Huszar Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 (edited) Gdje si narucio??? Preko Eventim-YU?? Chemu ovo iznad (briga da nema karata?), kad si uzeo fan club karte? Shtreberu... Edited February 20, 2009 by Huszar
4olic Posted February 21, 2009 Report Posted February 21, 2009 Chemu ovo iznad (briga da nema karata?), kad si uzeo fan club karte? Shtreberu... Zanima me jer smo na istom mjestu narucili karte; ti ih imas a ja nemam.
Huszar Posted February 21, 2009 Report Posted February 21, 2009 Zanima me jer smo na istom mjestu narucili karte; ti ih imas a ja nemam. Treba malo vishe vremena i km da stigne do tebe , i josh granicu treba da predje.
Surovi Posted February 21, 2009 Report Posted February 21, 2009 Traze 3 miliona za koncert UUUU Jee-Specijalna cena za siromasnije zemlje.!!!! A kako ce oni na turneju kad ja budem radio AC-DC turneju Vise ce ljudi da dodje ako ce cuti Bonn Scott i Brian Johnson Voice-ton na istom koncertu pa ima vise starih dobih albuma Sa Skottom od Back in Black samo je taj kompletno Dobar,sa ostalih albuma se Eventualno izvuce po 1 dobra pesma . --- Bas ce svet da bude natrpan sa turnejama metallica,AC-Dc.Pink Floyd... Barem ovi koji su zivi ili rade uopste
Pride Assasin Posted February 21, 2009 Report Posted February 21, 2009 Ako nekim slucajem ne kupite kartu zato sto su rasprodate ne zaboravite da karta UVEK moze da se nadje pre sam pocetak certa po ceni ili cak u pola cene a ako nemate dovoljno para, ne zaboravite da su svi slojevi ovog drustva korumpirani do zla boga tako da jedna crvena moze da resi mnoge probleme.
Routasydän Posted February 21, 2009 Report Posted February 21, 2009 Ako nekim slucajem ne kupite kartu zato sto su rasprodate ne zaboravite da karta UVEK moze da se nadje pre sam pocetak certa po ceni ili cak u pola cene a ako nemate dovoljno para, ne zaboravite da su svi slojevi ovog drustva korumpirani do zla boga tako da jedna crvena moze da resi mnoge probleme. Apsolutno se slazem
LazaGNR Posted February 21, 2009 Author Report Posted February 21, 2009 Hm,ali opet rizik je da cekm dotle,ko zna sta cu naci (tj. po kojoj ceni) na dan koncerta...
Ајлин Posted February 21, 2009 Report Posted February 21, 2009 nadam se da me eventim nije izradio ako jesu otići ću tamo i rusvaj ću da napravim
Aces High Posted February 21, 2009 Report Posted February 21, 2009 uuuu kad eileen napravi rusvaj najebali smo svi :)
Ајлин Posted February 21, 2009 Report Posted February 21, 2009 platila sam karte a još nisu stigle. ako su prodali moje karte stvarno ću im prirediti zabavu
Aces High Posted February 21, 2009 Report Posted February 21, 2009 e nadam se da ces ih tuci, taman da ti pravim drustvo pa mozda izvucem koju kartu za mene Ajde idi tamo plsss
oʞɾoƃ Posted February 21, 2009 Report Posted February 21, 2009 platila sam karte a još nisu stigle. ako su prodali moje karte stvarno ću im prirediti zabavu Ma jok, garant je zastoj. Pa zamisli količinu karata koju oni moraju da pošalju, a pritom je svaka pošiljka registrovana. Neko će da premine tamo
Ајлин Posted February 21, 2009 Report Posted February 21, 2009 bmk šta kao nisu znali da će da prodaju stadionske koncerte?? to ko ovi naši iznenadio ih sneg usred zime ... ako mi ne pošalju do srede stvarno ću otići tamo da ucmekam nekog
Aces High Posted February 21, 2009 Report Posted February 21, 2009 Pa poslace ti tek u sredu, pa dok stigneeeeeeeeeeeeeeeee :) P.S ae necu vise da te zezam, zao mi te je
aldj011 Posted February 22, 2009 Report Posted February 22, 2009 U Blicu najavili novih 7000 karata (sve kategorije).
maxxx Posted February 22, 2009 Report Posted February 22, 2009 VISE KARATA ZA KONCERT ACDC,SEKTOR B (levo,desno) INFO:[email protected]
AXIS Posted February 22, 2009 Report Posted February 22, 2009 Kupio sam kartu za 5500,..,,..i to stajanje levo,,.,.pa me sad zanima,.,.,.ocu li moci da udjem u taj wave breaker(fan pit) ili kako god,.,.,.,. posto je to sa desne strane ,.,.,...,.,
AXIS Posted February 22, 2009 Report Posted February 22, 2009 Ozbiljno pitam,.,.,..,.,.,.,.ne znam dal sam se zajebo sto sam uzo to levo,.,.,.,.,
metallicus Posted February 22, 2009 Report Posted February 22, 2009 (edited) Kupio sam kartu za 5500,..,,..i to stajanje levo,,.,.pa me sad zanima,.,.,.ocu li moci da udjem u taj wave breaker(fan pit) ili kako god,.,.,.,. posto je to sa desne strane ,.,.,...,., Ista situacija kao kod mene.Mada nešto ne vjerujem da ću/ćemo sa lijeve strane dospijeti u fan pit na desnoj strani.Kako god da bude meni je najbitnije da ih vidim live. Edited February 22, 2009 by metallicus
AXIS Posted February 22, 2009 Report Posted February 22, 2009 Pa imas poseban ulaz za fan pit,,..,,.,.,.,.,..,tako da odma cim dodjes tamo na taj ulaz,.,.,.
Recommended Posts