vudun Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 Mejdeni tri puta bolji i iskreniji bend, a isto toliko jeftiniji. Ali neka šišaju bezobrazno po džepu matori australijski lisci, kad već imaju koga ... isto važi i za baba Madonu.
Routasydän Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 Mozda im treba tolika lova da bi ugradili armaturu u karu i air bag u jaja, jbg matori ljudi, treba ih razumeti
djuk Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 sisali bi i maideni da oce neko da im plati, daleko su oni od bilo kakve iskrenosti...
LazaGNR Posted February 20, 2009 Author Report Posted February 20, 2009 Jel' ima mozda neko neki info - gde je nabavio/gde moze da se nabave karte sad (al' one za teren)...?
RatSalad Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 Jel' ima mozda neko neki info - gde je nabavio/gde moze da se nabave karte sad (al' one za teren)...? Možda još uvek kod Komune, gomila nas je juče rezevisala stajanje A.
djuk Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 mapa je dobila nov izgled, sad one od 3900 i nisu tolko smece od karata.
LazaGNR Posted February 20, 2009 Author Report Posted February 20, 2009 Možda još uvek kod Komune, gomila nas je juče rezevisala stajanje A. Posl'o im ja mail jutros,jos nista ne govore...
RatSalad Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 (edited) Posl'o im ja mail jutros,jos nista ne govore... Zajebi mail zovi telefonom. Imaš kontakt info u nekom od prethodnih postova. mapa je dobila nov izgled, sad one od 3900 i nisu tolko smece od karata. A i sva ostala stajanja su proširena na atletsku stazu, to objašnjava pojavu nove količine karata. Edited February 20, 2009 by RatSalad
boraks Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 Stigla mi karta iz Beca! sta ti je Austrijska medicina, pre tri dana sam narucio!!
RatSalad Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 Šta bre kenjaju ovi grobari i ovaj Ćatović, ugovor između partizana i komune uopšte nije potpisan. Text iz Blica od pre 3 dana Gužva zbog koncerta AC/DC Autor: A. N. | 17.02.2009. - 05:00 Iako je najavljeno da će AC/DC 26. maja nastupiti na stadionu Partizana, producentska kuća „Komuna”, koja zajedno sa firmama iz Nemačke, Rumunije i Bugarske organizuje koncert, još nije sa fudbalskim klubom Partizan potpisala ugovor o zakupu stadiona. - Ugovor sa „Komunom” nije još potpisan i dok se to ne desi, na njihovom mestu ne bih koristio stadion Partizana u reklamne svrhe kao mesto održavanja koncerta - kaže za „Blic” Darko Grubor, generalni sekretar FK Partizan. S druge strane, Maksa Ćatović iz „Komune” tvrdi da nikakvih problema nema. - Formalno-pravno, ugovor nije potpisan, međutim, mi smo od Partizana dobili potvrdu da su uslovi zakupa dogovoreni, kao i da imamo garantovan termin. Očekujem da će uskoro ugovor biti i zvanično potpisan - priča Ćatović. Po rečima Aleksandra Stepanovića, direktora stadiona Partizana, problem u pripremi koncerta moglo bi da bude preklapanje termina. Naime, veoma je moguće da 23. maja Partizan bude domaćin u Superligi, a za 29. maj je zakazan atletski miting „Memorijal Artur Takač”. Budući da će se bina postavljati tri dana, jasno je da organizatori mogu da upadnu u stisku sa vremenom. - Mi i računamo da će Partizan biti domaćin 23. maja, ali smo se sa ljudima iz kluba dogovorili da radove na severnoj tribini počnemo na vreme, pod uslovom da ne prilazimo na pet metara do terena. Takođe, ni atletski miting nije problem, angažovaćemo veći broj radnika i sve će biti završeno na vreme - objasnio je Ćatović. Jel neko čuo da li se u međuvremenu nešto promenilo, jer ako nastave ovako da se zajebavaju svašta može da se desi, AC/DC menadžment je rigorozan i ništa ne prepušta slučaju.
LazaGNR Posted February 20, 2009 Author Report Posted February 20, 2009 Ma,sredice oni to valjda,ne ispusta se AC/DC tek tako By the way,onaj telefon Komune je stalno zauzet..
