Ајлин Posted February 19, 2009 Report Posted February 19, 2009 dobro me podsetiste moram da platim karte! i to ću sad da uradim jer sutra kad stignem na posao neću stići da se okrenem ponovo
NatashaNS Posted February 19, 2009 Report Posted February 19, 2009 Ja sam za Queen, koji obozavam, dala 2200. Za Australijance ne dam ovoliko. Da je Queen u pitanju, pa i da dam (mada, nismo mi navikli da dajemo 3000, 4000 i vise za koncerte), jer ih bas bas volim, al' ovo... No, nek' se lepo provedu oni koji odu! Mozda budem visila tad ispred stadiona. Verujem da ce i tu biti mnogo ljudi.
Mississippi_Queen Posted February 19, 2009 Report Posted February 19, 2009 Kaca, i dalje ne verujem koja je navala!Koju si ti kartu naruchila? Onu od 5 500, sutra mi stize! dobro me podsetiste moram da platim karte! i to ću sad da uradim jer sutra kad stignem na posao neću stići da se okrenem ponovo E, da, samo da znash, ja sam danas zvala eventim i rekli su mi da obavezno uplatim u rajfajzen banci, inache im nece stici uplata na vreme i propade ti karta!
Venom Posted February 19, 2009 Report Posted February 19, 2009 Opa, jel to za parter? Ja ne znam, klasika verovatno, upadanje za dzabe, kao i uvek!
Mississippi_Queen Posted February 19, 2009 Report Posted February 19, 2009 Pa, da, to je onaj drugi, kao blizi parter. A sutra cu videti da li je stajanje levo ili desno x) Ma, upashce sigurno gomila ljudi, a i na kraju krajeva, povuci koju vezu x)
Routasydän Posted February 19, 2009 Report Posted February 19, 2009 Obucemo uniforme gradske cistoce, to jest njihove prsluke, kao da cistimo unutra i naravno cim udjemo bacimo prsluke i obucemo majice sa natpisom Iron Maiden
Mississippi_Queen Posted February 19, 2009 Report Posted February 19, 2009 au, gde bash gradska chistoca bolje vatrogasci ili policija
Ајлин Posted February 19, 2009 Report Posted February 19, 2009 E, da, samo da znash, ja sam danas zvala eventim i rekli su mi da obavezno uplatim u rajfajzen banci, inache im nece stici uplata na vreme i propade ti karta! kako lažu pa to je nečuveno. isto popodne proknjiži moja banka, a dobiju uvek od mene i nalog pustim im mailom da imaju dokaz o uplati, čik samo nek mi nešto zakinu. ponašaju se bre kao da svi postojimo da bismo išli u banke čekali u redovima i gledali u šalteruše kao u bogove. bezobrazluk. gunđ. ali hvala ti što si mi skrenula pažnju. moj rok za uplatu je petak. evo upravo plaćam
vudun Posted February 19, 2009 Report Posted February 19, 2009 Многе деце родитељи ће начисто банкротирати. А дан после свирке, у држави однос евро/динар 1:120. Јербо, динари се претварају у девизе, а те исте девизе летеће изван земље.
metallicus Posted February 19, 2009 Report Posted February 19, 2009 Sinoć su počeli turneju u Oslu. Set lista: 1.Rock N' Roll Train 2.Hell Ain't A Bad Place To Be 3.Back In Black 4.Dirty Deeds Done Dirt Cheap 5.Big Jack 6.Thunderstruck 7.Black Ice 8.Shot Down in Flames 9.Riff Raff 10.The Jack 11.Hells Bells 12.Shoot To Thrill 13.War Machine 14.Anything Goes 15.You Shook Me All Night Long 16.T.N.T. 17.Whole Lotta Rosie 18.Let There Be Rock 19.Highway To Hell 20.For Those About To Rock (We Salute You) Nema Problem Child i It's A Long Way...,nadam se da će biti u Bg.
azal Posted February 19, 2009 Report Posted February 19, 2009 ja se secam kad sam hteo da ih gledam u americi dok sam bio u srednjoj skoli, znaci, pre skoro 10 godina, i nije bila nijedna karta koja je kostala manje od 250 dolara, cinjenjica da su jedan od skupljih bendova, ali kao sto se videlo, moze im se.
