Ronnie_Wood Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 Ja meni nabavio plakat za ovaj koncert... Gde ? Ajd' nabavi i meni zivota ti,imash 3 piva od mene kad dodjesh u Bg!Poshteno ? Bas tako... a rekao bih da nema dovoljno penzosa-burzuja pa da se napune tribine i tako upotpuni slika punog stadiona... To ti kazem ... I sta vas boli uvo da li ce biti puno ili ne, smarate, kao i za Maidene...valjd aidete na koncert radi sebe i svog uzivanja...boli me uvo koliko ce ljudi biti... Pa prvenstveno zbog sebe i svog uzivanja naravno,e sad ako bude krcat stadion utoliko bolje,mada to u sushtini nije bitno,slazem se ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoBodyAsAleksa Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 Cek i jel istina da postoje posebne stajanje A desno ulaznice sa kojima moze da se udje, to jeste samo prvih 1500 odstampanih...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 stajanje A desno postoji, a fan pit se puni po principu "come first - served first". dakle, ko prvi fan pitu sam u njega upada Link to comment Share on other sites More sharing options...
4olic Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 stajanje A desno postoji, a fan pit se puni po principu "come first - served first". dakle, ko prvi fan pitu sam u njega upada Ta teorija ti nije bas tocna... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted March 19, 2009 Author Report Share Posted March 19, 2009 @4olic:jeste,tacna je. Pogledaj postove na predhodnoj/onoj tamo strani. Btw, za nas koji planiramo da slušamo čert iz obližnjeg šumarka ovo je odlična vest, nerasprodat koncert znači da su se tapkaroši debelo zajebali i da ću moći da uđem u bilo koji sektor za 200-500 dindži... Mozda na bis upadnete za tol'ko para Gde ? Ajd' nabavi i meni zivota ti,imash 3 piva od mene kad dodjesh u Bg!Poshteno ? Pa...videcu da potegnem veze i vezice ( ) i nabavim ti plakat Sve za pivo Samo da se jednom iscimam do BG-a... Link to comment Share on other sites More sharing options...
4olic Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 Ja mislim na "Fan Club" a ne "Fan Pit" (moja greska). Jer za Fan Club bez karte neces moci uci. Isto tako je poseban ulaz za Fan Club. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted March 19, 2009 Author Report Share Posted March 19, 2009 Da,to stoji Za taj Fan-klub ima poseban odeljak,poseban ulaz,ovo-ono... Link to comment Share on other sites More sharing options...
d5rovic Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 prodajem 4 karte od 3900 za 3500 po komadu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ronnie_Wood Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 @4olic:jeste,tacna je. Pogledaj postove na predhodnoj/onoj tamo strani. Mozda na bis upadnete za tol'ko para Pa...videcu da potegnem veze i vezice ( ) i nabavim ti plakat Sve za pivo Samo da se jednom iscimam do BG-a... Onda brate dogovoreno ,ti meni plakat,ja tebi 3 piva gde god. u Bg-u ... :pivopije: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Bull Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 prodajem 4 karte od 3900 za 3500 po komadu jesi li ozbiljan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rocker Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 Ma, meni je uvek matematika išla loše... Evo, neka bude 8200 dinara! Naravno misteriozni "poklon paket" od AC/DC-ja ide meni Zapravo motiv je da neko ko nema kreditnu karticu može da naruči te karte preko mene. Jbga, želim da učinim pravim AC/DC fanovima i da se tapkaroši useru od... zlosti! Daklem, meni karte stigle, uzeo i dve viška a ako me neko baaaš zamoli (mislim na Lav7) mogu da nabavim i još 4! Sve za Fan Club. Ovakve: Cena 8200. Ko voli, nek izvoli. Prijava na: [email protected] Hvala stiviju na ispravci PS. Ja očekivao da će ljudi da me zatrpaju mailovima kad vide da prodajem karte za Fanclub po 8000 al ništa... beda Zasto si sakrio serijske brojeve na karti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted March 20, 2009 Author Report Share Posted March 20, 2009 (edited) Onda brate dogovoreno ,ti meni plakat,ja tebi 3 piva gde god. u Bg-u ... :pivopije: Dogovoricemo se Samo prvo da vidim dal mogu da ti nabavim to... Zasto si sakrio serijske brojeve na karti? Pa brate,zato sto je ovo internet I sto svako moze,na osnovu toga sto je covek ostavi tu sliku,onda da uzme,skenira,napravi,izmajmunise nekako sebi takvu kartu I onda Arucard ostane bez "svoje" karte Zato je sakrio te brojeve... EDIT: @d5rovic: priznaj,na kojoj si nagradnoj igri dobio te karte? Edited March 20, 2009 by LazaGNR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nisko_Se_Mazim Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 Nisam pratio temu neko vreme ali na Eventimu imaju da se naruce ulaznice i to od svake vrste Ko zna-mozda ja i odem na ovo,karata izgleda ima a onaj pocetni