Routasydän Posted February 16, 2009 Report Posted February 16, 2009 Nego....NABAVIO SAM UPRAVO KARTE !! Ko ima prijatelja-druga na eventimovom prodajnom mestu...moze da ih cima....ostalo im je 20-ak karata na lageru, a i neki su odustali od rezervacije !! EDIT: Sektor A desno ! U nasem ili hrvatskom Eventimu? E jbg, ja sam opet gledao sajt nema karata .... jebem ih u rektum! I sa zadovoljstvom cu da se popisam na taj "hram"
Justin Case Posted February 16, 2009 Report Posted February 16, 2009 Kolege su 13.og skocili do Novog Sada i uzeli nam ulaznice svima,ove po 4300din.Eto sad sam procitao da smo mogli i u Osijeku da uzmemo gde nam je blize,ali okej,glavno da su karte u dzepu.Vidimo se na JNA , na Marakanu cemo kad budemo hteli da gledamo fudbal
Arucard Posted February 16, 2009 Report Posted February 16, 2009 na Marakanu cemo kad budemo hteli da gledamo fudbal Na Marakanu ćemo kad budemo hteli da slušamo Čolu
Melodicus Deathus... Posted February 16, 2009 Report Posted February 16, 2009 Na onu njhovu rupu ne moze ni oprema da udje, glupi cigani
El Karnisero Posted February 16, 2009 Report Posted February 16, 2009 Na onu njhovu rupu ne moze ni oprema da udje, glupi cigani Vase rupe su uvek bile vece,razradjene jbg.
Grob Bez Dna Posted February 16, 2009 Report Posted February 16, 2009 (edited) na nasoj rupi sviraju ac/dc, metalika, a na vasoj ceca, cola i sl, pa ti vidi sta je rupa Edited February 16, 2009 by Milenko Tepic
crusader84 Posted February 16, 2009 Report Posted February 16, 2009 Ljudi, znam kako možemo da dođemo do karata na sam dan koncerta! Dovedemo Mišu Tumbasa pred stadion, ima ovi strejndžeri da beže glavom bez obzira, će i za džabe da nam ostavljaju karte.
Sreta Posted February 16, 2009 Report Posted February 16, 2009 (edited) Ja cu uci za 400 kinti i to lagano,ipak je to 'stadion'....i to ako to vece ne bude neki Helloween tribute Edited February 16, 2009 by Sreta
Justin Case Posted February 16, 2009 Report Posted February 16, 2009 Ljudi, znam kako možemo da dođemo do karata na sam dan koncerta! Dovedemo Mišu Tumbasa pred stadion, ima ovi strejndžeri da beže glavom bez obzira, će i za džabe da nam ostavljaju karte. koncert na JNA sam bez njega ne bi ni imao smisla,ocekujem ga u VIP lozi
4olic Posted February 16, 2009 Report Posted February 16, 2009 Ako je jos netko uzimao karte online preko Eventima zanima me dali mu ovo pise kada vrsi pregled svog account-a: Ili samo pise ACDC... Muci me, dali su mi karte stvarno preko "fan club" ili ne. HVALA p.s. vidimo se svi tamo
Buried in Smoke Posted February 16, 2009 Report Posted February 16, 2009 rezervisao sam 2 karte jos u petak.. sutra odoh 11000 da uplatim.. jebem ti, tesko se rastati od keša ali da vredi, vredi
crusader84 Posted February 16, 2009 Report Posted February 16, 2009 Kod Hrvata sad stoji ovo obaveštenje: "Ulaznice su dostupne isključivo na prodajnim mjestima". http://www.eventim.hr/portal/hr/music/hard_heavy/acdc/49680/ Nisu mi AC/DC baš toliko omiljeni, ali da je došlo do ovakve situacije npr za Maidene, 'ladno bih zapalio za Osijek po kartu.
RaVeN Posted February 16, 2009 Report Posted February 16, 2009 (edited) Meni su ipak odgovorili...a evo ima veze s' ovim gore: Poštovani, Trenutno imamo problema sa web servisom što se tiče spomenutog događaja i radimo užurbano na uklanjanju problema. Uskoro bi ta opcija trebala raditi normalno. Do tada predlažem Vam da posjetite naš Eventim Ticket Shop u Berislavićevoj 13 u Zagrebu ili jedno od naših prodajnih mjesta koja možete potražiti na ovom linku: http://www.eventim.hr/portal/hr/outlets/croatia/ i osigurate svoje ulaznice. Prodajna mjesta u Beogradu potražite ovdje: http://www.eventim-yu.com/portal/rs/prodajna_mesta/srbija/ Ispričavamo se zbog eventualnih neugodnosti. Hvala Vam što ste odabrali Eventim. Lijep Pozdrav, Dražen Lukšić Eventim Ticket Shop Berislavićeva 13, Zagreb +38515392430 Edit: U nasem ili hrvatskom Eventimu? E jbg, ja sam opet gledao sajt nema karata .... jebem ih u rektum! To je s' naseg eventima...ali tome mogu samo da pristupe ljudi na prodajnim mestima (direktna kupovina, ne preko sajta) !! Edited February 16, 2009 by RaVeN
Ајлин Posted February 16, 2009 Report Posted February 16, 2009 @eileen: nakog profesora mislish, jana03? Rout je dobio korpu od Lauren, pa sad tebe napada? ma vlada se zajebava bre a jana je profesorska ćera
Routasydän Posted February 16, 2009 Report Posted February 16, 2009 ma vlada se zajebava bre a jana je profesorska ćera Ko kaze da sam dobio korpu od Lauren? Pa sta mislite sa kim sam bio u bagazniku aviona kad sam pravio one snimke :)
Huszar Posted February 16, 2009 Report Posted February 16, 2009 ma vlada se zajebava bre a jana je profesorska ćera ma mislio sam na nick ovde na yum-u. Veseo tip.
Feniks . Posted February 16, 2009 Report Posted February 16, 2009 Ko kaze da sam dobio korpu od Lauren? Pa sta mislite sa kim sam bio u bagazniku aviona kad sam pravio one snimke :) A zato se nas dvojica nismo videli, ti si i pre i posle koncerta jurio Lauren...neka, u tom slucaju ti je oprosteno I sta kaze ona, da li je poludela za tobom?
Ајлин Posted February 16, 2009 Report Posted February 16, 2009 ne zna se koji je veseliji od njih dvojice jedva čekam da ih upoznam.
Wizard Posted February 16, 2009 Report Posted February 16, 2009 Evo, kome treba, audio snimak sa ove turneje: http://www.divshare.com/download/6564947-795 Moze li mala pomoc? U kom je ovo formatu? Skinuo sam, ali ne mogu da pustim
Routasydän Posted February 16, 2009 Report Posted February 16, 2009 ne zna se koji je veseliji od njih dvojice jedva čekam da ih upoznam. To je rekla i Lauren
Feniks . Posted February 16, 2009 Report Posted February 16, 2009 To je rekla i Lauren Znao sam da ti nije dala, htela je prvo mene da upozna...pa sad, da se ne bismo nas dvojica svadjali, neka ona odabere...pa neka pobedi bolji! Samo da se jadnica ne ubije zbog nas dvojice
Recommended Posts