Crna_Dama Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 (edited) Najverovatnije cu doci ispred stadiona pa da ih slusam, jbg Takodje, mada mi se ide.Ali, dok ja skupim, i ovo malo karata sto je ostalo ce da plane.Jedino da se nadam da cu se provuci za dzabe, tako sto cu povesti poznanike sto udjose dzabe na Maiden i sad, a i prosli put... Ko ima para, nek se lepo provede. Sinoć su počeli turneju u Oslu. Set lista: 1.Rock N' Roll Train 2.Hell Ain't A Bad Place To Be 3.Back In Black 4.Dirty Deeds Done Dirt Cheap 5.Big Jack 6.Thunderstruck 7.Black Ice 8.Shot Down in Flames 9.Riff Raff 10.The Jack 11.Hells Bells 12.Shoot To Thrill 13.War Machine 14.Anything Goes 15.You Shook Me All Night Long 16.T.N.T. 17.Whole Lotta Rosie 18.Let There Be Rock 19.Highway To Hell 20.For Those About To Rock (We Salute You) Nema Problem Child i It's A Long Way...,nadam se da će biti u Bg. Dobra.... Edited February 20, 2009 by Crna_Dama
Routasydän Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 Koje malo karata? Imaju samo one ultra mega giga skupe
Crna_Dama Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 (edited) Koje malo karata? Imaju samo one ultra mega giga skupe Pa, procitah jutros u novinama da je pusteno u prodaju dodatnih 6000 karata, cene se krecu od 4300 pa navise, a sad koliko je kolicinski ( ) tih najjeftinijih pusteno, stvarno ne znam. Definitivno biram eventualni ulaz za dzabe. Edited February 20, 2009 by Crna_Dama
Feniks . Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 sisali bi i maideni da oce neko da im plati, daleko su oni od bilo kakve iskrenosti... Naravno, sve je to posao, odrastite vec jednom...ili ukljucite mozak... Možda još uvek kod Komune, gomila nas je juče rezevisala stajanje A. Nema vise, zvao sam danas, imali su juce do 2 sata...
Huszar Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 meni danas stigle 2 karte za stajanje A desno. Hoce neko da mu ih prodam za po 2 x 11000?
djuk Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 koji je taj maksa umobolnik, koncert skoro rasprodat, a mesto odrzavanja pod znakom pitanja. da nisam pljuno 5500 za kartu bilo bi mi smesno.
4olic Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 meni danas stigle 2 karte za stajanje A desno. Hoce neko da mu ih prodam za po 2 x 11000? Gdje si narucio??? Preko Eventim-YU??
Alx_WS Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 Facebook je sranje Pa sta ces.... i ja mislim da je sranje... kao i windows xD nuzno zlo xD
Huszar Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 Gdje si narucio??? Preko Eventim-YU?? da, odma' 13. oko 14 h sam jedva dobio vezu telefonom, nakon shto sam odlepio na sajt jer nisam mogao da naruchim.
4olic Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 da, odma' 13. oko 14 h sam jedva dobio vezu telefonom, nakon shto sam odlepio na sajt jer nisam mogao da naruchim. Ja sam ih isto 13 narucio ali preko neta... Tek mi je jucer na Eventim stranici pod My Account pisalo "odstampano". Tako da se nadam da cu ih dobit drugi tjedan. Jos sam platio 1000 RSD za dosatvu postom do Rijeke!
stivi1 Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 To ti je oko 10 evra... Jedino da se nadam da cu se provuci za dzabe, tako sto cu povesti poznanike sto udjose dzabe na Maiden i sad, a i prosli put... Aj' vodi i mene
Huszar Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 Ja sam ih isto 13 narucio ali preko neta... Tek mi je jucer na Eventim stranici pod My Account pisalo "odstampano". Tako da se nadam da cu ih dobit drugi tjedan. Jos sam platio 1000 RSD za dosatvu postom do Rijeke! pa shto nisi kupio od CRO eventima?
4olic Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 pa shto nisi kupio od CRO eventima? Fan Club karte su bile iskljucivo preko SRB Eventim.
hEll_rAiSeR Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 Malo pre kod mene u Kg-u u Dr Studio stiglo 50 karata...sve po 5500...otislo za 15 min....
Recommended Posts