Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

ma kakvo strpljivo.

o'ma ću sve da spičkam na 2 karte :)

haha gle datum

Najverniji fanovi AC/DC moći će da rezervišu karte za koncert već od petka putem sajta www.eventim-yu.com i www.ticketline-yu.com,

dok zvanična prodaja ulaznica, po ceni od 3.900 do 11.000 dinara, počinje 13. februara u 13 sati.

trinaestog u trinaest. antraksovci i majkovci suisajdalovci.

Edited by eileen
  • Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
skupo ti gorivo :)

ma sve će biti okej manje ćemo po kafanama to je down side al eto... dok ima šta da se gleda bolje da se gleda :)

ko je lud neka batali kafanu, ja neću :D

Koliko koshta karta?

do 26og maja ima da se naslušamo ovakvih pitanja :)

Posted

na ovo ide moj cale njegov kum,od mog kuma kum,+ceo penzionerski klub Mladost....i mozda ja,kurva jedna,becar,moj najortak . . . to je od prilike sto se tice posetilaca ove manifestaciej ljudi koje ja znam,mzoda i bude sold out ,da je makar karta 3000

Posted (edited)

Prodaja karata počinje u petak 13-og u 13h, 13min, 13s i 666 hiljaditinki. Oficijelna informacija.

:mhihi:

EDIT: Vidi nova strana... aj da opetH turim ovo za karte...

BEOGRAD - Jedan od najvećih svetskih rok bendova AC/DC dolazi u Beograd, gde će, u okviru turneje "Blek ajs", održati koncert 26. maja na Stadionu "Partizan", najavila je producentska kuća "Komuna".

Najverniji fanovi AC/DC moći će da rezervišu karte za koncert već od petka putem sajta www.eventim-yu.com i www.ticketline-yu.com, dok zvanična prodaja ulaznica, po ceni od 3.900 do 11.000 dinara, počinje 13. februara u 13 sati.

Karte se mogu kupiti u Bilet servisu, prodavnicama IPS-a i "Mamuta", a zbog velikog interesovanja u svetu za ovaj rok spektakl, organizatori su odlučili da prodaja karata bude ograničena na četiri karte po osobi.

http://www.novosti.rs/code/navigate.php?Id...amp;vest=137272

Edited by crusader84
Posted
lex to više odavno nije 50e

btw koji je kurs trebalo je da poraste dinar malo???

ok, sad je 45 evra.

danasnji kurs po komercijalnoj banci je, valjda, 90,04 dinara za evro. ili 90,4?

Posted

A u kurac,nadam se da su ove najjeftinije za teren.

U svakom slučaju kartu ne uzimam skoro,najverovatnije mesečak dana pre koncerta,pošto mi je tada rođendan,pa će pasti valjda neka lova. :)

U svakom slučaju bitno je da legende dolaze i da se ide. :pivopije:

Posted
Prodaja karata počinje u petak 13-og u 13h, 13min, 13s i 666 hiljaditinki. Oficijelna informacija.

To je neki okultni ritual sa skrivenim znacenjem i na taj dan da bi prodaja karata i koncert bili sto uspesniji pa prizivaju tamne sile :)

Posted

Ma koliko god...skupice studentska beda i za ovo !! :rockdevil:

Programerskim recima ... set_money_priority (AC-DC); :)

Mom matorom ce ovo, posle Maidena (tj. nisu jos bili :D) biti 2. veci koncert posle 20 godina (jbg-a,pogodila ga ratna kriza...a umalo da se utopi u grandovske vode. No ovo mu je doslo kao injekcija adrenalina :) )!!

Posted (edited)
programerski: if you got the money then go to gig

if (money==3900)

. go_to_concert(ac-dc);

else

. fuck_off_and_die_you_fucking_klosare(); // jbg-a...ne znam kako se kaze klosar na engleskom ! :)

Uh...ona set lista sto sam postovao na AC-DC temi je fantazija...suvi hitovi + pesme s' Black Ice ! :rockdevil:

Edited by RaVeN
Posted

Samo da ne bude neka navala za karte...Sad sam dao 6 000 za naocare(jebem se corava),nema teorije da mi daju za ovo pare odmah.Ali ima u Smederevu i banaka i prodavnica...Moze se ukrasti.

Svakako se ide na ovo!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...