hype u fazonu "kupujte dok jos ima" je izgleda bio navlakusa da se prvi talas sto bolje rasproda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 Stigla karta, jeeeeeeeeeee!!! :pivopije: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ronnie_Wood Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 Nisam pratio temu neko vreme ali na Eventimu imaju da se naruce ulaznice i to od svake vrste Ko zna-mozda ja i odem na ovo,karata izgleda ima a onaj pocetni hype u fazonu "kupujte dok jos ima" je izgleda bio navlakusa da se prvi talas sto bolje rasproda Apsolutno tako ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 Ja mislim na "Fan Club" a ne "Fan Pit" (moja greska). Jer za Fan Club bez karte neces moci uci. Isto tako je poseban ulaz za Fan Club. aha desno je fanpit i tu je ko pre njegovo je, a levo (tu sam ja) je fan club i tu će moći da uđu samo članovi fc-a. zato sam se malko nervirala što mi nije stigla karta stanjaje A desno, al' ruku na srce ne bih imala nerava da se guram i da čekićam ispred hale čitavo jutro ne bih li upala tamo, da ne pominjem da se ide pravo iz kanca. sako ću da gurnem u ranac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Генеральный Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 al' ruku na srce ne bih imala nerava da se guram i da čekićam ispred hale čitavo jutro ne bih li upala tamo, da ne pominjem da se ide pravo iz kanca а која је фора са гурањем испред хале? је л' то као неки бараж у гурању, ко прође, сме да се такмичи у гурању испред стадиона? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 lapsus calami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rocker Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 Dogovoricemo se Samo prvo da vidim dal mogu da ti nabavim to... Pa brate,zato sto je ovo internet I sto svako moze,na osnovu toga sto je covek ostavi tu sliku,onda da uzme,skenira,napravi,izmajmunise nekako sebi takvu kartu I onda Arucard ostane bez "svoje" karte Zato je sakrio te brojeve... EDIT: @d5rovic: priznaj,na kojoj si nagradnoj igri dobio te karte? Moze biti,moze biti,ali ne verujem da je to razlog.Sken koji postavljen na forumu je u nedovoljno dobroj rezoluciji za stampu,tako da nema sanse da bilo ko moze da izmajmunise nesto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 (edited) Onda brate dogovoreno ,ti meni plakat,ja tebi 3 piva gde god. u Bg-u ... :pivopije: Imaš plakate (nove) u centrali Eventima u Bulevaru Zorana Đinđića (ex Bul. AVNOJ-a) 77. Džabe, naravno. Ja uzeo, samo zaboravih da vidim da nemaju za još koji zanimljiv koncert. Nisam pratio temu neko vreme ali na Eventimu imaju da se naruce ulaznice i to od svake vrste Ko zna-mozda ja i odem na ovo,karata izgleda ima a onaj pocetni hype u fazonu "kupujte dok jos ima" je izgleda bio navlakusa da se prvi talas sto bolje rasproda Jebo im ja pas mater! Sad mi cim kako da skrpim za ove ranije koncerte. Karata ne da ima, nego za izvoz, mogu slobodno da puste prodaju i za ostale države! Evo i još jednog prodajnog mesta: http://www.mac.rs/ponuda/acdc.html Edited March 21, 2009 by crusader84 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted March 21, 2009 Author Report Share Posted March 21, 2009 Moze biti,moze biti,ali ne verujem da je to razlog.Sken koji postavljen na forumu je u nedovoljno dobroj rezoluciji za stampu,tako da nema sanse da bilo ko moze da izmajmunise nesto. Nasi ljudi su ti cudnovate vocke,sta sve nisu u stanju da urade,ne bi verov'o Imaš plakate (nove) u centrali Eventima u Bulevaru Zorana Đinđića (ex Bul. AVNOJ-a) 77. Kurvoooo,unistavas mi pos'o,hahahaha Nema piva za tebe sad @Ronnie_Wood:e da,mozes i tamo da pitas da ti daju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Archibald Reiss Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 kakva ispala za karte satro za 3 sata otsile a? a evo vec nekoliko dana ne moz' da prodaju ovaj dodatni kontigent od 100-200 komada... Kat 4 Stajaća mesta Normalna cena 5.500,00 RSD mada jeste cudno kako eventim ima karte a biletservis nema... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vule iz Kule Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 Plasim se da je taj kontigent mnoooooooooooogo veci od 100-200 karata... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Download_manager Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 mada jeste cudno kako eventim ima karte a biletservis nema... Hoće da naprave atmosferu da je kriza s kartama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ronnie_Wood Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 Nasi ljudi su ti cudnovate vocke,sta sve nisu u stanju da urade,ne bi verov'o Kurvoooo,unistavas mi pos'o,hahahaha Nema piva za tebe sad @Ronnie_Wood:e da,mozes i tamo da pitas da ti daju Videcu,mozda odem da pitam,ako me ne bude mrzelo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts