Tomislav Sawyer Posted February 7, 2009 Report Share Posted February 7, 2009 Of kors maestro Odlican koncert, ako ne najbolji, top 3 lista sigurno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aces High Posted February 7, 2009 Report Share Posted February 7, 2009 Pa tu su za jedno vece svirali i Metallica i Megadeth i AC/DC... Jao sta bih dao da ih vidim u jednom danu sve Inace kaze mi drug koji je bio '91 da su Megadeth nekako smanjili, nisu zvucali najbolje, kao i Metallicu, a da je AC/DC zvucao perfektno!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomislav Sawyer Posted February 7, 2009 Report Share Posted February 7, 2009 Netacno. Queensryche, Motley Crue, Metallica i AC munja DC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dudi Posted February 7, 2009 Report Share Posted February 7, 2009 Pa tu su za jedno vece svirali i Metallica i Megadeth i AC/DC... Jao sta bih dao da ih vidim u jednom danu sve Inace kaze mi drug koji je bio '91 da su Megadeth nekako smanjili, nisu zvucali najbolje, kao i Metallicu, a da je AC/DC zvucao perfektno!!! Ma ne 1991 -e na Monstersu u Budimpest su bili kao sto ortak kaze Queensryche, motley crue, Metallica i ac dc A 1993 su bili na MTK stadionu the Cult , Megadeth i Metallica Mada najvaljeno cak i na kartama stoji alice in chains i na kraju smo videli Megadeth umesto njih Megadeth su zvucali kao tranzistor kad bi usporedio sa Metallicom dal namerno ili ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aces High Posted February 7, 2009 Report Share Posted February 7, 2009 Pa da 93, pomesao sam godine Pa moguce da su namerno to uradili al koj ce ga znati... Inace thx na ispravci!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomislav Sawyer Posted February 7, 2009 Report Share Posted February 7, 2009 No problemo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 Ponadah se da ce karte za teren da buud 3.9k, kad cvrc, treba jos 1.6k, dakle ja 13. da kupujem kartu vrlo, vrlo teshko, a i mater mu jebem, s obzirom na situaciju kod nas, standard, opste (ne)interesovanje za koncerte, stvarno pojedem muda ako se rasproda u prvih par dana... Zbog cena mi je lechka i logichno shto je odnos karata 22k za domacu publiku, 23 za okolne drzave, ali ipak cenim da je mogao biti neki lechka pravedniji odnos, barem 25:20 Chisto jer garant ima ljudi koji bi zeleli na ovo ici, ali ne mogu tek tako da pljunu 4-5-6 hiljada za dve nedelje... Kako god, ja moram ici! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ronnie_Wood Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 Stvarno su zabiberili cenu al` jebe mi se, gledao sam ih `91-e pa nisam gladan. A boli tebe patka onda u svakom slucaju Netacno. Queensryche, Motley Crue, Metallica i AC munja DC. :rockdevil: Ponadah se da ce karte za teren da buud 3.9k, kad cvrc, treba jos 1.6k, dakle ja 13. da kupujem kartu vrlo, vrlo teshko, a i mater mu jebem, s obzirom na situaciju kod nas, standard, opste (ne)interesovanje za koncerte, stvarno pojedem muda ako se rasproda u prvih par dana... Zbog cena mi je lechka i logichno shto je odnos karata 22k za domacu publiku, 23 za okolne drzave, ali ipak cenim da je mogao biti neki lechka pravedniji odnos, barem 25:20 Chisto jer garant ima ljudi koji bi zeleli na ovo ici, ali ne mogu tek tako da pljunu 4-5-6 hiljada za dve nedelje... Kako god, ja moram ici! I ja isto,makar se pobijo sa obezbedjenjem i ushao na silu unutra ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrijaking Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 vama Beavis Butthead , vatikan jevreji cia katolici... a nama bar Srbi... mozda bi mogli da taj cirkus od stadiona iselite u zagreb ili tiranu +1 u stvari nema ni potrebe sad ni za tu pricu... niko normalan nije lud da daje 4000 i 11000 hej tolike pare ko zna kome.... Ovo je jos jedna mucka u nizu muzicke politicko policijske grobarske mafije, a kao ni mnogi drugi otkazani koncerti ne planiraju ni da se odrze ! +2 ps. ako se ipak neki cudom skupi sekta ...ja cu da dignem jna (groblje, cirkus, lavor, wc solju, rupetinu, pasnjak) u vazduh srusen i spaljen do temelja, hiljade mrtvih grobara.... (vidovita prorocka pesma) Jeli decko,jel ti meshas ovaj absint sa nekog travkom pobrljavkom,pa si ovako isfrustriran?teorija zavere?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old Metalhead Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 Jeli decko,jel ti meshas ovaj absint sa nekog travkom pobrljavkom,pa si ovako isfrustriran?teorija zavere?! Chovek samo navija za Zvezdu,kako nisi provalio!loooooool Link to comment Share on other sites More sharing options...
