, 2014 Report Posted November 17, 2014 pa imas poll da kazes sta mislis, a thread se koristi za ozbiljnu argumentovanu raspravu
Јарослав Posted November 17, 2014 Report Posted November 17, 2014 Jao, kad se bace u velike nauke, a prosta je stvar Mrzi me da čitam koliko se nasraste znači, lik je neverovatan ja stvarno ne znam šta tu ima da se filozofira neki ljudi (među njima i ja) više vole sise neki ljudi dupe i to je to i daj svega ti, odakle sad nađe poređenje za 'leb i kolače?
Berliner Posted November 17, 2014 Report Posted November 17, 2014 meni je sve jasno, stvarno ne vidim kako vise da se razlozi na proste delove cinjenica da je svakom normalnom dupe vaznije, priznavao to ili ne. jedino nekim sisa-fetisistima, ali ti valjda nisi nekakav parafilicar nego normalan zdrav prav po hefestovim standardima covek
Јарослав Posted November 17, 2014 Report Posted November 17, 2014 nisam rekao da je dupe nevažno, već da više volim sise i objasnio sam zašto je kod mene to tako a i plus što više volim da trpam među sise (doduše, ovde mora biti ispunjen uslov da budu koliko-toliko velike), nego u dupe
imaginos Posted November 17, 2014 Report Posted November 17, 2014 ja samo da kazem da mislim da su one sa manjim sisama mozda malo zivahnije i malo perverznije. nemam neki ogroman uzorak za tu tvrdnju, ali to je to... 2
Demon Seed Posted November 17, 2014 Report Posted November 17, 2014 Hoćeš da kažeš da sisulje češće imaju domaćinski mentalitet?
Berliner Posted November 17, 2014 Report Posted November 17, 2014 ribe sa velikim sisama shvataju seks previse ozbiljno, upravo tako. i stalno razmisljaju o sopstvenim sisama umesto o tome sta ce da naprave u krevetu
imaginos Posted November 17, 2014 Report Posted November 17, 2014 te sa domacinskim mentalitetom, iz patrijarhalno strogih sredina - to je prava stvar kad im popuste kocnice. sto kaze jedan moj ortak: "jurim samo one zakopcane do grla". :)
Demon Seed Posted November 17, 2014 Report Posted November 17, 2014 (edited) ribe sa velikim sisama shvataju seks previse ozbiljno, upravo tako. i stalno razmisljaju o sopstvenim sisama umesto o tome sta ce da naprave u krevetu To je zato što ribe bez sisa na seks gledaju sa dozom neozbiljnosti, da im bude lakše. Edited November 17, 2014 by Demon Seed 1
Antikristina Posted November 17, 2014 Report Posted November 17, 2014 ili domaćinski mentalitet ili neće da se trude jer imaju tu prednost u startu
Dead Man Walking Posted November 17, 2014 Report Posted November 17, 2014 ja samo da kazem da mislim da su one sa manjim sisama mozda malo zivahnije i malo perverznije. nemam neki ogroman uzorak za tu tvrdnju, ali to je to... He's onto something here.
Јарослав Posted November 17, 2014 Report Posted November 17, 2014 ribe sa velikim sisama shvataju seks previse ozbiljno, upravo tako. i stalno razmisljaju o sopstvenim sisama umesto o tome sta ce da naprave u krevetu grešiš
Recommended Posts