Jump to content

2009.05.26. *Stadion JNA, Beograd* AC/DC

LazaGNR

Recommended Posts

на мојој пише ''виндбрејкер'', шта то значи?

:) nis' normalan

dobro lepu su strategiju smislili, šta fali. ovako će rasprodati sve što treba, pritom osigurali su se maksimalno od gubitaka po osnovu kursnih razlika. dobra je strategija. a mislim da je i za nas ok, jer ko bi odvojio u poslednji momenat toliku kintu. mislim da bi većina "kampanjaca" odustali pre nego što bi calnuli lovu

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ko čeka, taj dočeka. A uveravali su me još pre skoro mesec dana da je koncert rasprodat i da zaboravim na karte za stajanje... :) :) :)

:):pivopije:

Stigla mi jebena karta :rockdevil:

Posle tolikih odlazaka u BG i cimanja,juce sam iz poste napokon uzeo taj post-express paket i u njemu - karta :bigblue::pivopije:

u jebote, sad ima svih ulaznica na eventimovom sajtu.

Što će reći da su nas sve vreme držali u zabludi da se karte jako brzo prodaju, kako bismo mi navalili na iste što pre. A u stvari je moguće da je prodaja znatno ispod očekivanog, pa su se odlučili na ovakav potez. No ipak, ako su tačne one priče da je 10000 Mađara već rezervisala ulaznice, kao i gomila Bugara i Rumuna, znači da će stadion ipak biti pun... valjda. S obzirom na to da su im gotovo svi koncerti svuda rasprodati, bila bi sramota da kod nas ne bude bar 30000 ljudi.

No nešto se bojim ružne slike - teren pun, tribine prazne, ipak je cena za tribine astronomska.

Procesljaj malo temu :)

Lazo moze zamena: ja tebi kupim pivo i posaljem ti ga, a ti meni kartu :)

Znam da volis pivo :)

:)

lazo ne daj se :pivopije:

Nije on gadljiv ni na rakiju :)

Uh,ozbiljne ponude :redface::)

u jebote, sad ima svih ulaznica na eventimovom sajtu.

Vidi stvarno... :blink:

Za one koji jo nisu narucili karte,evo jos jednom linkova:

Sajt Biletservisa http://www.biletservis.co.yu/karte.php?CA=1011

Eventim: http://www.eventim-yu.com/portal/rs/muzika...erformance.html

Što će reći da su nas sve vreme držali u zabludi da se karte jako brzo prodaju, kako bismo mi navalili na iste što pre. A u stvari je moguće da je prodaja znatno ispod očekivanog, pa su se odlučili na ovakav potez. No ipak, ako su tačne one priče da je 10000 Mađara već rezervisala ulaznice, kao i gomila Bugara i Rumuna, znači da će stadion ipak biti pun... valjda. S obzirom na to da su im gotovo svi koncerti svuda rasprodati, bila bi sramota da kod nas ne bude bar 30000 ljudi.

No nešto se bojim ružne slike - teren pun, tribine prazne, ipak je cena za tribine astronomska.

Tribine su za penzionere ...

28. su u grčkoj. videla sam plakat u solunu. jel ih ima kod nas? ne prolazim centrom nikako :no:

Kako je u Greece ? Jel vlada AC/DC euforija ?

Oni ce otezgariti i ovako i onako, odrasti malo...sve se radi zbog para...

Ne seri. Oni su davno postali milioneri. Nisu oni od juče pa da misle samo kako će da zarade. Njima nije mrsko da sviraju. Pre svega na prvom mestu im je da se dobro zajebavaju, a to što su preskupi to je druga stvar. Kad ljudi hoće da plate, zašto onda i da neuzmu ono što mogu.

Ne seri. Oni su davno postali milioneri. Nisu oni od juče pa da misle samo kako će da zarade. Njima nije mrsko da sviraju. Pre svega na prvom mestu im je da se dobro zajebavaju, a to što su preskupi to je druga stvar. Kad ljudi hoće da plate, zašto onda i da neuzmu ono što mogu.

Pa sta onda seres da ce bolje da sviraju ako je stadion skroz pun, ako uzivaju da sviraju, nije bitno da li je stadio skroz pun ili ima par hičjada praznih mesta...ovaj forum je stvarno pun glupih rasprava...povlacim se zato iz toga a vi raspravljajte i dalje o glupostima...

Tako je Feniks, kaži im!!! :) Btw, za nas koji planiramo da slušamo čert iz obližnjeg šumarka ovo je odlična vest, nerasprodat koncert znači da su se tapkaroši debelo zajebali i da ću moći da uđem u bilo koji sektor za 200-500 dindži... :rockdevil:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...