LazaGNR Posted February 6, 2009 Author Report Posted February 6, 2009 Nego, eve ga!!! https://tickets.acdc.com/ Hehe,svuda je ili "SOLD OUT"ili "Get ticket",samo kad nas "Coming Soon"
Zeka_sd Posted February 6, 2009 Report Posted February 6, 2009 Jebali su kevu sa cenama... Ja još planirao da uzmem majicu na Maidenima, pa da u petak kupim kartu za ovo, kad kita... Šteka se kinta polako, valjda se neće rasprodati ove od 5500 skoro! A cena za tribine je strašna, ne znam postoji li neko u Srbiji ko će dati 100 jevreja za čert!?
LazaGNR Posted February 6, 2009 Author Report Posted February 6, 2009 A cena za tribine je strašna, ne znam postoji li neko u Srbiji ko će dati 100 jevreja za čert!? Tesko Al' zato se nadam da ce to pokupovati stranci,pa ce biti vise karata za teren za nas
Zeka_sd Posted February 6, 2009 Report Posted February 6, 2009 Hehe! Taj rad! Samo ne znam po kojem principu dele karte sa Srbiju i "ostatak sveta" ali po ovim cenama kod nas ne mogu da prodaju više od 10k karata... sem naravno, ako svih 10k nisu ove od 3900!
LazaGNR Posted February 6, 2009 Author Report Posted February 6, 2009 @Mita:Ma ajde bre...sta pricas?
Guest Pit Posted February 6, 2009 Report Posted February 6, 2009 Ma samo da se ne otkaze Nanowar.Lako cemo za ovo.
crusader84 Posted February 6, 2009 Report Posted February 6, 2009 Ma nema šanse da se otkaže, ali sam pesimista i po pitanju rasprodavanja.
LazaGNR Posted February 6, 2009 Author Report Posted February 6, 2009 (edited) Ajde Slobo,pocni da kenjas nesto kako su skupe karte,k'o na temi o koncertu Maiden-a Mozda te neko poslusa Edited February 6, 2009 by LazaGNR
Zeka_sd Posted February 6, 2009 Report Posted February 6, 2009 (edited) Sad nešto gledam, kod nas i Grka najskuplje karte! :) Kod Španaca svuda 65 jevreja, kod gejeva Holanđana 70-75... Ova komuna je prava komunjarska firma, ako svoje ne zavrne ništa nisu uradili!!! Edited February 6, 2009 by Zeka_sd
Mita Posted February 6, 2009 Report Posted February 6, 2009 @Mita:Ma ajde bre...sta pricas? veruj mi vidis i sam kako Mejdeni prolaze sa onom cenom karata sta mislis kako ce AC DC proci sa tom cenom karata? veruj mi da je karta 2000-7000 bilo bi opusteno rasprodato ali ovako veoma tesko
Nisko_Se_Mazim Posted February 6, 2009 Report Posted February 6, 2009 (edited) Pa u svakom slucaju ce biti onih 20k i kusur ljudi(karte koje su rezervisane za ljude sa strane)i bice krs posetilaca iz okoline to je sigurno Tome treba dodati da ce doci bar 5k nasih ljudi tako da je cifra od bar 25k posetilaca skoro pa zagarantovana Inace Jean Michele Jarre je rasprodao celu Arenu a karte nisu bile nimalo jeftine-dakle od 3000k din pa nadalje su bile a s obzirom da je ovo jedan ACDC koji je tu negde kao Kotrljajuce Kamenje ja kontam da uprkos derackim cenama ima da bude sve puno ki oko Ja se samo nadam da nece otici prebrzo ove od 5500din-njih jedino ima smisla uzeti,i slazem se deranje je plus nisu normalni sa cenom tribina A fak a taman sam trebao da kupim laptop Edited February 6, 2009 by Full_Metal_Yakuza
LazaGNR Posted February 6, 2009 Author Report Posted February 6, 2009 @Mita:Al' tako organizator ne bi pokrio svoje troskove,jebi ga
Mita Posted February 6, 2009 Report Posted February 6, 2009 @Mita:Al' tako organizator ne bi pokrio svoje troskove,jebi ga jbg ipak bezobrazno mnogo je skupo na Mejdenima je najskuplja karta koliko je ovde najeftinija pa vidis kako prolaze ne mogu da prodaju 15000 karata
LazaGNR Posted February 6, 2009 Author Report Posted February 6, 2009 na Mejdenima je najskuplja karta koliko je ovde najeftinija pa vidis kako prolaze ne mogu da prodaju 15000 karata Ima i tu neceg... znači biće stranaca pun kurac Svi kod nas
djuk Posted February 6, 2009 Report Posted February 6, 2009 maiden je u poslednjih par godina svirao u okruzenju bar 10 puta, a ovi ni jednom. bice to krcato, makar nasih ljudi bilo i 5000.
Nisko_Se_Mazim Posted February 6, 2009 Report Posted February 6, 2009 Taj rad Bice puno kao oko plus ACDC slusa kudikamo siri auditorijum nego IM-svako skoro zna bar nekoliko hitova
Huszar Posted February 6, 2009 Report Posted February 6, 2009 @Mita:Al' tako organizator ne bi pokrio svoje troskove,jebi ga Nek' navuku lovarne sponzore, pa ce pokriti troshkove.
RaVeN Posted February 6, 2009 Report Posted February 6, 2009 Pa nije lud ovaj lopov iz komune da tek tako ulozi par miliona i organizuje koncert.....eeee brale, sve su oni to lepo smislili i proracunali...a ovde ce biti pun stadion ko sipak !! Maideni su sold-out koncert...nek je prodato do sada 80% karata, na dan koncerta odlazi i tih 20% i opet ce se traziti karta vise...KAO STO JE BILO I 2007. !! A AC-DC ipak slusa veca masa, tako da se ne brinem za opstanak ovog dogadjaja....cak naprotiv...srce mi je puno sto cu gledati ovako veliki bend, koji povrh svega obozavam (naravno, ako namaknem 5.5k dinara )!!
crusader84 Posted February 6, 2009 Report Posted February 6, 2009 al će dileri da se namlate keša Zato ja razmišljam da uzmem za fan pit (ako je 5500) pa već do koncerta imam slobodu izbora šta da radim s kartom. (npr ako dobijem neku u međuvremenu, ili se rasproda za fan pit, što sigurno hoće, a bude nekih jefitnijih, i tako neka kombinacija... )
Jelles Posted February 6, 2009 Report Posted February 6, 2009 ja kazem ovo se otkazujeNe verujem u to dok se Princ ne pojavi i ne kaže da će biti otkazano :) On je pogodio za Coopera...
Guest TnToTa Posted February 6, 2009 Report Posted February 6, 2009 obavestenje sa eventima: Dobili smo nalog da se prodaja karata za fan club pomera za sledeci petak 13.02.2009, kada krecemo i sa regularnom prodajom na svim prodajnim mestima u Srbiji. Svi ravnopravno u red 13-tog
djuk Posted February 6, 2009 Report Posted February 6, 2009 https://tickets.acdc.com/ bg odjednom nestao sa sajta.
Recommended Posts