Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
Ispravite naziv stadiona, posto skoro deceniju nije vise JNA, da se ne bi Grobari ovde ljutili.

Pa kako se sad zove? :)

EDIT:OK,ispravice se,samo nek mi neko kaze kako se sad zove...

By the way,@yossarian:tek sad sam video da si i ti otvorio temu isto kad i ja :):pivopije:

Edited by LazaGNR
  • Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kad nisi fan AC/DC-a :P

By the way,na onoj mapi djuk-a nesto ne vidim plave i braon kategorije (gde su) :)

To su mesta za stajanjem,right?

Braon - teren nazad,plavo - teren napred (iza fan pita)...

Posted

Zove se JNA. Ili Stadion Partizana. Ili Dragan Mance. Kako ko voli, i koliko ima godina.

(a reflektori se zovu Kezmanove oci)

Solidna para treba za karte, morace da se razmisli oko ovog..

Posted
Pa kako se sad zove? :)

EDIT:OK,ispravice se,samo nek mi neko kaze kako se sad zove...

Немој да исправљаш, сви га знају по том имену.

Гробари и даље певају "Фудбалски то је храм, стадион ЈНА, на њему игра Партизан, тим за који живим ја!", а сад неко хоће да исправља име. Не дирај.

Posted

OK,ja nisam u toku kako se taj stadion zove,a neki su komentarisali to,pa ono...

Anway,ma dobro bre ljudi,znate koji je stadion u pitanju,to je najvaznije :pivopije:

Posted (edited)

ovi nisu normalni!

na tribinama nee biti nikog! trebali su da naprave vishe kategorija sedishta.

A ko ozme karte od 3900, ili nece videti nishta ili ce mu trebati 2-gled. :)

U Blicu pishe da da ce biti shtampano 45 000 karata, 23 za Srbiju, a 22 za okolne zemlje.

Edited by LazaGNR
Odluci se koji post ce da ti bude odobren... :)
Posted
U Blicu pishe da da ce biti shtampano 45 000 karata, 23 za Srbiju, a 22 za okolne zemlje.

Pa treba i drugim zemljama karte,ne samo nama :bigblue:

Posted (edited)

22 000 nije samo za Srbiju vec za zemlje bivse jugoslavije....ostalih 23 000 je za...ostale :D

Samo da ove bogate shabancine ne pokupuju karte u prvih mesec dana....valjda ce se vecina nas snaci za kitnu u tom periodu !!

A mozda bude kao i s' Maidenima...snize pre pocetka prodaje nekih 500-1000 din. !! :) :)

Edited by RaVeN
Posted

Vece je interesovanje za ovo nego za Maiden-e.

Jer skoro svi koncerti u okolini su rasprodati.

OK,nije jos onaj u Grckoj,al' cenim da ce biti i taj...

Posted

Ja koliko vidim i fan pit je napisan plavim slovima,tako da mu je cena ista k'o za zonu A stajanja?

Ili se možda varam koja je cena fan pita?

Arch Enemy dva dana ranije u ZG. God, don't make me choose.

Pa cenim da ćeš Arch Enemy imati sigurno prilike da vidiš još koji put,a AC/DC su ipak dinosaurusi(tj. kenguri :) ).

Posted (edited)

Pa zato sad i nemam. :) A Maiden su Maiden... ;) A i više volim Deep Purple i Savatage nego AC/DC, tako da su mi Circle II Circle i Glenn Hughes onako striktno fanovski gledano čak i draži koncerti, što se majskih samo tiče...

Nego, eve ga!!!

https://tickets.acdc.com/

btw Očekujem da za ova EDIT: 3 slobodna termina (1. i 3. jun, i 30. maj nešto sam se istripovao da je 30. maja već zakazano nešto), objave bar recimo koncert na Olimpijskom u Rimu, i možda još jedan u severnoj Italiji ili nekoj drugoj zemlji u tom regionu, što bi i nama malo pomoglo da nam strejndžeri ne pokupe sve karte...

Ja koliko vidim i fan pit je napisan plavim slovima,tako da mu je cena ista k'o za zonu A stajanja?

Ili se možda varam koja je cena fan pita?

E da, to i ja primetih... :ph34r:

Edited by crusader84
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...