Jump to content

Recommended Posts

Posted

MOLIM te kad vec moras da mi se obracas da citas ono sto pisem! :P Smorismo forum vise prepiranjem :P

Lepo sam rekla da se to desava oduvek a i u trenutku u kojem mi je POUZDANO dioptrija bila 0.5 posto sam je tad bas i odredila i generalno su mi te naocare bile savrsene ali kad dugo buljim u papir treba mi jedno pola h da ponovo vidim :)

Posted

ne znam zasto mislish da se prepiremo oko toga sto obnevidish dok chitash , mislim da tu neshto nije uredu a to sto ti kazem ponekad greshnice bludnice i balavice to je znak naklonosti i paznje a ne moranja .

molim te lepo konsultuj specijalistu :)

Posted (edited)

ne bi ti pala kruna sa glave ni da imash :)

ti korishtish sochiva u boji , ne ti imash komplet sochiva duginih boja koje menjash u skladu sa raspolozenjem , priznaj mi to princezice shmezice !

Edited by Rle
Posted (edited)

opet motrish crna tico opet postove da brishesh zloslutnice !

princezice shmezice : to nema veze sa bojom boja na svaku zajebanciju sa vidom moze da padne samo treba potraziti .

to sam chuo da se boja ponekad menja , kul je to ako si visochanstvo kmeta niko ne bi ni zagledao pa da mu je 64 k paleta svaki dan

Edited by Rle
Posted

To se i meni desava. Nekad na snegu, nekad na suncu a nekad kada je oblacno..ali ne stalno.

I neko vreme sam tripovao da imam problema sa ocima i isao na preglede, i svaki put bi mi govorili da je sve ok. Ok, ako oni tako kazu :)

Inace, svaki put kada odem u BG osecam da me peckaju oci..kakav je to vas vazduh? :)

Posted
Gde je Razbijach kada treba...

Iz izvora koji je iz razumljivih razloga zeleo da ostane anoniman, saznajemo da je Razbijac zaokupljen sakupljanjem pickinog dima, u specijalno konstruisanu ambalazu, kako bi mogao kada pozeli da mirise na picku.

Izvor je jos dodao da se trenutno nalazi na Kucevskim planinama i da je prenebregao incident da Sarplanincima, za koji je pisala zuta stampa. U incidentu je stradala mobilna oprema, tako da je to jedan od verovatnih razloga za njegov izostanak.

Posted (edited)
Samo vas posmatram...

nbxftc.jpg

Ja tebe posmatam odavno, i drkam, ... nisam ja Razbijac, (mada sam pravedan kao on pa priznajem)

Edited by idemo
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...