Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ko Cita ove Forume ne razume bas dobro,;

znas ovde se prica strani jezik ovo ono-

Ovako ce pisati ponovinama:

Grupa EjSi DiSi(struja) ce odrzati Veliki koncert

Na Stadionu Partizana.Promovisu Novi Album

Blek Ajs(Crni Led) sa koga ce svirati istoimenu pesmu.

Svirace Stare Hitove kao sto Su

Hajvej tu Hel(put za pakao)bek in Blek(nazad u crno)

Fot dos abaut to rok vi salut ju(prevod)

tander strak(munje udar) Big gan(veliki Pistolj)

i slicno...

:):):):)

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ma kakav sajt, uzmes telefon bilet servisa i zivkaj, non stop imaju tamo, imali su pre 2 dana.

Pridruzujem se grupici u parku kod JNA.

Posted

Zvao sam i Bilet - kazu,samo one za nazad (3900) imaju...a to necu da narucujem :):bigblue:

I one za tribine (8900) i VIP (11000)...

Pa zato odsad svako malo ulazi na sajt eventima. :D

Ma refresh-ujem,al nista...

Posted (edited)

Lazo, stvarno ne mogu da vetrujem, visis stalno na forumu i nisi video da je lik prosle nedelje postavio da su se pojavile karte, ja odmah zvao Eventim i narucio 3 karte (one od 5.500) i stigle mi nakon 2 dana...

Edited by Feniks .
Posted

Ja sam narucio u sredu ove karte od 5500 preko eventimovog sajta, platio u petak a danas su mi stigle. Upravo sam na ovom forumu saznao da su se pojavile na kratko ponovo.

Posted
Lazo, stvarno ne mogu da vetrujem, visis stalno na forumu i nisi video da je lik prosle nedelje postavio da su se pojavile karte...

Ne bre...

Video sam naravno da su se pojavile karte,al mi u tom presudnom trenutku zafalilo para :(

Od ponedeljka (kad sam ponovo skrpio pare) opet ih nije bilo :udri:

Zato...

Posted
Ne bre...

Video sam naravno da su se pojavile karte,al mi u tom presudnom trenutku zafalilo para :(

Od ponedeljka (kad sam ponovo skrpio pare) opet ih nije bilo :udri:

Zato...

Pa od datuma rezervacije imaš rok 7 dana da uplatiš uplatnicu ... Tako da si opušteno mogao da rezervišeš(da si bio siguran da ćeš naći keš do ponedeljaka jbg) ...

Posted

Jebi ga...sad je i meni to jasno :(

Mislio sam da se odmah uplacuje,a da ti karta stize za 7 dana (a ne da ti trebas da uplatis za 7 dana)...

Posted (edited)
@Arucard:cekaj,tvoja ponuda je da za 8000 din.,sto mu dodje oko 85 evra (srednji kurs = 94 din.),prodas kartu za fan klub,koja se moze kupiti (racunajuci da je 40$ nekih 30 evra,ko sto rece LazaGNR;jos ako su u pitanju australijski dolari,onda je to jos manje evra) za 88,5 evra (58,5 evra je 5500 din. + 30 evra za registraciju u fan klub)? :confused:

Pa koji je tu motiv ljudima bre?

Da ustede 3,5 evra zato sto ce naruciti od tebe?! :):bigblue:

Ma, meni je uvek matematika išla loše...

Evo, neka bude 8200 dinara! :)

Naravno misteriozni "poklon paket" od AC/DC-ja ide meni :D

Zapravo motiv je da neko ko nema kreditnu karticu može da naruči te karte preko mene.

Jbga, želim da učinim pravim AC/DC fanovima i da se tapkaroši useru od... zlosti! :)

Daklem, meni karte stigle, uzeo i dve viška a ako me neko baaaš zamoli (mislim na Lav7) mogu da nabavim i još 4! :D

Sve za Fan Club.

Ovakve: acdc.jpg

Cena 8200. Ko voli, nek izvoli. Prijava na: [email protected]

Hvala stiviju na ispravci :D

PS. Ja očekivao da će ljudi da me zatrpaju mailovima kad vide da prodajem karte za Fanclub po 8000 al ništa... beda :)

Edited by Arucard
Posted
Lazo narucuj karte na Eventimovom sajtu ima ih upravo ... mislim ove od 5500

Hehe,ovaj put mi valjda nece promaci :twisted::)

Ma te od 5500 su gej, 4300 rulz! :mrgreen:

Ti znas :P

Posted

Za tebe su najbolje ove što Arucard nudi, možeš da cirkaš pivo napolju do pred sam početak, i onda bez problema uđeš pravo ispred bine. :mrgreen:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...