Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Gledao neko fudbal Partizan-Napredak večeras? Ja gledao nešto malo samo da bih video binu. :) (tj binu "u najavi", naravno ;) )

btw

Karta za AC/DC, stajanje A desno. Sve regularno, kupljena u Biletu, prodajem po nabavnoj ceni, 5500 dinara.

Kontakt na PP ili mail [email protected]

Aktuelno. Dakle to je je ona famozna sa kojom može da se uđe u fan pit ako dođete u prvih 1500 ljudi.

Sjebali me glupi organizatori sa onim njihovim "rasprodato" :violent: , najpre sam kupio kartu za B desno (s njom ću na kraju i da idem na 'cert) u onih prvih par dana euforije, bila jedna od retkih preostalih u Bilet servisu koje nisu za tribine, pa je bilo daj šta daš, onda kada su se naprasno pojavile za A nisu hteli da mi zamene i pritom rekoše da onih za B nema više (i zaista nije bilo tada) a da su tražene i da ću moći lako da prodam, tako da sam pozajmio 5k da bih uzeo za A, ali kao što se može videti, ovih za B desno ima u redovnoj prodaji k'o pleve, tako da bih mogao da je prodam samo ispod cene, a em što sam bankrot em što moram da vratim 5k, tako da moram da uvaljam ovu skuplju. Jbg kad nisam verovao samom sebi da ovo nema šanse da se rasproda. :udri:

Edited by crusader84
  • Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ma budale. Isto sam i ja tako jos u februaru kupio dve karte (3900) jer su to jedine karte za parter koje su ostale. Rekose mi lepo mogu da zamenim uz doplatu ako bude bilo drugih i naravno sada ne moze :no:

Posted

Ajmo zajedno da idem ispred stadiona i da zajebemo obezbedjenje...

Jbt dok sam bio mali slusao sam i obozavao AC/DC a sad cu da propustim jednu jedinu priliku da ih cujem. E pa nece da moze :(

Posted

Ostala mi je jos jedna karta za stajanje A desno. Posto nema vremena za slanje mozemo se dogovoriti za isporuku negde u gradu ili ispred stadiona.

Posted (edited)
Obezbeđenje treba proći na više mesta.

Da,da,vreme je da pocnemo da kujemo plan :)

@ ova Mortisha93:e,imam ja predlog.

Dodjes ti u ponedeljak do Novog Sada,tu prespavas kod mene i onda idemo sutra na koncert.

Sjajna ideja,zar ne? :)

EDIT:

@haker:mozda da ponudis i pivo uz tu kartu,mozda ti se neko javi ;)

Edited by LazaGNR
Guest mgrobar
Posted

nesto nas slabo gotive ikone iz australije...ako se nesto nepromeni,slecu na dan koncerta u 18h i lete za atinu odmah posle koncerta...ako se neslikam sa njima...bolje da se ubijem :(

Posted (edited)

Sutra cu ovde postaviti detaljno kako se ulazi u wavebreaker :)

Jer sam dobio 2 razlicite informacije: 1. 1500 koji dodju na do tog ulaza dobijaju narukvice i kasnije se vracaju..... i rulja se skuplja na tom ulazu i 1. 1500 koji udju kada se otvore kapije xD

Edited by NoBodyAsAleksa
Guest mgrobar
Posted

ima sto nacina kako bih se slikao..ne razumem te bas najbolje...ja znam jedan...mozda radim na aerodromu :rolleyes:

Posted

Ako ne otkažu. hahaha Vala kako smo krenuli ovog meseca, ništa me ne bi čudilo, Depeche Mode otkazan par dana ranije, Destruction i Joe Bonamasa na sam dan, na Circle II Circle i Manticoru došlo 50 ljudi...

Posted

Prognoza vremena za 26. maj sa web stranice RHMZ:

Maks. temperatura: 31°C

Min. temperatura: 17°C

Pretezno suncano

To je to :pivopije: Zao mi samo sto najvjerovatnije necu doci rano pred stadion, nego cu da banem u masu unutra, ali nevermind, u svakom slucaju ce biti narodno veselje :pivopije:

offtopic: nisam znao da je i Bonamasa otkazao..

Posted

Ortak prodaje dve karte po tri hiljade dinara (reč je o kartama koje vrede 5500 din). NISU FEJK niti bilo šta slično. Ukoliko je neko zainteresovan, neka mi se javi na pp.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...