Jump to content

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Evo i ja sam narucio ove od 5500, pa Depeche 4000, In Flames 2500 i Cock Sparrer 1900 bankrotiracu ovaj mesec.

Auuuu brate ...

Narucio 3 karte, za sestru, njenog momka i za svog komsiju :zeleni:

A za sebe ?

Posted
Karata ima u CD shopu Mungos u Novom Sadu

Znam telefon 021 527 260 adresu ne znam

Moj drug kupio danas

Sretno :pivopije:

Njegoseva... nesto. :)

Ne znam broj, al' da se proveriti na netu, koga zanima. Mada, na kraju krajeva, kratka je ulica, lako se pronalazi. Kad udjes u nju od Trga, ides pravo, pravo i videces Mungos sa desne strane, pre parkinga.

Eto, kome treba.

Al' verujem da svi ljudi koji zive u NS-u znaju gde je Mungos, eventualno ako je neko sa strane, pa da mu treba objasnjenje.

:pivopije:

Posted

Да л' ћете ви који идете певати "МЕТАЛСКИ ТО ЈЕ ХРААААААМ СТАДИОН ЈНААААА"?

Posted
Да л' ћете ви који идете певати "МЕТАЛСКИ ТО ЈЕ ХРААААААМ СТАДИОН ЈНААААА"?

:) :) :)

Mislim da ćemo pre pevati "Rockerski to je Hram Stadion JNA" :) :) :)

Posted (edited)

:lol::lol::lol:

Zanimljiv jelovnik pa rek'o da postavim. Ismejao sam se za par stvari (sarma, jagnjetina, pljeskavice, cevapi, muckalice, ajvar, kajmak) :):):)

Izvor - ALO

:pivopije:

Hrana

- Sarma

- Jagnjetina

- Kajmak

- Gurmanske pljeskavice

- Ćevapi

- Leskovačka mućkalica

- Pindžur

- Ajvar

- Guščja džigerica

- Brancin

- Jastog

- Škampi

- Hobotnice

- Šnicle od ajkule

- Riblja čorba

- Hleb i peciva pekare „Ishrane“ iz Čačka

Lista pića

- Viski „Royal Salute“, čija jedna boca košta oko 150 evra, a koji je kod nas poznat po tome što je bivši predsednik SFRJ Josip Broz Tito pio samo njega pred spavanje

- Prirodni gusti sokovi „če gevara“ proizvedeni na Mokroj Gori kod Emira Kusturice

- Piva „hajneken“

- „Voda voda“

- Vina „šardone“ i „vranac“, tikveška, limitirana

EDIT: Zaboravih - I "lepe ugostiteljske radnice." :):):)

Edited by aldj011
Guest extravrh
Posted

Bice karte kod dilera i preko 100e, kako se koncert priblizava, ko se dvoumi, bolje da kupi odma sada odma...

Mozda stranci budu trazili, a oni imaju da plate...

Posted

Tako su pričali i za Maidene, pa se karte za fan pit mogle kupiti i za 200 kinti!!! ;) Ja se pridružujem "blejim u parku ispred JNA" ekipi! :rockdevil:

Posted

Prošle godine u to vreme (30./31. maj) beše Legacy fest, ako me sećanje ne vara, uglavnom je bilo lepo vreme tih dana, možda nešto preko noći ako je bilo neke kišice...

Posted (edited)

pokušavam da nađem jedan sajt na kojem sam ranije pronalazila istorijske podatke o količini padavina...

našla: http://www.weatheronline.co.uk/weather/map...004&LAND=__

interesantno, ako menjate po godinama vidi se da tačno 22-27-30 maja pada neka kiša

ovo ostalo je sve mršavo (2-4 mm dnevno)

znači uz malo sreće imaćemo sjajno vreme na koncertu :da:

Edited by eileen
Posted
Prošle godine u to vreme (30./31. maj) beše Legacy fest, ako me sećanje ne vara, uglavnom je bilo lepo vreme tih dana, možda nešto preko noći ako je bilo neke kišice...

Ma jebo vreme,to je totalno nebitno u celoj prici...da pada i gead,kamenje,drvlje sa nebesa,boli me tuki :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...