MissionVao Posted September 16, 2008 Report Posted September 16, 2008 MOLIM te kad vec moras da mi se obracas da citas ono sto pisem! Smorismo forum vise prepiranjem Lepo sam rekla da se to desava oduvek a i u trenutku u kojem mi je POUZDANO dioptrija bila 0.5 posto sam je tad bas i odredila i generalno su mi te naocare bile savrsene ali kad dugo buljim u papir treba mi jedno pola h da ponovo vidim
Rle Posted September 16, 2008 Report Posted September 16, 2008 ne znam zasto mislish da se prepiremo oko toga sto obnevidish dok chitash , mislim da tu neshto nije uredu a to sto ti kazem ponekad greshnice bludnice i balavice to je znak naklonosti i paznje a ne moranja . molim te lepo konsultuj specijalistu
Prinzessin Tinea Posted September 16, 2008 Report Posted September 16, 2008 blago vama kad imate tako male dioptrije... ja da imam 0.5 ne bi se žalila...
Rle Posted September 16, 2008 Report Posted September 16, 2008 a sta mislish o 5,5 princezice shmezice
Prinzessin Tinea Posted September 16, 2008 Report Posted September 16, 2008 to je već dosta... imam manju dioptriju
Rle Posted September 16, 2008 Report Posted September 16, 2008 (edited) ne bi ti pala kruna sa glave ni da imash ti korishtish sochiva u boji , ne ti imash komplet sochiva duginih boja koje menjash u skladu sa raspolozenjem , priznaj mi to princezice shmezice ! Edited September 16, 2008 by Rle
Dark_Elf Posted September 16, 2008 Report Posted September 16, 2008 Ja imam neku sitnu + dioptriju, al- ne nosim naočare. Ispravljam vid ispred TV-a ili kompa.
Prinzessin Tinea Posted September 16, 2008 Report Posted September 16, 2008 ne mogu da nosim sočiva u boji, ne postoji za ona sočiva koja ja mogu da nosim ali mi se prirodno malo nijansa menja... iz zelene u svetlo-smeđu i tako to
Rle Posted September 16, 2008 Report Posted September 16, 2008 (edited) opet motrish crna tico opet postove da brishesh zloslutnice ! princezice shmezice : to nema veze sa bojom boja na svaku zajebanciju sa vidom moze da padne samo treba potraziti . to sam chuo da se boja ponekad menja , kul je to ako si visochanstvo kmeta niko ne bi ni zagledao pa da mu je 64 k paleta svaki dan Edited September 16, 2008 by Rle
Novaliis Posted September 16, 2008 Report Posted September 16, 2008 I meni se menja boja ociju..na suncu mi budu zelene, inace su smedje.
KazimKazim Posted September 16, 2008 Report Posted September 16, 2008 Ja cu cvikam zicu, ja cu cvikam ziiiiiicu
Face Of Melinda Posted September 16, 2008 Report Posted September 16, 2008 Gde je Razbijach kada treba... Njega nema kada je najpotrebniji Inace sto se menjanja boje tice... Meni su plave, ali znaju da budu i sive u zavinosti od svetlosti... haski nema sta
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted September 16, 2008 Report Posted September 16, 2008 I meni se isto menja boja, plavo-zeleno-sivo, od svetla zavisi i od onog sto obucem Treba da idem da zategnem naocari, ali me mrzi po ovom vremenu Ove su mi bas lepe :
Novaliis Posted September 16, 2008 Report Posted September 16, 2008 A pored sunca, menja mi se boja i kada mi zasuze oci, tj. ovlaze. Isto postanu zelene.
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted September 16, 2008 Report Posted September 16, 2008 I meni isto se tad menja, samo mi postaju plave skroz. Inace, kad je sneg bas mi je tesko da gledam , sve ckiljim.
Novaliis Posted September 16, 2008 Report Posted September 16, 2008 To se i meni desava. Nekad na snegu, nekad na suncu a nekad kada je oblacno..ali ne stalno. I neko vreme sam tripovao da imam problema sa ocima i isao na preglede, i svaki put bi mi govorili da je sve ok. Ok, ako oni tako kazu Inace, svaki put kada odem u BG osecam da me peckaju oci..kakav je to vas vazduh?
ilegalac Posted September 16, 2008 Report Posted September 16, 2008 Gde je Razbijach kada treba... Iz izvora koji je iz razumljivih razloga zeleo da ostane anoniman, saznajemo da je Razbijac zaokupljen sakupljanjem pickinog dima, u specijalno konstruisanu ambalazu, kako bi mogao kada pozeli da mirise na picku. Izvor je jos dodao da se trenutno nalazi na Kucevskim planinama i da je prenebregao incident da Sarplanincima, za koji je pisala zuta stampa. U incidentu je stradala mobilna oprema, tako da je to jedan od verovatnih razloga za njegov izostanak.
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted September 16, 2008 Report Posted September 16, 2008 Samo vas posmatram...
Novaliis Posted September 16, 2008 Report Posted September 16, 2008 Pa ne posmatras nas, gledas sa strane..
ilegalac Posted September 16, 2008 Report Posted September 16, 2008 (edited) Samo vas posmatram... Ja tebe posmatam odavno, i drkam, ... nisam ja Razbijac, (mada sam pravedan kao on pa priznajem) Edited September 16, 2008 by idemo
RaVeN Posted September 16, 2008 Report Posted September 16, 2008 Ala su ljudi pomahnitali na ovom forumu !!
vudun Posted September 16, 2008 Report Posted September 16, 2008 Ja tebe posmatam odavno, i drkam, ... nisam ja Razbijac, (mada sam pravedan kao on pa priznajem)
Recommended Posts