Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Još jedna pesma se pojavila: http://www.progarchives.com/ sad će to da curne, izlazi za 3 dana.

Btw vidim da se nisam oglasio ovde, album je za nijansu više riff based od prethodnika tako da ko voli Jima eto mu sreće ali bez brige, ima i mirnih momenata koliko treba, istripovao je i Kevin šta treba. :D

Edited by Grobodan
Posted

Aman, kad će već nijednom taj OFISSSSSSSSSSSSS?!?!?! Otvarajte slavine da proleakuje!!!! :opusteno: Ne mogu više da vrtim be the hero from coast to coast to coast to coast, poludet ću :meshuggah:

Posted

Prosek mi je ovaj novi album na prvo uvo. Čak i blood, koji mi je isto prosek, mi je neuporedivo bolji od ovog. Najbolje za sada su mi cold call, enemy prayer i invisible men.

Posted

Baš dobar album, obrnuh ga jedno 4-5 puta sinoć.

Ne vidim da je nešto podbacio u odnosu na Blood, vrijeme će pokazati.

Obožavam ovakav prog, bez tehnikalisanja i kurcobecanja, a svirka ubija.

Kevin majstor aranžmana.

Posted

Najviše sam kukao ka'će novi OSI a sad me nema da prokomentarišem :) Elem, prevrteh ga 3-4 puta i stiče se utisak manje magije u odnosu na Blood magiju, mašineriju i iracionalno ludilo... kvalitet je tu, neosporan, samo treba vremena albumu da se prokrčka, definitivno... Slušaće se tek...

Posted

kao i sa blood, meni bi ovo mnogo bolje bilo da uopste nema heavy gitare i da vise zvuci kao Chroma Key. uglavnom su riffovi na nivou nekog rammsteina. bolje ili da svira neke ambijentale, cleanove, ili da uopste ne postoji gitara, po meni.

• 2 weeks later...