Jump to content

2009.05.26. *Stadion JNA, Beograd* AC/DC

LazaGNR

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ja isto tako kazem :)

Ustvari, tek sad kapiram da u zivotu nikada nisam preslusao nijedan ceo album sa Brianom u cugu, jednostavno dosadi posle par stvari, dok sam prvih par albuma umeo da slusam po ceo dan i nikad dosta. :) Jebem li ga, ne znam zasto, ali ne primam se na taj "novi" AC/DC u komadu. Na svakom albumu ima po par odlicnih, fenomenalnih numera, ali ranijii albumi su cista magija od A do Z. :rockdevil:

Ustvari, tek sad kapiram da u zivotu nikada nisam preslusao nijedan ceo album sa Brianom u cugu, jednostavno dosadi posle par stvari, dok sam prvih par albuma umeo da slusam po ceo dan i nikad dosta. :) Jebem li ga, ne znam zasto, ali ne primam se na taj "novi" AC/DC u komadu. Na svakom albumu ima po par odlicnih, fenomenalnih numera, ali ranijii albumi su cista magija od A do Z. :rockdevil:

Skoro da se u potpunosti slazem sa tobom. Jedini albumi iz Brianove faze koje sam poslusao iz cuga su Back in Black i The Razors Edge, s tim sto samo prvi mogu i dan danas bez problema.

Ja isto tako kazem :)

Nema dileme da su prvih 6 albuma sa Bonom kvalitetniji(to je zlatno AC/DC doba) od ostatka opusa.Ali ne slazem se da nema dobrih albuma sa Brajanom.Prvo i pre svega Back In Black(fenomenalno od prve do 10 stvari i jedini album koji staje na crtu onima iz Bonove ere bez problema),ali I Flick Of The Switch,For Those About To Rock i Razor's Edge su kvalitetni.Preslusajte to ponovo pa cete videti da stvari kao sto su Rising Power,Landslide,Guns For Hire,Badlands,Flick Of The Switch,Put The Finger On You,C.O.D. , Evil Walks,Fire Your Guns,Got You By The Balls,Shot Of Love,Are You Ready,Money Talks sasvim ok stvari.O Thunderstruck i For Those About To Rock,koje su sa tih albuma i koje su postale koncertne himne necu ni da pricam.

Hehe :D

Nego,napisao sam Komuni mail da ih pitam vezano za te price dal ce prvih 1000-1500 ljudi koji banu u sektor A desno moci da udju u taj wavebreaker-deo ili ce samo oni kojima na karti pise 'Stajanje A desno - wavebreaker".

Valjda ce mi uskoro odgovoriti...

Nema dileme da su prvih 6 albuma sa Bonom kvalitetniji(to je zlatno AC/DC doba) od ostatka opusa.Ali ne slazem se da nema dobrih albuma sa Brajanom.Prvo i pre svega Back In Black(fenomenalno od prve do 10 stvari i jedini album koji staje na crtu onima iz Bonove ere bez problema),ali I Flick Of The Switch,For Those About To Rock i Razor's Edge su kvalitetni.Preslusajte to ponovo pa cete videti da stvari kao sto su Rising Power,Landslide,Guns For Hire,Badlands,Flick Of The Switch,Put The Finger On You,C.O.D. , Evil Walks,Fire Your Guns,Got You By The Balls,Shot Of Love,Are You Ready,Money Talks sasvim ok stvari.O Thunderstruck i For Those About To Rock,koje su sa tih albuma i koje su postale koncertne himne necu ni da pricam.

Dobri su albumi sa Brianom, tu nema dileme, ali je njihov problem što su svi pravljeni čisto zbog para, po istoj formuli..

Dobri su albumi sa Brianom, tu nema dileme, ali je njihov problem što su svi pravljeni čisto zbog para, po istoj formuli..

Ma,ta dilema i rasprava Bon ili Brajan,AC/DC sa Bonom ili Brajanom je vrlo zastupljema medju fanovima.Sto se mene tice bezrazlozno.Dileme nema,Bon je bio bolji pevac od Brajana i kraj price.Takodje,dileme koji je period kvalitetniji nema,albumi sa Bonom(Back In Black naravno izuzetak).Ali,kao sto je svakom AC/DC fanu poznato Bonov doprinos se satojao u pisanju tekstova,a ne komponovanju,taj deo je uvek bio posao za bracu Jang.Nista se nije promenilo ni sa dolaskom Brajana.Znaci,treba pitati Angusa i Malkolma zasto od Back In Black-a pa do sad nema zaista "kick ass" albuma.Kao sto sam vec pomenuo u prethodnom postu,meni su Flick Of the Switch,For Those About To Rock,The Razor's Edge,pa i Ballbreaker i Black Ice dobri albumi,ali nikako nisu u istoj ligi sa prvih sest(sto ne znaci da ne uzivam dok ih slusam).Dakle,Brajan covek nista nije kriv.On na svakom koncertu daje 1000% i zbog toga zasluzuje postovanje.Hm da,jos jedna sitnica,u bendu je 29 godina(i ipak mu je dao svoj pecat).

Aaaaaaaaa,pa sto ne kazes bre :)

Nabavljam ti plakat za pivo :pivopije:

(jos ja mislio da si poslusao onog Slobu,sabotera mojih pivopijskih poslova :) )

Hahahahahaha :),veruj mi,poslušao bi ga ja,ali me mrzi da jurim tamo po NBG-u plakat,lakša varijanta da ga ti nabaviš,a i taman da popijemo koje pivo pred cert :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...