Rocker Posted May 9, 2009 Report Share Posted May 9, 2009 Neki bi da slusaju AC/DC bez karte,eto sta je Nego,doslo je do nesporazuma na relaciji kupac-prodavac karte,pa je oglas ponovo aktuelan Pa,to i nece biti neki problem.Ako se uzme u obzir sound volume koji ce biti na gigu svi koji zele da slusaju bez karte mogu da se pozicioniraju kod Marakane recimo i cuce sve,al' za gledanje ce ici malo teze.Nego,da li su ovi iz Komune poceli da pustaju reklamu na TV-u?Cudno je da to do sad nisu uradili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard Posted May 10, 2009 Report Share Posted May 10, 2009 Nego,da li su ovi iz Komune poceli da pustaju reklamu na TV-u?Cudno je da to do sad nisu uradili. Ne razumem.....A šta će im reklama? Link to comment Share on other sites More sharing options...
metallicus Posted May 10, 2009 Report Share Posted May 10, 2009 Beograđani gdje mogu da se parkiram u blizni stadiona?Nebitno dal' se plaća ili je parking za dž,samo da me spajdarmen ne odnese.Tražio sam po netu i nisam ništa našao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted May 10, 2009 Report Share Posted May 10, 2009 Možeš da se parkiraš malo dalje od stadiona. Recimo, negde u pravcu Konjarnika, ili pak u pravcu Banjice. Samo nađeš parking ispred neke veće zgrade, tu ostaviš auto i nemaš brige. Do stadiona posle dođeš peške, ili gradskim prevozom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
metallicus Posted May 10, 2009 Report Share Posted May 10, 2009 Tako cu i da uradim.Hvala za info. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mississippi_Queen Posted May 10, 2009 Report Share Posted May 10, 2009 A imash i parking na Slaviji koji se placa, pa odatle par stanica 59-kom npr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rocker Posted May 10, 2009 Report Share Posted May 10, 2009 Ne razumem.....A šta će im reklama? Pa,za ove neodlucne koji se jos uvek pitaju da li ici na najveci R'N'R kocert u Srbiji ikad.Na B92 udavise sa reklamom za one sto sviraju 6 dana pre AC/DC.Upravo sam video reklamu na ruzicastoj televiziji za Angusa & Co,ne bas najsrecniji izbor,ali bar nesto. AC/DC 24/7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dersu Uzala Posted May 10, 2009 Report Share Posted May 10, 2009 (edited) Opa koncert se priblizio. Nisam pratio temu pomno, jel i dalje stoji svirka? Sve po P.S.-u? Uzgred, za one koji stvarno nemaju kintu i/ili imaju druge prioritete mala napomena. Posle par hiljada (verovatno) odgledanih kojekakvih gigova, apsolutno je najbolje zajebavanje na koncertima nekadasnjeg Van Halena i AC/DC. KOncerti AC/DC su retka manifestacija gde nacija ode nadrkana i vrati se sa koncerta razgaljena i opustena spremna za nove radne pobede . Nije ni cudo, kad vidite koliko znoja oni proliju za dva i kusur sata arbajtovanja. Pomalo mi je krivo sto su nastavili sa tim turnejama (prvo ona Stiff Upper Lip, pa sad ova) jer sam ih poslednji put video na njihovom 'oprostajnom koncertu' odavno. Tako su tada tupili. Kao zadnji koncert u karijeri. Pre 10-tak godina. Kad im je onomad umro cale ili neko u familiji pa su prekinuli finale turneje (ostao zadnji koncert u Los Andjelesu) i otisli u Australiju. Vratili se nekoliko meseci kasnije i samo odradili dva certa u L.A-ju. Apsolutna havarija. A i emocija je bila ludilo, kao 'nikad vise'. Bottom line, udj'te na koncert kako znate i umete. Takav good feeling se nema bas svaki dan. Curice pogotovu ne bi smele da razocaraju. Na zapadu obicno raja pusti sve cure koje hoce da djuskaju ispred bine (nevezano od karti) a ove zauzvrat krenu u striptiz i bacanje donjeg vesa sto po bini sto oko vratova srecnika. Nazdravlje. You'll know what I mean when you see it. Edited May 10, 2009 by PhD. Kalifa nad Kalifama Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted May 11, 2009 Author Report Share Posted May 11, 2009 (edited) EDIT:politicka ubedjenja ostavite na nekoj drugoj temi...ne ovde. To je to. Eee lazo, jel ta karta sto ti prodajes ...validna or not? Ermmm...ne prodajem ja nikakvu kartu bre Trazim je za druga. Jos 15 dana do koncerta Edited May 11, 2009 by LazaGNR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old Metalhead Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 Ovako,po vojnichkom kalendaru sad je 012 dana,zato sto je 25i maj 00 noc!looooool LET THERE BE ROCK! \,,/ Ko zna da mi kaze,da li su one karte po 3900 din podeljene za tribine i atletsku stazu ili mosh da idesh gde hocesh sa njima? