LazaGNR Posted February 6, 2009 Author Report Posted February 6, 2009 (edited) Ispravite naziv stadiona, posto skoro deceniju nije vise JNA, da se ne bi Grobari ovde ljutili. Pa kako se sad zove? EDIT:OK,ispravice se,samo nek mi neko kaze kako se sad zove... By the way,@yossarian:tek sad sam video da si i ti otvorio temu isto kad i ja Edited February 6, 2009 by LazaGNR
Imrahil Posted February 6, 2009 Report Posted February 6, 2009 Jbt Shocked znaci, ne da necu da idem, nego me boli k*rac da im dam te pare! jedino ako dobijem kartu za dz
LazaGNR Posted February 6, 2009 Author Report Posted February 6, 2009 Kad nisi fan AC/DC-a By the way,na onoj mapi djuk-a nesto ne vidim plave i braon kategorije (gde su) To su mesta za stajanjem,right? Braon - teren nazad,plavo - teren napred (iza fan pita)...
Imrahil Posted February 6, 2009 Report Posted February 6, 2009 Kad nisi fan AC/DC-a pa i nisam volim nekoliko pesama i to je to mada bih uzeo kartu da je neka normalna cena
djuk Posted February 6, 2009 Report Posted February 6, 2009 (edited) plave su ti parter iza fan pita, a braon iza polovine. Edited February 6, 2009 by djuk
LazaGNR Posted February 6, 2009 Author Report Posted February 6, 2009 Aha... A kako se zove partizanov stadion?
Zoccman Posted February 6, 2009 Report Posted February 6, 2009 Znam da je ovo AC/DC ali mu jebaše kevu cenama za tribine! Ova plava (kategorija 3, bliže bini) je po prihvatljivoj ceni.
medjutim Posted February 6, 2009 Report Posted February 6, 2009 Zove se JNA. Ili Stadion Partizana. Ili Dragan Mance. Kako ko voli, i koliko ima godina. (a reflektori se zovu Kezmanove oci) Solidna para treba za karte, morace da se razmisli oko ovog..
hypnos Posted February 6, 2009 Report Posted February 6, 2009 bogumi usled ove finansijkse krize ili ides ili ne ides nema tu mnogo razmisljanja
Grob Bez Dna Posted February 6, 2009 Report Posted February 6, 2009 bogumi usled ove finansijkse krize ili ides ili ne ides nema tu mnogo razmisljanja hmmm, a da nije finansijska kriza, kako bi bilo?
kuruz Posted February 6, 2009 Report Posted February 6, 2009 (edited) Zato su Maideni ipak bend nad bendovima !! Edited February 6, 2009 by Куруз Солис
-Mare Posted February 6, 2009 Report Posted February 6, 2009 Arch Enemy dva dana ranije u ZG. God, don't make me choose.
kuruz Posted February 6, 2009 Report Posted February 6, 2009 Pa kako se sad zove? EDIT:OK,ispravice se,samo nek mi neko kaze kako se sad zove... Немој да исправљаш, сви га знају по том имену. Гробари и даље певају "Фудбалски то је храм, стадион ЈНА, на њему игра Партизан, тим за који живим ја!", а сад неко хоће да исправља име. Не дирај.
LazaGNR Posted February 6, 2009 Author Report Posted February 6, 2009 OK,ja nisam u toku kako se taj stadion zove,a neki su komentarisali to,pa ono... Anway,ma dobro bre ljudi,znate koji je stadion u pitanju,to je najvaznije
Huszar Posted February 6, 2009 Report Posted February 6, 2009 (edited) ovi nisu normalni! na tribinama nee biti nikog! trebali su da naprave vishe kategorija sedishta. A ko ozme karte od 3900, ili nece videti nishta ili ce mu trebati 2-gled. U Blicu pishe da da ce biti shtampano 45 000 karata, 23 za Srbiju, a 22 za okolne zemlje. Edited February 6, 2009 by LazaGNR Odluci se koji post ce da ti bude odobren... :)
LazaGNR Posted February 6, 2009 Author Report Posted February 6, 2009 U Blicu pishe da da ce biti shtampano 45 000 karata, 23 za Srbiju, a 22 za okolne zemlje. Pa treba i drugim zemljama karte,ne samo nama
RaVeN Posted February 6, 2009 Report Posted February 6, 2009 (edited) 22 000 nije samo za Srbiju vec za zemlje bivse jugoslavije....ostalih 23 000 je za...ostale Samo da ove bogate shabancine ne pokupuju karte u prvih mesec dana....valjda ce se vecina nas snaci za kitnu u tom periodu !! A mozda bude kao i s' Maidenima...snize pre pocetka prodaje nekih 500-1000 din. !! :) Edited February 6, 2009 by RaVeN
LazaGNR Posted February 6, 2009 Author Report Posted February 6, 2009 Vece je interesovanje za ovo nego za Maiden-e. Jer skoro svi koncerti u okolini su rasprodati. OK,nije jos onaj u Grckoj,al' cenim da ce biti i taj...
RaVeN Posted February 6, 2009 Report Posted February 6, 2009 Pa daj Lazo procenu :) ... koliko imamo vremena (mislim za karte)
Sandman Posted February 6, 2009 Report Posted February 6, 2009 Ja koliko vidim i fan pit je napisan plavim slovima,tako da mu je cena ista k'o za zonu A stajanja? Ili se možda varam koja je cena fan pita? Arch Enemy dva dana ranije u ZG. God, don't make me choose. Pa cenim da ćeš Arch Enemy imati sigurno prilike da vidiš još koji put,a AC/DC su ipak dinosaurusi(tj. kenguri ).
LazaGNR Posted February 6, 2009 Author Report Posted February 6, 2009 Čekam ja neku nagradnu igru... Kurvo,za Maiden-e imas para za bacanje,a za ovo nemas?
crusader84 Posted February 6, 2009 Report Posted February 6, 2009 (edited) Pa zato sad i nemam. A Maiden su Maiden... A i više volim Deep Purple i Savatage nego AC/DC, tako da su mi Circle II Circle i Glenn Hughes onako striktno fanovski gledano čak i draži koncerti, što se majskih samo tiče... Nego, eve ga!!! https://tickets.acdc.com/ btw Očekujem da za ova EDIT: 3 slobodna termina (1. i 3. jun, i 30. maj nešto sam se istripovao da je 30. maja već zakazano nešto), objave bar recimo koncert na Olimpijskom u Rimu, i možda još jedan u severnoj Italiji ili nekoj drugoj zemlji u tom regionu, što bi i nama malo pomoglo da nam strejndžeri ne pokupe sve karte... Ja koliko vidim i fan pit je napisan plavim slovima,tako da mu je cena ista k'o za zonu A stajanja? Ili se možda varam koja je cena fan pita? E da, to i ja primetih... Edited February 6, 2009 by crusader84
Recommended Posts