Jump to content

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Da li ste znali da je jedina stvar koju sigurno nikada vise nece svirati live:It's A Long Way To The Top(If You Wanna Rock 'N' Roll)?To iz postovanja prema Bonu.Nesto razmisljam,mozda je i zbog toga sto Brajan ne zna da svira gajde? ;)

Anyway,boys and girls get ready for THUNDER FROM DOWN UNDER. :rockdevil:

HAIL,HAIL TO THE GOOD TIMES.

Posted
Karata ima pun kurac :D:D ja zamenio za stajanje a desno :D

Zvala sam Eventim i rekli su da ne vrse zamene karate.Kako si ti tvoju zamenio?

Posted

Zvao i ja eventim,i rekli mi da moze zamena karata :)

...al samo ako se koncert otkaze :) :) :)

Ajde,recite bre kako ste zamenili karte,nemoj da ste picke :)

Posted

Ljudi, je li posecivao neko u zadnje vreme sajt Bilet servisa? Otkako je pocela prodaja ulaznica, pa sve do skorijeg perioda AC/DC je bio na vrhu liste najtrazenijih, a sad ga nema ni u Top 10! Vidim ja kako ce lepo oni da prodaju ove od 8900... :rolleyes:

Posted
a jbg, ja sam imao dogovor sa onom zenom cim su bile rasprodate stajanje a desno da ako se pojave nove da mogu da ih zamenim :)

Pusi kurac :)

:opusteno:

A ja se ponad'o da mogu i ja da zamenim,haha :)

Ajde me upoznas sa tom tetom :D

Posted

:udri:   :udri:   :udri:

Danas sam kupila dve karte od 8.900 i sad vidim da na eventimu ima jos za 5.500... ! ! !

Preko vikenda nisam bila ovde, kad su mi javili da je pusteno jos karata u prodaju-jurnula sam u mungos... Budala... :cry:   :cry:

Ljudi ja u zivotu nisam drzala toliko hiljada u ruci...

I sve to otislo na ac/dc...bolje bi im bilo da rasture...

jos uvek ne verujem... 

Posted

Ko nema u glavi ima u nogama (khm-nema para) :givemebeer:

Jbg  :redface:

Vec sam se pomirila da cu visiti pored stadiona...i...dam im 200 evrica...

Zjuuu... :icon_ne:  c c c

Posted (edited)
Mene vala nisu hehe. Cheka se 18. april pa da se konachno pazari ona od 5500 :rockdevil:

Nemoj da stvarno nestane do tada. :) Ovih za stajanje A levo npr ima još 58 na Eventimu, a za A desno piše 99, što znači da može da bude i 99 a može da bude i 1099.

(ma neće nestati :) )

Edited by crusader84
Posted
:udri::udri::udri:

Danas sam kupila dve karte od 8.900 i sad vidim da na eventimu ima jos za 5.500... ! ! !

Preko vikenda nisam bila ovde, kad su mi javili da je pusteno jos karata u prodaju-jurnula sam u mungos... Budala... :cry::cry:

Ljudi ja u zivotu nisam drzala toliko hiljada u ruci...

I sve to otislo na ac/dc...bolje bi im bilo da rasture...

jos uvek ne verujem...

Timing is everything.Tu si ti kiksnula(em sedenje em skuplje).Ali ne brini rasturice i to samo tako.Gledao ih u Pesti 23.3.2009 i licno se uverio,cista ekstaza za 15000 veselih fanova.Ako kod nas bude full a nadam se da hoce dozivljaj ce biti jos intezivniji,veca bina,jaci sound,vise ljudi.

Posted
...jurnula sam u mungos... Budala... :cry:   :cry:

Pa u principu kad si vec bila tamo mogla si (pre kupovine) da pitas kojih sve karata ima za AC/DC.

Ne znam ni kako ti oni sami nisu to rekli (?).

Jedino ako si dosla sa pricom "Dajte mi karte za tribine"...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...