Nazzgul Posted February 19, 2009 Report Posted February 19, 2009 Nije losa, lista, samo nema moje omiljene stvari: "It`s a long way to the top if u wanna rock n` roll"
LazaGNR Posted February 19, 2009 Author Report Posted February 19, 2009 Džabe ideš po ovom kijametu. Jedino ako se u međuvremenu pojavi taj fantomski novi kontigent koji treba da prebace, ali to bi morali da objave pre nego što puste. Ja sam danas bio po gradu, obišao ovih nekoliko prodajnih mesta Bilet servisa, ima samo karata od 8900. Na prodajnim mestima Eventima, koliko ja znam, nema gotovih karata, nego se štampaju na licu mesta, i dok u sistemu postoji jedna jedina karta, ta jedna jedina može da se kupi na bilo kom mestu. Idi u k...,sad mi kazes Kad sam se vec dovuk'o 'vamo But it's true...jos se nista nije upecalo pa, probajte u petak ili subotu, do tad vaze rezervacije sa Neta, mozda neki odustanu! Uh,znaci sutra opet za BG... Dao sam za Maidene 2600 dinara, a za ove treba da dam 5 X toliko? Ma daaaaaaaaaaaaaaj Ne trebas da das 5X toliko (dovoljno je i 2X toliko)...sem ako bas neces
Grobodan Posted February 19, 2009 Report Posted February 19, 2009 Ma bolje je piti pivo ispred JNA Ja sam se rešio za ovaj aranžman. Da dajem tolike pare... ma marš bre u pizdu materinu. Ima da potplatim nekog na ulazu i da uđem za 500 din.
Demon Seed Posted February 19, 2009 Report Posted February 19, 2009 Ja sam se rešio za ovaj aranžman. Da dajem tolike pare... ma marš bre u pizdu materinu. Ima da potplatim nekog na ulazu i da uđem za 500 din. Ma ako ovaj koncert uspe, onda, da ga jebem bash
vudun Posted February 19, 2009 Report Posted February 19, 2009 Za te pare imaš hektolitar piva ... ali ispred stadiona Jugoslovenske Narodne Armije.
LazaGNR Posted February 19, 2009 Author Report Posted February 19, 2009 Ja sam se rešio za ovaj aranžman. Da dajem tolike pare... ma marš bre u pizdu materinu. Ima da potplatim nekog na ulazu i da uđem za 500 din. Hm,ako ne nadjem kartu za 5500,mozda se i ja pridruzim tom vasem planu Ihaj,kol'ko je to piva za 5500... :alkos:
Sreta Posted February 19, 2009 Report Posted February 19, 2009 Ovo ako se rasproda,a verovatno hoce bice lose za sve nas. Prvom sledecom prilikom ce katre opet biti bezobrazno skupe!
Download_manager Posted February 19, 2009 Report Posted February 19, 2009 Ja sam se rešio za ovaj aranžman. Da dajem tolike pare... ma marš bre u pizdu materinu. Ima da potplatim nekog na ulazu i da uđem za 500 din. Nema teorije da te pusti za 500. Bez 2000 ništa. Kad pogledaš, opet je jeftinije nego karta.
Nazzgul Posted February 19, 2009 Report Posted February 19, 2009 E, kad bi uspeli da se popnemo na onaj soliter pored stadiona. Sve bi videli..
Grobodan Posted February 19, 2009 Report Posted February 19, 2009 Nema teorije da te pusti za 500. Bez 2000 ništa. Kad pogledaš, opet je jeftinije nego karta. Poenta je u principu, ne u cifri.
Sreta Posted February 19, 2009 Report Posted February 19, 2009 Nema teorije da te pusti za 500. Bez 2000 ništa. Kad pogledaš, opet je jeftinije nego karta. Petoricu za po 500 ima da pusti milion posto! Znam sta pricam. A ovi sto kukaju za karte,njih tek nema sanse da ne puste za kintu po ceni! Ej bre za pet i po soma ima ispred bine da vas uvedu!
Nazzgul Posted February 19, 2009 Report Posted February 19, 2009 (edited) Da se ne lazemo. Ko stvarno voli "STRUJU" i ko je ovaj koncert cekao ko zapeta puska, taj je kupio kartu!!! Svi vi sto ste cekali da se rasprodaju, pa sad kao kukate, znaci da niste 'true' fanovi.. Isto tako kome je zao da za taj `cert izdvoji 5500 soma, nek se zapita, da li uopste i treba tamo da ide? Jbt, ja bi za kartu za Symphony X-a kampovao 2 dana ispred bilet servisa, i ne bi pitao za cenu! Edited February 19, 2009 by Nazzgul
Dushanbe Posted February 19, 2009 Report Posted February 19, 2009 Nema moje omiljene Fire your guns,al svakako ne idem ......... puko kesh na Maidene jbg ............ al ne kajem se
Recommended Posts