Jump to content

Naočare i sočiva

Zen

Recommended Posts

Au, koliko hvalite Dioptu, tačno ću da odem tamo da pazarim nove cvike.

Trebaju mi plastične fantastične, a da pitam ko je već kupio i stavljao, jel režu stakla anti refleks anti magljenje i anti zračenje (za nas koji smo screen slaves...)?

@Generalni: sa tim ćeš da budeš pravi Antonije Pušić :P

Au, koliko hvalite Dioptu, tačno ću da odem tamo da pazarim nove cvike.

Trebaju mi plastične fantastične, a da pitam ko je već kupio i stavljao, jel režu stakla anti refleks anti magljenje i anti zračenje (za nas koji smo screen slaves...)?

@Generalni: sa tim ćeš da budeš pravi Antonije Pušić :P

Rezu sve na licu mesta. Meni bilo gotovo sve za 20 minuta iako je bila nevidjena guzva.

• 4 weeks later...
  • 2 years later...

FYI, ako neko koristi Ciba Vision sociva (moguce da vazi i za druge marke), kod nas totalno deru (ne seri?) tako da je na godisnjem nivou usteda 60ak evra ako porucite iz Amerike, sa sve postarinom, carinom i PDVom :da:

Ja koristim Ciba vec dve godine, generalno sociva nosim nekih 3 godine.

Ja lovu nisam do sada brinuo uopste ali mislim da je 2 paketa (3meseca sto ce reci) 4000din sto ce reci na godisnjem nivou 12000din, al jbg Ciba je (kod nas) vrh ponude.

meni se chini da je antirefleks malo precenjen, nisam primetio nikakvu razliku. inache navukao sam se na cvikere za sunce sa dioptriom pre dve godine, ne foto grej nego 75% bojene u crno, ko maska za varenje su al se vishe nemrshtim na sunce :) iskrena preporuka svim vozachima

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...