Tanya Posted May 13, 2010 Report Posted May 13, 2010 (edited) Ajd nadji jos neku zamerku da bude srecna trojka. Mislila sam da sam ja skeptik, pesimista, zakeralo i svasta ponesto, i onda na osnovu jednostavne analize random vesti vidim koliko drugacije reagujem od npr tebe i skontam da sam mnogo pozitivna osoba Dosta spama bitno da ce novi OSI izaci uskoro, gde ga svrstavaju i za koga izdaju boli me uvce iskreno, bitno mi je da dobro zvuce Edit: @ Grob: aj ti to lepo odmah prosledi meni Edited May 13, 2010 by Tanya Quote
Grobodan Posted May 13, 2010 Report Posted May 13, 2010 Mislila sam da sam ja skeptik, pesimista, zakeralo i svasta ponesto, i onda na osnovu jednostavne analize random vesti vidim koliko drugacije reagujem od npr tebe i skontam da sam mnogo pozitivna osoba Ma pusti drkoša. Edit: @ Grob: aj ti to lepo odmah prosledi meni Jes, pa da me oni proslede po ušima Quote
AstralliS Posted May 13, 2010 Report Posted May 13, 2010 Bolje meni da prosledi, pa ću ja onda dalje Quote
Tanya Posted May 13, 2010 Report Posted May 13, 2010 Ma pusti drkoša. Jes, pa da me oni proslede po ušima Hehe ma ja njega tako volim malo da zekim. A nece niko znati da si mi prosledio, nemas brige Quote
Grobodan Posted May 13, 2010 Report Posted May 13, 2010 (edited) Astralise, skoči mi na Last i vidi šta slušam edit: Tanya, obeleženi promosi... znaće, itekako Edited May 13, 2010 by Grobodan Quote
Grobodan Posted May 13, 2010 Report Posted May 13, 2010 A pa nema ni volje :haha: šala ali ne delim promose, no way. Quote
Tanya Posted May 13, 2010 Report Posted May 13, 2010 Ma normalno da ne delis, zezam se bre, ne znas izgleda kakvo sam spadalo Quote
Grobodan Posted May 13, 2010 Report Posted May 13, 2010 Vlada opšta zajebancija ovuda ubijamo vreme do tog OSI albuma. Quote
Tanya Posted May 13, 2010 Report Posted May 13, 2010 Pa ono, preslusavam masterplan i lupetam, tako to ide Cenim sto ne prosledjujes promo albume, tako to i treba da se radi Quote
In The Flesh Posted May 13, 2010 Report Posted May 13, 2010 Vise bi cijenila da ti proslijedi,pušti tu priču. Quote
Tanya Posted May 13, 2010 Report Posted May 13, 2010 Pa ono tih mesec dana mi nista ne znaci, dao bog imamo muzike dovoljno za par zivota, mogu toliko da sacekam za novi album Quote
Control Freak Posted May 14, 2010 Report Posted May 14, 2010 samo nek svira Gavin i nek mu daju slobodu, a ne da ga ogranicavaju kao na Blood-u. Quote
In The Flesh Posted May 14, 2010 Report Posted May 14, 2010 Portnoy je svakako van kombinacije,tako da su velike šanse da opet bude Gavin. Mada,naravno da ce raditi sve u sluzbi muzike OSI-ja,ne vidim ja tu neki prostor za manevrisanje. Quote
Control Freak Posted September 13, 2010 Report Posted September 13, 2010 (edited) Sad mi ortak skrenuo paznju, izasle su nove vesti o OSI-ju...28 ovog meseca izlazi reizdanje prvog albuma, dok novi album koji su nazvali OSI4 (ne znam dal je to i finalan naziv) izlazi kako kazu u ranoj fazi sledece godine, a metheos je izrazio zelju da i na ovom albumu bubnjeve svira Gavin. - ovde ima 2 reda o tome http://en.wikipedia....28since_2010.29 - dok na sajtu metal bladea ima nesto vise o reizdanju ali nista sto mi vec ne znamo... http://kikaxemusic.com/news/hard-rock-and-metal/item/1620-metal-blade-to-reissue-osis-2003-album-office-of-strategic-influence - na oficijalnom sajtu je okaceno dopisivanje kevina i Jima oko albuma: OSI4Added on 06-10-2010 ---------- Forwarded message ---------- Date: Wed, Jun 9, 2010 at 9:04 PM Subject: Re: time... On Wed, Jun 9, 2010 at 6:30 PM, Kevin Moore wrote: ...to update the osi website news page? On Wed, Jun 9, 2010 at 8:41 PM, jim matheos wrote: Sure. Metal Blade, new record..... On Wed, Jun 9, 2010 at 8:43 PM, Kevin Moore wrote: Copy and past the MB press release? On Wed, Jun 9, 2010 at 8:47 PM, jim matheos wrote: We could. It's a bit long though, no? We could just say we've just signed a new deal with MB and have begun writing OSI4. Target date early 2011? On Wed, Jun 9, 2010 at 8:50 PM, Kevin Moore wrote: OK. Copy and past this thread? On Wed, Jun 9, 2010 at 8:52 PM, jim matheos wrote: Haha! I love it. Do it! Edited September 13, 2010 by Control Freak Quote
Novaliis Posted September 17, 2010 Report Posted September 17, 2010 Reizdanje prvog albuma? Pomalo cudna odluka, ali nema veze, ekstra vest za novi album. Quote
Talvi Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 "Fire Make Thunder" marks the fourth undertaking for the collaborative duo known as OSI. The CD is slated for a March 27 release via Metal Blade Records. Formed in 2002 by Jim Matheos (FATES WARNING, ARCH/MATHEOS) and Kevin Moore (CHROMA KEY, former DREAM THEATER keyboardist), OSI is a long-distance partnership, both musicians typically writing and recording alone and sending song ideas back and forth for further elaboration. Written and recorded throughout most of 2011, this latest release once again reflects the eclectic influences of both Matheos and Moore. Returning as OSI's session drummer is Gavin Harrison of PORCUPINE TREE, this time co-writing one of the tracks with the band. All other instruments and programming were performed by both Matheos and Moore, while vocals and lyrics were handled exclusively by Moore. All of the recording for "Fire Make Thunder", with the exception of drums, was done by Moore and Matheos at each musician's respective home studio with drums being recorded at Harrison's home in London. Final overdubs as well as some additional writing/arranging was completed in July 2011 in Jamaica, Iowa, where the band mixed alongside engineer Matt Sepanic at Sound Farm Studio & Recording Environment. Mastering was handled by renowned engineer Roger Siebel. The record was produced by both Moore and Matheos. "Fire Make Thunder" track listing: 01. Cold Call 02. Guards 03. Indian Curse 04. Enemy Prayer 05. Wind Won't Howl 06. Big Chief II 07. For Nothing 08. Invisible Men An audio medley of tracks from "Fire Make Thunder" is available in the YouTube clip below. http://www.youtube.com/watch?v=R6kZV_XyUDY Quote
azal Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 kao i uvek, bice najbolje pesme one koje zvuce najvise kao cist Chroma Key. Quote
^Suicide_Pony^ Posted January 24, 2012 Report Posted January 24, 2012 dojajno, jedva cekam ovo. Quote
Captain Spaulding Posted February 29, 2012 Report Posted February 29, 2012 Preslusah album Blood pre neki dan i ne skidam ga danima sa liste. Sjajan album, mozda da je bilo josh 2 pesme ali i ovih 9 su sjajne. Posebno bih izdvojio pesmu Blood i Stockholm. Jedva cekam novi album. Quote
Jovan Cvijic Posted March 2, 2012 Report Posted March 2, 2012 Preslusah album Blood pre neki dan i ne skidam ga danima sa liste. Sjajan album, mozda da je bilo josh 2 pesme ali i ovih 9 su sjajne. Posebno bih izdvojio pesmu Blood i Stockholm. Jedva cekam novi album. Genijalan album koji gazi sve živo. Odlične su još i Terminal, Be the Hero (naročito!) i No celebrations. I ja se ovom ostvarenjcu vraćam često ovih dana a sve u anticipaciji novog OSI čeda. Quote
Captain Spaulding Posted March 2, 2012 Report Posted March 2, 2012 Zeleo bi da dopunim listu omiljenih pesama. Zapravo ceo jebeni album. Radiologue je isto odlicna stvar. Zamislijam crno beli spot gde pevac lezi u krevetu i zatvorenih ociju zamislja planete , kako leti jer ne moze da zaspi i kako sklopi kapke tako mu se pocepaju a oci sirom otvorene od shoka i ocaja a u momentu kidanja kapaka ide Can't go on , Can't go back. To je neko moje cudno vidjenje spota 1 Quote
^Suicide_Pony^ Posted March 3, 2012 Report Posted March 3, 2012 dobre su i one bonus trake, christian brothers je sjajna. Quote
In The Flesh Posted March 3, 2012 Report Posted March 3, 2012 . Odlične su još i Terminal, Radiologue je isto odlicna stvar. To su mi dvije najbolje stvari sa albuma. Jedva čekam novi. Quote
Recommended Posts