Erektus Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 www.myspace.com/nobottomrecords www.nobottomrecords.blogspot.com mi smo mala izdavacka kuca za muziku (ili antimuziku) koja je uglavnom under-underground, dakle sve sto je eksperimentalno, zanimljivo.. vecinu albuma objavljujemo samo na netu (po principu free download), ali bisere (albume koji nam se najvise dopadaju) izdajemo i na CD-ovima. Pogledajte na myspace ili blog, pise koji su albumi dostupni i na cdovima, pa narucite ako zelite. dopasce se mozda ljudima s ovog foruma projekat Crowbar Abortion, neka mesavina grinda, repa i tehno muzike.. najnoviji album smo mu izdali na cdu, pa ko zeli nek naruci. nema ga kod nas na netu ,ali ima na njegovoj spejs stranici. zove se Murderer. Albumi kostaju 50 dinara. Quote
marko.nocturne Posted February 16, 2009 Report Posted February 16, 2009 Ja želim da kupim ta Cd izdanja u budućnosti sigurno! count on me Quote
Erektus Posted April 3, 2009 Author Report Posted April 3, 2009 posalji mi adresu na PM, pa cu ti poslati, sta zelis. poseti blog, pa desno AVAILABLE ON CD i izaberi sta hoces inace, No Bottom je poceo da ogranicava na 10 kopija albume maximum. Slaba potraznja, slaba promocija. Quote
Sandman Posted April 3, 2009 Report Posted April 3, 2009 Pošto da se nabave svi albumi Sticks&Stonesa? Quote
oʞɾoƃ Posted April 3, 2009 Report Posted April 3, 2009 Da te Rogati sačuva kakvih sve izdavačkih kuća danas nema... Nikad CD-R... Samo digipack... Quote
Erektus Posted April 4, 2009 Author Report Posted April 4, 2009 @Sandman, recimo 150 dinara. Evo pride cemo ti narezati i making of Povracka u krvotoku imamo kopije samo poslednjeg albuma, prvi se "rasprodao", drugi nikad nismo stampali ali evo samo za tebe cemo uraditi, kad si tako veran fan. samo posalji poruku na pm da se dogovorimo Mogu ti i prisivac napraviti, za 20 dinara, onako kvlt DIY fazon @Gojko digipack je gej, DIY do smrti i da, novost za NB, izdat je strip crnogorskog autora Marka Vujosevica (poznatijeg kao GAAD) strip je cudan do jaja, moze se porediti samo sa vanzemaljskom umetnoscu. Izmislio je i pismo i nacin crtanja i generalno sta crta, sve podseca na nekakve geometrijske apstrakcije. Moze biti vas za samo 25 dinara. Quote
Erektus Posted April 5, 2009 Author Report Posted April 5, 2009 nikako, ovo nema profit. ili smo na nuli ili u minusu, jer cene su onolike koliko kosta proizvodnja Quote
Recommended Posts