Makedon Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 (edited) Pagan Black Metal bend od Gevgelija,Makedonija.Dosega imaat izdadeno 3 demo albumi, 2 splita i eden oficijalen album..... www.myspace.com/marashorde Edited February 5, 2009 by Makedon Quote
Josif Visarionovič Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 Nije lose,sta ja znam mada i ne slusam mnogo ovako nesto Quote
Grobodan Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 Slušao sam ovo na nekoj kompilaciji. Ne bih da budem grub, ali je sranje. Quote
-Mare Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 (edited) Nisu losi uzivo, uopste, gledao sam ih u Struzi na Dojdi Veslaj2 Festu. Klasicna blekcina, nista inovativno - ali sasvim pristojno. Edited February 5, 2009 by bdonkey Quote
Makedon Posted February 5, 2009 Author Report Posted February 5, 2009 Slušao sam ovo na nekoj kompilaciji. Ne bih da budem grub, ali je sranje. Maras se nemaat pojaveno do sega na kompilacija!!! Slushni gi ovie izdanija: -Orlova planina -Through the lands of Ancient Makedon -i Raskol RASTUUUUUUUUR Quote
-Mare Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 Pretpostavljam da Raskol ne mogu da nadjem u Srbiji? Quote
Grobodan Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 Maras se nemaat pojaveno do sega na kompilacija!!! Slushni gi ovie izdanija: -Orlova planina -Through the lands of Ancient Makedon -i Raskol RASTUUUUUUUUR Zar nije bio na disku koji je išao uz Vampir, vaš zine? Quote
Makedon Posted February 5, 2009 Author Report Posted February 5, 2009 Zar nije bio na disku koji je išao uz Vampir, vaš zine? Mislis na "Hellfire' trinity" splitot so Vinterthrone i Tremula ili na "Hypnotising the masses"? Quote
Grobodan Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 Taj Hellfire trinity. Ako je tu bio, onda sam čuo. Quote
Goxy Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 (edited) Pagan Black Metal bend od Gevgelija,Makedonija. valjda FYRO makedonije.Macedonia Is Hellenic jebi ga,morao sam Edited February 5, 2009 by Goxy Quote
Zen Posted February 6, 2009 Report Posted February 6, 2009 Oni sviraju na Metal stejdzu ove godine? Quote
Bad_Ass_Skins Posted February 1, 2013 Report Posted February 1, 2013 Jedina pesmica koja mi se dja od njih Quote
Recommended Posts