METAL Man Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 Da su dosli pre 5-6 god isao bih, sad nema sanse da dam tolike pare. AC/DC jesu ime ali za te pare ja mogu da odem na 3 solidna koncerta (Sepultura, Hammerfall, PowerQuest) i zabole me. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nisko_Se_Mazim Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 Puno je burazeru-sto jes jes Za ove pare se moze ici komotno na tri certa a verujem da ce i na EXIT-u biti nesto interesantno zbog cega vredi uzeti ulaznicu za jedan dan Voleo bi da pogledam ACDC zaista ali razmislicu jos da li da uzimam karte Link to comment Share on other sites More sharing options...
jana03 Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 срећа па карте нису млого скупе! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buried in Smoke Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 e koja je fora s ovim fan klub i fan pit ulaznicama? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 (edited) ma samo si bliže bini i to ti ekstra naplate ima još nekih pogodnosti al ne znam da li je vredno @black meni bogami jeste. mnogo mi života oduzme taj exit Edited February 10, 2009 by eileen Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnos Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 ma kako nece biti dobro brate to ce da se pamti,e tu ko ostane da se ne opjani ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuk Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 teta u eventimu kaze da ce tesko da opstanu karte duze od jednog dana. u prosli petak kad su trebale da krenu neke karte, bili su zatrpani pozivima i mailovima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nisko_Se_Mazim Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 Auuu brate-pa nisam mislio da kupim bas odmah nisam pri kinti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted February 11, 2009 Report Share Posted February 11, 2009 Ja se nadam da ce sto vise ljudi tako da razmishlja, heh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted February 11, 2009 Report Share Posted February 11, 2009 Ako se stvarno 23000 karata pušta u prodaju ovde, nema teorije da se rasproda za jedan dan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted February 11, 2009 Author Report Share Posted February 11, 2009 Pa...u drugim zemljama itekako ima A kod nas...videcemo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted February 11, 2009 Report Share Posted February 11, 2009 Kapiram da kada se rasprodaju sve karte,da ce pustiti u prodaju jos...tj.ako odu sve karte i ako bude jos dosta zainteresovanih... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuk Posted February 11, 2009 Report Share Posted February 11, 2009 Oko 10.000 ljubitelja AC/DC iz Mađarske dolazi u Beograd BEOGRAD, 11. februara 2009. (Beta) - Na današnjoj konferenciji za novinare povodom koncerta grupe AC/DC u Beogradu, organizatori su se suočili sa kritikama zbog skupih ulaznica, ali su najavili dolazak brojnih ljubitelja tog benda iz Mađarske, Bugarske i Rumunije. Predstavnici produkcijske kuće "Komuna", Aleksandar Radoš i Petar Vukašinović rekli su u Sava centru da je koncert AC/DC, koji je najavljen za 26. maj, "jedinstven za istočnu Evropu" i da je od 45.000 ulaznica samo 23.000 namenjeno za tržište bivše Jugoslavije. Zato su pozvali domaću publiku da "požuri" sa kupovinom. Najjeftinija mesta na tribinama za koncert koji će biti održan na stadionu Partizana koštaju 3.900 dinara, a najjeftinija mesta u parteru - 4.300 dinara. Za bolja mesta u parteru valja izdvojiti 5.500 dinara, a za bolja mesta na tribinama - 8.900, odnosno 11.000 dinara. Jedna osoba može da kupi do četiri ulaznice. Njihova rezervacija počela je 6. februara, a prema rečima Petra Vukašinovića, "oko 10.000 ljudi, to jest 200 autobusa" najavljeno je iz Mađarske, dok "iz Bugarske i Rumunije dolaze četiri maršutna voza". Link to comment Share on other sites More sharing options...
KinSlayer Posted February 11, 2009 Report Share Posted February 11, 2009 Preskupo mi je to za AC/DC... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Bull Posted February 11, 2009 Report Share Posted February 11, 2009 meni ovde niju jasne dve stvari 1) da li fan pit kosta isto koliko i stajalista iza njega 5500? 2) zasto fucking tribine kostaju tako mnogo jbt. mislim ko je lud da daje 11000 za tribine kad dobije bolja mesta za 5500? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts