Control Freak Posted March 5, 2012 Report Posted March 5, 2012 http://www.decibelmagazine.com/featured/streaming-osi-cold-call/ Meni nece da pusti stvar, ne znam koji mu je. Quote
Jovan Cvijic Posted March 7, 2012 Report Posted March 7, 2012 http://www.decibelma...-osi-cold-call/ Meni nece da pusti stvar, ne znam koji mu je. Meni pušta ;-) Uglavnom, materijal obećava. Biće ovo klanica, izgleda. Quote
Grobodan Posted March 7, 2012 Report Posted March 7, 2012 JESSSSS stigao mi album ovo će biti dobro jutro predosjećam. Quote
Captain Spaulding Posted March 7, 2012 Report Posted March 7, 2012 Piraterizuj, rezi, sharuj, pa u zatvor Quote
Јарослав Posted March 7, 2012 Report Posted March 7, 2012 Поморанџе се носе у болницу. Ти ћеш цигаре да добијаш. Quote
Grobodan Posted March 21, 2012 Report Posted March 21, 2012 (edited) Još jedna pesma se pojavila: http://www.progarchives.com/ sad će to da curne, izlazi za 3 dana. Btw vidim da se nisam oglasio ovde, album je za nijansu više riff based od prethodnika tako da ko voli Jima eto mu sreće ali bez brige, ima i mirnih momenata koliko treba, istripovao je i Kevin šta treba. Edited March 22, 2012 by Grobodan Quote
Jovan Cvijic Posted March 26, 2012 Report Posted March 26, 2012 Aman, kad će već nijednom taj OFISSSSSSSSSSSSS?!?!?! Otvarajte slavine da proleakuje!!!! Ne mogu više da vrtim be the hero from coast to coast to coast to coast, poludet ću Quote
Chicken Little 420 Posted March 27, 2012 Report Posted March 27, 2012 http://www.mediaboom.org/367802-osi-fire-make-thunder-2012.html Quote
truliandedzombileš! Posted March 27, 2012 Report Posted March 27, 2012 To bre! Samo da prvo preslušam alogiju... Quote
Control Freak Posted March 28, 2012 Report Posted March 28, 2012 (edited) Posle prvih par slusanja nije ostavio utisak na mene k'o Blood ali slusace se i dalje naravno. Edited March 28, 2012 by Control Freak Quote
Radnaskela Posted March 28, 2012 Author Report Posted March 28, 2012 Prosek mi je ovaj novi album na prvo uvo. Čak i blood, koji mi je isto prosek, mi je neuporedivo bolji od ovog. Najbolje za sada su mi cold call, enemy prayer i invisible men. Quote
Novaliis Posted March 28, 2012 Report Posted March 28, 2012 Ja sam znao da je poslednja pesma najbolja pre nego što sam uzeo da preslušam album. Dužina + kraj albuma govore sami za sebe. Standard. Quote
LotusEater-- Posted March 28, 2012 Report Posted March 28, 2012 nije mi nesto lego album na prvo slusanje. za sada mi se izdvajaju: Cold Call, Invisible Man i Wind Won't Howl. videcemo za ostale, definitivno trazi vise preslusavanja. Quote
truliandedzombileš! Posted March 29, 2012 Report Posted March 29, 2012 Meni sasvim fin album, svakako će olakšati čekanje novog Riversidea, ako ništa. Poslednja jeste najbolja. Quote
In The Flesh Posted March 29, 2012 Report Posted March 29, 2012 Baš dobar album, obrnuh ga jedno 4-5 puta sinoć. Ne vidim da je nešto podbacio u odnosu na Blood, vrijeme će pokazati. Obožavam ovakav prog, bez tehnikalisanja i kurcobecanja, a svirka ubija. Kevin majstor aranžmana. Quote
Jovan Cvijic Posted March 29, 2012 Report Posted March 29, 2012 Najviše sam kukao ka'će novi OSI a sad me nema da prokomentarišem Elem, prevrteh ga 3-4 puta i stiče se utisak manje magije u odnosu na Blood magiju, mašineriju i iracionalno ludilo... kvalitet je tu, neosporan, samo treba vremena albumu da se prokrčka, definitivno... Slušaće se tek... Quote
neonskacrna Posted March 29, 2012 Report Posted March 29, 2012 preslusala sam ga nesto na brzinu, u autobusu, i iz delova, malo mlak utisak je ostavio u odnosu na Blood, ali racunam da cu ga zavoleti posle nekoliko slusanja... Quote
Captain Spaulding Posted March 29, 2012 Report Posted March 29, 2012 Dobar je album samo mi je nešto mali taj broj pesama. Quote
azal Posted March 29, 2012 Report Posted March 29, 2012 kao i sa blood, meni bi ovo mnogo bolje bilo da uopste nema heavy gitare i da vise zvuci kao Chroma Key. uglavnom su riffovi na nivou nekog rammsteina. bolje ili da svira neke ambijentale, cleanove, ili da uopste ne postoji gitara, po meni. Quote
In The Flesh Posted March 29, 2012 Report Posted March 29, 2012 Meni ta gitara najviše i izdvaja OSI od Chroma Key. Da nje nema, mogao bi da izda sve ove OSI albume pod CK imenom. Quote
Recommended Posts