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buried in Smoke Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 jeboteeeeeeee jos samo 12 danaaaa hjoooj veselja Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 (edited) Na svakoj karti piše na koji ulaz moraš da uđeš, na kartama za tribine bi trebalo da stoji i tačan sektor/red/broj sedišta. Edited May 12, 2009 by crusader84 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old Metalhead Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 Na svakoj karti piše na koji ulaz moraš da uđeš, na kartama za tribine bi trebalo da stoji i tačan sektor/red/broj sedišta. Hvala,nisam jos video kartu,ali bi mi sigurno rekli da pise red i sediste,tj.da je za tribine. 012 do AC struja,grom,munja DC \,,/ bice mi to drugi put da ih gledam,a Vama? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huszar Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 Hvala,nisam jos video kartu,ali bi mi sigurno rekli da pise red i sediste,tj.da je za tribine. 012 do AC struja,grom,munja DC \,,/ bice mi to drugi put da ih gledam,a Vama? Valjda cesh ti biti jedini koji ih ne gleda 1. put. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huszar Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 Je l' istina da vec u 15 h otvaraju kapije umesto u 18 h? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xakep Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 Prodajem 2 karte za stajanje A levo. Ko je zainteresovan neka se javi na [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 čekajte pa nije valjda da matorci stvarno izlaze u 18h na scenu?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vule iz Kule Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 U 18h valjda pocinje predgrupa, mislim to bi bilo logicno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 kad čiče izlaze, zna li se sat Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted May 14, 2009 Author Report Share Posted May 14, 2009 (edited) Ja nagadjam da ce oni izaci oko 8. We shall see... EDIT:by the way,onaj drug je na kraju nasao kartu za 5000 (znao je da ljudi oce da se rese 'stajanja A levo' i bio je u pravu ),tako da oglas nije vise aktuelan Edited May 14, 2009 by LazaGNR Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 u 18h je valjda ulaz. Krenuce oni da sviraju ko Stonsi oko 9. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 hvala.. valjda ćemo do tada saznati tačno kad počinje da se ne zeznem kao za whitesnake sunce mu bogovo bar da stignem kući da bacim ranac i sako i obujem nešto ljudski Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 s faksa izlazim ranije za svaki slucaj (ako me puste ), pa pravac kuci na nbg, pa opet u grad...o bogo Link to comment Share on other sites More sharing options...
xakep Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 Ja se izvinjavam za ono lupetanje gore u ponudi za karte a ne radi mi edit pa moram ponovo: Prodajem 2 karte za stajanje A DESNO (gore pise levo). Detalji na [email protected]. Sto se tice satnice, video sam negde kako je najavljeno za Barselonu: 18.00 otvaranje stadiona 19.45 predgrupa 1 20.45 predgrupa 2 22.00 AC/DC Predgrupa za celu evropsku turneju je The Answer koji su svirali i pre Stonesa na Uscu. Verovatno se na samom pocetku ubace i neki lokalci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 hvala hakere. pardon xakepe. a sad jedno glupo pitanje... ali dobro, s obzirom na to da sam kupila kartu zbog ačdžć možda i nije.. jel' imamo mi predgrupu 2?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts