Bejbe Kompajler Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 Mislim,sigurno nece neka riba glasati za sise... not true
kuruz Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 Гласах за дупе, јербо нису понуђени зуби!
lemmy sixx Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 Ma covece ja se zajebavam, nije valjda da sve oko kontas ozbiljno? nisam lud da trosim kintu na takve stvari. a sprdam se na racun svih likova koji opravdanje za svoje poraze kod zenskog pola komentarisu time da su sve ribe fuxe koje se loze na pare. Kao nisam ja los frajer vec su sve ribe fufice ... hahahah Pa jebem li ga,nije delovalo kao zajebancija. No dobro,mudro zboris.Sada.
Feniks . Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 nisam lud da trosim kintu na takve stvari. a sprdam se na racun svih likova koji opravdanje za svoje poraze kod zenskog pola komentarisu time da su sve ribe fuxe koje se loze na pare. Kao nisam ja los frajer vec su sve ribe fufice ... hahahah Sve je lepo receno...a gubitnici uvek nadju izgovor
lemmy sixx Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 Pa da l' je moguce da dupe vodi? Fuckin' perverts. Ajd' ne lupetaj carapan.
Routasydän Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 Pa jebem li ga,nije delovalo kao zajebancija. No dobro,mudro zboris.Sada. Ma jse uvek zajebavam, volim da sam ironican i dvosmislen Jedina tema gde sam bas ozbiljan su Automobili @Laza: hvala Care Inace obozavam sise od Natalije Avalon, jel ima nesto lepse na ovom svetu? (ovo se ne zajebavam)
Lunar Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 Velike sise. Kada su velike mozesh da lezish na njima a veoma su mekane.
Routasydän Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 pakshu voli sa poenom razlike. Da smozabranili "daska" ribama da glasaju sise bi oduvale guzicu sa 20 razlike
Zagrivuk Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 Aman ljudi, da sise nisu bitne ne bi ribe stavljale silikone. A i ono sto sam procitao na predhodnim stranicama neki ljudi grese, sise se sasvim kvalitetno i uzivajuce mogu upotrebiti u sexualnim radnjama
Nazzgul Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 (edited) ? Edited February 5, 2009 by Nazzgul
Bejbe Kompajler Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 sise se sasvim kvalitetno i uzivajuce mogu upotrebiti u sexualnim radnjama Ja, kao ministarka za seksualna pitanja, potvruđujem ovu izjavu
Vuk Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 mene sise ne uzbudjuju, tako da ih i ne diram
Zagrivuk Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 Ja, kao ministarka za seksualna pitanja, potvruđujem ovu izjavu Hvala ministaraka
Tomislav Sawyer Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 (edited) :) Dobro je Pa ono, cemu podele, bratjo srbi Edited February 5, 2009 by Tomislav Sawyer
Novaliis Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 Ne, ja ne gresim. Rekao sam sta je vaznije, a ne da se sise ne mogu kvalitetno upotrebiti.
Recommended Posts