Baal Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 Gde naći malo jeftinije i malo lakše okvire u Beogradu? Pošto sada malo češće nosim naočare pa mi smetaju malo jer su teške, metal(ne) su, a ne bih baš mnogo da pucam za nov okvir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hisara Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 E, to se i ja pitam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokopelli Posted October 12, 2009 Report Share Posted October 12, 2009 Imate u Diopti 5-6.000 din. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 Ja sam u diopti uzeo do jaja okvir na nekom snizenju. Zajedno sa staklima mi je izaslo 5000. Dzabe!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 Au, koliko hvalite Dioptu, tačno ću da odem tamo da pazarim nove cvike. Trebaju mi plastične fantastične, a da pitam ko je već kupio i stavljao, jel režu stakla anti refleks anti magljenje i anti zračenje (za nas koji smo screen slaves...)? @Generalni: sa tim ćeš da budeš pravi Antonije Pušić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 Au, koliko hvalite Dioptu, tačno ću da odem tamo da pazarim nove cvike. Trebaju mi plastične fantastične, a da pitam ko je već kupio i stavljao, jel režu stakla anti refleks anti magljenje i anti zračenje (za nas koji smo screen slaves...)? @Generalni: sa tim ćeš da budeš pravi Antonije Pušić Rezu sve na licu mesta. Meni bilo gotovo sve za 20 minuta iako je bila nevidjena guzva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 To je sjajna vest. A da li imaju sve ove anti- koje sam navela? Gnjavim vas malo ali ko vam je kriv kad sve znate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 Imaju. Imaju i ocnog lekara za proveru vida na licu mesta. Pricam za onu radnju izmedju Knez Mihailove i Moskve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted November 11, 2009 Report Share Posted November 11, 2009 Meni se danas slomilo desno staklo na cvikerima, sutra idem da naručim novo samo moram da čekam do Utorka da ga urade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted November 11, 2009 Report Share Posted November 11, 2009 kupi plasticna pa ti se nece lomiti komso Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted December 6, 2011 Report Share Posted December 6, 2011 FYI, ako neko koristi Ciba Vision sociva (moguce da vazi i za druge marke), kod nas totalno deru (ne seri?) tako da je na godisnjem nivou usteda 60ak evra ako porucite iz Amerike, sa sve postarinom, carinom i PDVom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schneider Posted December 6, 2011 Report Share Posted December 6, 2011 FYI, ako neko koristi Ciba Vision sociva (moguce da vazi i za druge marke), kod nas totalno deru (ne seri?) tako da je na godisnjem nivou usteda 60ak evra ako porucite iz Amerike, sa sve postarinom, carinom i PDVom Ja koristim Ciba vec dve godine, generalno sociva nosim nekih 3 godine. Ja lovu nisam do sada brinuo uopste ali mislim da je 2 paketa (3meseca sto ce reci) 4000din sto ce reci na godisnjem nivou 12000din, al jbg Ciba je (kod nas) vrh ponude. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted December 6, 2011 Report Share Posted December 6, 2011 http://www.optix-lva.rs/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
krezavy Posted December 6, 2011 Report Share Posted December 6, 2011 meni se chini da je antirefleks malo precenjen, nisam primetio nikakvu razliku. inache navukao sam se na cvikere za sunce sa dioptriom pre dve godine, ne foto grej nego 75% bojene u crno, ko maska za varenje su al se vishe nemrshtim na sunce iskrena preporuka svim vozachima Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted December 6, 2011 Report Share Posted December 6, 2011 @Schneider: Sto citiras post iznad svog? Elem, da, na godisnjem nivou kod nas je 180eur (jer je oko 4500 kutija od 3, u Oculusu koji je i uvoznik). A na netu je jedna kutijica od 6kom 25-33 dolara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SixStepsOnTheMoon Posted December 6, 2011 Report Share Posted December 6, 2011 (edited) samo vintage naočare.Moj trenutni okvir : Edited December 6, 2011 by SixStepsOnTheMoon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schneider Posted December 6, 2011 Report Share Posted December 6, 2011 @ MissionVao Kazi mi samo sa kog sajta tj odakle bi kupila? Ako imaju takve cene daj odma da kupim.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted December 6, 2011 Report Share Posted December 6, 2011 S kog god Odes na google shopping search i vidis desno koliko ima review-ova, trazis neki sa najpozitivnijim... samo pazi ne salju svi ovamo Ja mogu da porucim kod nekog u Nemackoj pa zato nisam proveravala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts